Идвам да ви съобщавам, че през ФЕВРУАРИ мама аз ще ставам!

• 32 389
  • 719
  •   1
Отговори
# 480
Беше изключително за малко 2 ходения до wc и после нищо.

# 481
Някой да има главоболие и как се справяте,аз пих половин парацетамол и се надявам да отшуми,мисля че е от ниското кръвно.Досега не ме е боляла така главата,чак ми се .......

# 482
Таблицата ми показа верния пол на първото дете. Второто го изкарва момче. Аз наистина този път нямам никакви претенции. Каквото дойде. Ако е момче ще имам всякакви дрехи и неща. Първото ми е март и това значи еднакъв сезон, еднаква възраст Joy

# 483
Някой да има главоболие и как се справяте,аз пих половин парацетамол и се надявам да отшуми,мисля че е от ниското кръвно.Досега не ме е боляла така главата,чак ми се .......

Вода с лимон и сол, суров картоф на слепоочията и лежане. Много е неприятно, на мен вече няколко пъти ми се случва.

# 484
Беше изключително за малко 2 ходения до wc и после нищо.

Идете да ви видят за ваше спокойствие. Вероятно е безобидно. Но все пак.

# 485
Момичета, малко несериозно ще прозвуча, но какво ви е мнението за танците и партитата?
Поканени сме на такова събота в Гърция, много ми се танцува, не покрай този ковид не съм била на парти от миналия август, но и ме е шубе.
За алкохол и цигари ясно, въобще не планирам да консумирам, ще е на открито, така че няма да има проблем с цигарен дим, но самите танци? Мисля да пия но-шпа и да почивам, други идеи?

Иначе аз след 2 часа съм на преглед , стискайте палци Simple Smile

# 486
  • Пловдив
Момичета, малко несериозно ще прозвуча, но какво ви е мнението за танците и партитата?
Поканени сме на такова събота в Гърция, много ми се танцува, не покрай този ковид не съм била на парти от миналия август, но и ме е шубе.
За алкохол и цигари ясно, въобще не планирам да консумирам, ще е на открито, така че няма да има проблем с цигарен дим, но самите танци? Мисля да пия но-шпа и да почивам, други идеи?

На нас след 2 седмици ни е сватбата и смятам изобщо да не се спра вечерта от танци. В 11 седмица съм. Единствено се притеснявам през деня как ще издържа в тази жега без да припадна, с тази рокля, от която не влиза никакъв въздух до тялото....

# 487

Мисля, че няма да имаш никакъв проблем с танците - супер добре е и задължително човек да се движи и спортува по време на бременност. Освен, ако не смяташ да набиваш някакви хора цяла вечер, не би трябвало да ти се отрази по никакъв начин освен положително. Аз например, се занимавам доста сериозно с фитнес - сега чакам да видим ембрионче и да чуем пулс и мисля пак да си се върна сериозно към тренировките Simple Smile
Весело изкарване в Гърция! Да танцуваш и за нас!

# 488
Весело изкарване, живей си живота спокойно и с радост!

# 489
Приятно изкарване, и не се тревожи. Да си в добро настроение и в движение е най-доброто за бебчето.

# 490
Весело изкарване и да потанцуваш и за нас 😊

# 491
Благодаря, момичета Kissing Heart!
Много топла ни се оформя темичката, само с хубави новини да я пълним Heart
Похвалвам се с сърдечен пулс 180 в началото на 8ма г.с., засега всичко изглежда добре Simple Smile Таткото днес се усети да пита февруари ли го очакваме, отговорих му, че за тогава съм го поръчала Joy

# 492
Да се похваля и аз - току-що се връщам от преглед - видяхме ембрионче и пулс и всичко е тип-топ засега Simple Smile

# 493
  • София
Честито за хубавите новини, момичета!

Аз вчера и днес за първи път не съм повръщала…И съм в супер настроение. Чакам с нетърпение след 10 дни да си отидем на морето ❤

По табличката от предишната страница ми дава момиче, но каките ги изкарва момчета, така чее.. не е вярна. 😄

# 494
А аз да попитам - някой вече записвал ли е час за фетална морфология + БХС? На мен док ми каза да запиша и се обадих в Оскар клиник - дадоха ми час за 12-ти август, когато ще съм в 11 г.с

Общи условия

Активация на акаунт