Нашите second hand находки - тема 44

• 95 996
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Отдавна не съм минавала от там.Преди не ми харесваха обувките и цените.Аз от първи ден,ловнаходки съм с две якета.Дълго топло на Есприт и късо Томи Хилфигер.Отдавна не съм правила такъв удар.Ще се постаря да снимам,или да намеря същите модели от нета,когато имам повече време.

# 361
Днес най-накрая се организираха да ида до Мания Пловдив Тракия и то взе че заваля! >.<
А да ви попитам, къде мога да видя седмичния/месечния ценоразпис? Гледах из сайта им, но нещо не откривам. Disappointed

# 362
Днес най-накрая се организираха да ида до Мания Пловдив Тракия и то взе че заваля! &gt;.&lt;
А да ви попитам, къде мога да видя седмичния/месечния ценоразпис? Гледах из сайта им, но нещо не откривам. Disappointed
В магазина - обикновено си го снимам и оттам проверявам.

# 363
  • Пловдив
Днес най-накрая се организираха да ида до Мания Пловдив Тракия и то взе че заваля! >.<
Има ли нещо интересно, от както затвориха тази на Газпрома нямам навик да влизам в отсрещната.

# 364
Има ли нещо интересно, от както затвориха тази на Газпрома нямам навик да влизам в отсрещната.

Ами намерих си Wink С доста зор (имам странна форма/размер ) но в крайна сметка си купих и дънки и връхно, и леко якенце за общо 21лв Wink - най-евтиният продукт ми излезна безплатно.
Има, има интересни и хубави неща Simple Smile

*не съм ги снимала, защото съхнат в момента Simple Smile

*А видяхти ли онлайн какви намаления са направили :O https://mania.bg/c/sale/zhena/drehi/f/podredi-po/nai-niska-cena

Дрехи даже за по-малко от левче. Онлайн не обичам даа пазарувам, просто защото обичам д си ровя и търся находки, но снощи не се сдържах и пазарих няколко неща за по лев-два три макс. Просто като видях тези цени.
До три дена ще ги получа и споделя Wink

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 07:30 от Ani/Neli

# 365
Ами, получих си пратката и съм доволна Simple Smile Нека споделя:
*дънките от снимките са от магазина

Тези 3 неща са вече от магазина на крак - излезнаха ми крайно пак към 20лв

Май ще се изкуша пак да "ровя" онлайн и да си купя нещо по-цветно Relaxed

# 366
Както писах тук,направих удар с две якета.Понеже рядко ми се случва,сега ми е дошло вдъхновението.Вчера влезнах в магазин на Раковска в близост до бул.Дондуков,който никога не посещавам.Не си харесах нищо,но ми направи впечатление,че има доста дрехи големи номера.Панталони,блузи,якета,сака.Ако някоя дама от столицата има интерес и не и е далеч,може да разгледа.Днес ходих в манията на бул.Сливница,нищо.В Хуманата също,въпреки,че са заредили преди 3 дни.Търся си качествени половерчета,блузки от кашмир,ангора.

# 367
Както писах тук,направих удар с две якета.Понеже рядко ми се случва,сега ми е дошло вдъхновението.Вчера влезнах в магазин на Раковска в близост до бул.Дондуков,който никога не посещавам.Не си харесах нищо,но ми направи впечатление,че има доста дрехи големи номера.Панталони,блузи,якета,сака.Ако някоя дама от столицата има интерес и не и е далеч,може да разгледа.Днес ходих в манията на бул.Сливница,нищо.В Хуманата също,въпреки,че са заредили преди 3 дни.Търся си качествени половерчета,блузки от кашмир,ангора.
в манята утре на 100 % ще има хубави неща

# 368
Аз да мина да се похваля с едни находки от Remix Simple Smile
Яке ново с етикет за 40лв

И палто на Desigual с цена на етикета 180 евро-50 % кашмир,50 % вълна за 60лв,цвета е доста по-зелен на живо Blue Heart

Днес на пешеходна пътека се разминах с жена с палто като второто. Много симпатично беше.

# 369
Цитат
в манята утре на 100 % ще има хубави неща
Възможно е,но тази на Сливница не ми е в обичайният маршрут.Нищо,друг път може да имам повече късмет.

# 370
Вчера от Мания Бургас за мъжа ми дънки Calvin Klein и Hollister за по 3 лв и блуза Espirit за 5 лв.

# 371
  • София

И палто на Desigual с цена на етикета 180 евро-50 % кашмир,50 % вълна за 60лв,цвета е доста по-зелен на живо Blue Heart

Днес на пешеходна пътека се разминах с жена с палто като второто. Много симпатично беше.
Като нищо може и аз да съм била,понеже вчера го сефтосах Simple Smile

# 372
На пешеходната на Малък градски театър зад канала, към 17ч.

# 373
  • Mostly in my mind
Айде кажете си вие ли сте се разминали, че ми стана интересно Stuck Out Tongue Winking Eye

От мен блузка

# 374

Общи условия

Активация на акаунт