Нашите second hand находки - тема 44

• 95 977
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Не бих поръчала нещо с петно.

# 421
  • София
Бих поръчала и пробвала да премахна с мокра кърпа, както предложиха по–горе. Така може да се опази етикета. С нещо по-инвазивно не бих рискувала.
Между другото, доставката до магазин на Мания е безплатна и получаваш ваучер за 5 лв. отстъпка от физически магазин и 3 кода за 10% ово намаление от онлайн магазина.

# 422
Мисля да пробвам с памучен влажен парцал, че от мокрите кърпи понякога остават петна като изсъхне. След пране изчезва.
Не бих поръчала нещо с петно.
По принцип и аз, но петното не е мазно, или от грим, якето е ново, с етикет. Те са едни ситни петънца като тези, които остават като се напръскаш с кал. Ако беше друго петно и аз не бих го поръчала.

# 423
  • Sofia
А ако е ръжда?

# 424
Не е ръжда, петънцата са сивкави.

# 425
На мен ми се е случвало във физически магазин продавачката да извади мокри кърпички и да почисти петно от дреха, на която се чудех дали да взема. Петното се махна още в магазина.
А иначе талони за намаление Мания пращат в почти всяка пратка, но последните пъти е само за10% отстъпка. Преди бяха по-щедри.

# 426
За Мания Бургас на Трапезица, в четвъртък ли е последния ден преди зареждане и кг е 3лв в Б зона?

# 427
Калина, какво става с якето? Много ми хареса цвета на мен и следя с интерес.

# 428
Калина, какво става с якето? Много ми хареса цвета на мен и следя с интерес.
Днес е пристигнало в Спиди, но офисът е до 18,а аз до 18:30 съм на работа и го изтървам. Надявам се една колежка да успее да ми го вземе. Ще докладвам.

# 429
  • Пловдив

Тази е на Мохито, много е мекичка и стои красиво /с голи рамене е/.

От група във фейса

# 430
Десиссслава, може ли името на групата във фейса? ( находките ти са много хубави, особено маратонките)

# 431
  • София
Десиссслава, може ли името на групата във фейса? ( находките ти са много хубави, особено маратонките)

Да помоля и аз за името на групата .

# 432
За Мания Бургас на Трапезица, в четвъртък ли е последния ден преди зареждане и кг е 3лв в Б зона?

Да всеки четвъртък.В петък им е зареждането. Челси е правила клип в Бургас(видях в Инстаграма) 😉.Харесах си някой нещица от Love-зоната Simple Smile,които  е качила.Добре,че пускат без сертификат ☺☺☺.Ще ходя да видя 😂😂

# 433
Тези дни си направих хубава обиколка, отдавна не бях ходила. В сряда бях до Мания на Трапезица,  кг беше 6лв, но беше много обрано. Взех някои неща за мен и малката. Но вчера отидох до Мания Меден рудник, там винаги има по-интересни неща. На малката пак взех разни работи, за мен някои неща, но най си харесвам палтото на Есприт за 3 лв.
Скрит текст:

# 434
  • Stuck in a moment
Палтото е чудесно. Точно такива изчистени модели харесвам!

Общи условия

Активация на акаунт