Нашите second hand находки - тема 44

• 95 975
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Палтото е чудесно. Точно такива изчистени модели харесвам!
Вече имам доста палта, но как да не го взема за 3лв Joy

# 436
Някой от Варна може ли да сподели дали в Бултекс изискват зелен сертификат? Blush

# 437
Някой от Варна може ли да сподели дали в Бултекс изискват зелен сертификат? Blush
За магазините на Кап.Райчо, ул. Христо Самсаров, и на ул.Отец Паисий не искат сертификат.На втория са заградили част от магазина, за да намалят площта.А на третия долният етаж е затворен.

# 438
За магазините на Кап.Райчо, ул. Христо Самсаров, и на ул.Отец Паисий не искат сертификат.На втория са заградили част от магазина, за да намалят площта.А на третия долният етаж е затворен.
Много благодаря! Аз исках във Владиславово и Аспарухово да отида, но явно няма да е.

# 439
Това видях на ФБ страницата им сега.Явно само за магазина във Владиславово изискват зелен сертификат

# 440
Вече имам доста палта, но как да не го взема за 3лв Joy
И аз съм така, и ако има къде да ги побирам бих си взимала всяка седмица по едно, то сега прелива откъм палта.
Много ми харесва и на мен. Със здраве да се носи!

Някой търсеше Хелоуински костюми - на Красно село в Шика са поне 3 коша с връх.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 19:59 от evencee

# 441
Днес през Мания си взех една черна блуза, със златни елементи и ето тази вълнена жилетка на Gap за малката, много й се радвам 🤗

# 442
Здравейте на всички преди около 5 години бях в София в един магазин за втора употреба намираше се близо но не много близо до жп гарата смисъл ходила съм пеша и имаше някаква промоция един ден в седмицата 1 чанта дрехи е 1 левче някой знае ли дали този магазин още работи и къде точно се намира и промоцията важи ли още, благодаря предварително и приятно търсене на находки момичета 😊

# 443
Здравейте на всички преди около 5 години бях в София в един магазин за втора употреба намираше се близо но не много близо до жп гарата смисъл ходила съм пеша и имаше някаква промоция един ден в седмицата 1 чанта дрехи е 1 левче някой знае ли дали този магазин още работи и къде точно се намира и промоцията важи ли още, благодаря предварително и приятно търсене на находки момичета 😊
Може би говорите за мъпед маг на христо ботев на 2-3 мин е от гарата Simple Smile

# 444
Да този също си го спомням но не е този магазин близо до него се намираше беше едно малко магазинче но не си спомням името и не знам къде точно е помня само че имаше една такава промоция а този магазин който казахте работи ли в момента и искат ли сертификати за да влезеш?

# 445
  • София
От вчера от Мания детско яке Desigual:
Скрит текст:
Скрит текст:

И мъжки маратонки:
Скрит текст:

# 446
Да този също си го спомням но не е този магазин близо до него се намираше беше едно малко магазинче но не си спомням името и не знам къде точно е помня само че имаше една такава промоция а този магазин който казахте работи ли в момента и искат ли сертификати за да влезеш?
Може да влезнеш Simple Smile
Попронцип се загледах вчера в гогъла те са имали някаква промоция 100 дрехи за 1 лв  в съседно магазинче ( вече е кафе )

# 447
Новичко палтенце, 14лв беше цената за брой

# 448
Имате ли представа за Зиг Заг и Мания Тракия, Пловдив искат ли зелени сертификати? И някакви предложения къде мога да намеря подходящи дрехи за коледна фотосесия за мен и мъжа ми? За бебето ще купим рокличка, но не виждам смисъл да даваме големи суми за дрехи за нас, при условие, че ще ги сложим веднъж.

# 449
Yst_89, това е от страницата им

Общи условия

Активация на акаунт