Нашите second hand находки - тема 44

• 95 978
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Kъде е това?Аз не намирам.
На Красно село. А разпознаваш ли ги? Защото май масово хората не. Гледам ги хвърлят се на кичозните акрили, а другите си висят необезпокоявани, не ги поглеждат дори. Може би затова, че са скучни и еднообразни - сиво, бежово, кафяво .. няма картинки, няма плетки. Та, пълно беше и това хем че ходя последен ден и то зала Б, където са висели две недели.

# 406
Търся и оглеждам много внимателно.Точно към скучните се ориентирам.Опипвам и чета етикетам,ако има такъв. Красно село ми е много далече.

# 407
Дами, онлайн поръчките от Мания имат ли преглед? Харесала съм едно яке, на което пише, че има петънце, което може да се премахне ( не знам как го разбраха това), но от снимката ми се струва, че петната са доста повече. А якето е светъл цвят и са точно отпред.

# 408
Често поръчвам от Мания онлайн. преглед няма. Но ввинаги може да се върнат поръчките, като си заплащаш куриерската услуга - около 4 лв.

# 409
Често поръчвам от Мания онлайн. преглед няма. Но ввинаги може да се върнат поръчките, като си заплащаш куриерската услуга - около 4 лв.
Ако можете да ме посъветвате как да процедирам, ще съм много благодарна. Поръчах яке, за което пише, че е с петънце, което може да бъде премахнато. В същото време в сайта пише, че нещата, които се връщат, не трябва да бъдат третирани. Аз как да разбера това петно ще излезе ли без да го третирам?
Интересува ме също и бързо ли възстановяват парите?

# 410
  • София
С бебешка мокра кърпа локално.
Всичко маха това Laughing

# 411
С бебешка мокра кърпа локално.
Всичко маха това Laughing
Факт, всичко маха. Включително оригиналния цвят на чисто нови дънки, току що излезли от магазина с етикет. Така че, аз това упражнение не бих го правила повече.

# 412
А дали сте забелязали някъде повече дрехи, подходящи за Хелоуин ( детски)

# 413
  • Sofia
В Манията  на Красно село съм виждала щендер само с такива маскарадни дрехи,но беше мин.година.

# 414
  • Пловдив
За Пловдив във Фреата има хелоуински дрехи.

# 415
Мания захарна фабрика купих на детето за близо 10 лв  имаха за по -големи деца имаше страхотните.

# 416
Аз попаднах на нови тези https://www.as-98.com/en/boots-heaven-a59304-202-i21 вероятно са останали, защото са голям номер. Не знам колко ще ги нося, защото работя от дома и вече 2 години нося само маратонки, но за 18 лева пък са находка.

Намирала съм мериносови и кашмирени дрехи преди време. Ровя много, напоследък дори в мъжкото. Ами няма. Ако има, имат големи дупки или дефекти Sad

# 417
Мания захарна фабрика купих на детето за близо 10 лв  имаха за по -големи деца имаше страхотните.
Този на бул.Сливница в София,нали?Бях там вчера и видях такива,но не ми трябват.От ловнаходки съм с кашмирен шал.На половери и аз не попадам.Дори с дупки не съм виждала.

# 418
Стрина Калина ,малко късничко отговарям, но нямах възможност по - рано. Не съм третирала продукти, които връщам, не трябва да са откачени етикетите на Мания. Парите възстановяват точно след 14 дни. В пакета, който получавате, има талон за връщане с подробни инструкции.

# 419
Стрина Калина ,малко късничко отговарям, но нямах възможност по - рано. Не съм третирала продукти, които връщам, не трябва да са откачени етикетите на Мания. Парите възстановяват точно след 14 дни. В пакета, който получавате, има талон за връщане с подробни инструкции.
Много благодаря! Просто се чудех как се процедира, когато поръчвате нещо с петно, за което е упоменато, че може да се премахне, а реално ако пробвам и не се премахне, не мога да го върна. И като цяло поръчвате ли такива дрехи? Поръчала съм това яке, петното е отпред и сега се чудя дали не сглупих, че го поръчах така импулсивно, без да помисля. Дано поне може да търпи химическо.

Общи условия

Активация на акаунт