Идвам да ви съобщавам, че през ФЕВРУАРИ мама аз ще ставам!

• 32 387
  • 719
  •   1
Отговори
# 465
И аз съм с ниско кръвно. Готвя седнала, иначе ми става съвсем зле от горещото.
Проблем е, че не мога да пия достатъчно вода. Сякаш студена ми е по-добре, но дори малко топла или застояла и ми става лошо. Днес ще ходим при моите родители, а при тях водата не е толкова хубава. Освен да си нося бутилирана :/
Същата работа и при мен с водата. Топла ли е ми се гади много, едва пия по 2 чаши на ден и то трябва да е ледена.

# 466
Добро утро момичета, ставам тази сутрин и виждам че имам леко бледо розово зацапване, 8 г. С. +4 дни.?? Това не се ли случваше в по ранни седмици??
Консултирай се с лекаря ти за най- сигурно

# 467
Здравейте момичета ! И на мене ми се гади когато съм гладна и като хапна понякога ми минава понякога не . Относно водата понеже сутрин пия хапче на гладно и чак след един час мога да ям и ставам аз още не съм си отворила окото ,но бързам да го изпия за да минава по бързо този час да ям 🤣 и не изстудих хубаво водата и няколко минути по късно я върнах обратно 🤢. Иначе на мен много ми помагат кисели неща ,като лимон също така кайсии и праскови ,но по зелени да не са сладки и айран много пия.

# 468
Здравейте момичета,  от няколко дни гаденето се усили, особено ако е горещо и ми е някаква ужасна мъка, от всякакво ядене ми се повдига и хапвам по много мъничко,  гледам да пия нещо хладно и да ям кисело,иначе се чувствам ужасно! Вода с лимон ме спасява но за кратко, също така си хапвам диня и ми е малко по- добре... мъжа ми само ми се кара, че не ям и вече започва много да ме изнервя! Как сте с емоциите и настроенията,  аз напоследък се натъжавам без причина и се отчайвам все едно чакам нещо лошо да се случи, не знам на какво се дължи, дано да отмине, защото когато съм с хора се разсейвам и не мисля за глупости!

# 469
Здравейте момичета, да ви разсея малко с една интересна статийка на която попаднах, свързана с пола на бебчетата Blush
https://www.zajenata.bg/%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0% … D0%BE%D1%81%D1%82!-news82660.html
На мен ми показва, че ще е момиченце (тайничко се надявам да е така хихи) но разбира се най-важното е да са здравички пък каквото е писано това ще бъде. Почнах да сравнявам на мой приятелки кога са заченали и за сега на всяка една показва правилно да видим при нас какво ще стане Stuck Out Tongue Winking Eye

# 470
На мен за гаденето доктора ми изписа деган, от който мога да приемам до 3 хапчета дневно. Но от няколко дни ежедневието ми е кошмарно. До сега не съм се чуствала толкова зле. Постоянно гадене. Продължавям през деня да нямам апетит, но вечер си хапвам. Все се надявам, че до седмица-2 и този етап от бременността ще отмине.
Линка за калкулатора дава някаква грешка.

# 471
Ох, това гадене е ужасно Cry Чувствам се като парцал. Днес даже не успях да напазарувам нормално. Стигнахме до щанда с риба и казах на мъжа ми, че излизам. Сутринта първо трябваше да посетя тоалетната и тогава да закусвам. Даже и газираната вода не ми помага, а преди беше страхотен лек. Сигурно и аз ще питам АГ за нещо. Не мога и да се храня, по 3-4 хапки и съм до там.

# 472
Здравейте момичета,  от няколко дни гаденето се усили, особено ако е горещо и ми е някаква ужасна мъка, от всякакво ядене ми се повдига и хапвам по много мъничко,  гледам да пия нещо хладно и да ям кисело,иначе се чувствам ужасно! Вода с лимон ме спасява но за кратко, също така си хапвам диня и ми е малко по- добре... мъжа ми само ми се кара, че не ям и вече започва много да ме изнервя! Как сте с емоциите и настроенията,  аз напоследък се натъжавам без причина и се отчайвам все едно чакам нещо лошо да се случи, не знам на какво се дължи, дано да отмине, защото когато съм с хора се разсейвам и не мисля за глупости!
Ако ядеш насила и повърнеш всичко, няма да е по-добре за бебето. А и то си взима каквото му е нужно, в най-лошия случай ти ще имаш дефицити на края на бременността, но бебето ще си е добре. А обичайно става дума за 2-3 месеца прилошаване, при малко жени продължава повече (аз съм изтеглила късата клечка тук). Ако нямаш късмет и прилошаването продължи повече, можеш да модифицираш рецепти и пак ще си набавяш необходимото.
За настроенията - с първата бременност плаках половин час, че 11+3 е 14. Предупредих мъжа ми "сега ще плача, не се паникьосвай" и си се наплаках 😁 и други също толкова абсурдни причини. Околните ми свикнаха накрая Simple Smile
 Mim4enceto, при мен е вярно само за едното дете 😁 сякаш лекарката с ултразвука познава повече.

# 473
https://www.zajenata.bg/%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0% … D0%BE%D1%81%D1%82!-news82660.html

Ако пак не става качвам и скрийншот

На цялото това гадене, повръщане и плакане поне малко да се позабавляваме Blush

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 19:20 от mim4ence7o

# 474
А някой с ин витро дали си е правил експеримент дали този или други калкулатори познават? И кой месец смятате за зачеване - този на действителното вадене на яйцеклетките и оплождането или факточеското поставяне?

# 475
А някой с ин витро дали си е правил експеримент дали този или други калкулатори познават? И кой месец смятате за зачеване - този на действителното вадене на яйцеклетките и оплождането или факточеското поставяне?
И аз това се питам.Ако се гледа оплождането е момче, но поставянето е след 2 месеца при мен и тогава излиза момиче 😀 Големи щуротии

# 476
При мен все излиза момиче, защото и аз имам два месеца разлика. Но проверих моя приятелка, която вече знае пола не бебето си и не отговаря.

# 477
И аз чух вече сърчице, в 8г.с.+4 дни съм! Много е вълнуващо, за мен това е първа бременност и стана от първия опит за наше учудване. Само фолиева киселина пия, но се чудя дали да не почна Елевит. Ако пия Елевит, има ли нужда от допълнителна фол. к-на или само елевита я набавя? Засега не ми назначават никакви изследвания, казаха ми да се иде отново на преглед след 2 седмици Simple Smile

# 478
Момичета препоръчвам ви да пробвате с дюлите, не са забранени при бременност. А помагат доста изпитано е! Сладко или компот, аз съм се заредила.

# 479
Дамата с кървенето, и на мен в този период ми се получи. Откриха хематом, сега почивка повече и следващ ехограф идната седмица.

Общи условия

Активация на акаунт