Нашите second hand находки - тема 44

• 95 962
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Yst_89, разбирам, че си от Пловдив не знам за кога ти е планувана фотосесията но Фреята зареждат такъв тип дрехи, може да им пишеш на страницата - отзивчиви са.

# 451
Чак днес успях да ида до Спиди да си взема якето. Със смесени чувства съм. Якето е страхотно - изработка, материя, всичко, но как долно лъжат Мания. Ето това пишеше в описанието

Първо - петънцето не е едно, а поне десет. Второ - не, не могат да бъдат премахнати. Опитах с памучна кърпа само с вода, бебешка мокра кърпа, кърпичка за петна, дори слаб процент спирт, не помръдват просто. Напръсках го с Meglio и в момента се пере. Ще питате сигурно защо го оставих като е лекьосано. Защото якето се оказа двулицево и точно за много голям студ, каквото ми трябваше, защото на работа е направо непоносимо студено. Защото не ми се занимава отново да ходя до Спиди да връщам, да чакам две седмици да се накумят за парите, абе не ми се занимава и без това едва успях да го взема, че работното ми време съвпада с тяхното. Размерът е моят, но е толкова странно, дълго и широко, че като го закопчея все едно съм в онези надуваемите костюми. Разкопчано стои добре с обувки, абстрахирайте се от приказния ми аутфит на снимките. Та така, сдобих се с друго яке, което ще нося само на работа. Ако не беше се оказало двулицево, щеше да замине обратно.
Малкото петънце

Още малки петънца

Ще помоля да не цитирате снимките, на които съм, по-късно ще ги махна.

Та така, извинявам се за дългия пост, но имайте едно наум като поръчвате от тях дрехи с малки петънца и дефектчета.

# 452
Якето е страхотно и Ви стои много добре. Със здраве да си го носите! И аз търся подобно, много дълго.

# 453
  • Mostly in my mind
Стрина, страхотно ти стои якето. Колко си висока?
Мания за пореден път се доказаха в негативен аспект. Не знам докога...

# 454

От Хумана миналата седмица за 3лв

# 455
Стрина, страхотно ти стои якето. Колко си висока?
Мания за пореден път се доказаха в негативен аспект. Не знам докога...
165 см съм. Якето стои много добре разкопчано, закопчано е комична гледка. На някоя дама над 170 см и с 10 кг отгоре щеше да стои доста добре и закопчано. Но явно в момента модата е якето да изглежда все едно си наметнал юргана.

Работила съм за веригата преди години и като напусках се бях зарекла никога да не им дам и стотинка, ама се подхлъзнах.

Якето е страхотно и Ви стои много добре. Със здраве да си го носите! И аз търся подобно, много дълго.
Благодаря!
В Мания и Ремикс постоянно се появяват якета с такава дължина, тази година са навсякъде.

# 456
Благодаря! Гледам, включително и днес, но не намирам. Аз съм ХЛ, но толкова дълги няма в никакви номера. А новите подобни са по 300лв и нагоре... Ще продължавам да ровя.

# 457
Благодаря! Гледам, включително и днес, но не намирам. Аз съм ХЛ, но толкова дълги няма в никакви номера. А новите подобни са по 300лв и нагоре... Ще продължавам да ровя.
Ако сте от гр. София мания опълченска имат 3 дълги хл и 2  2хл Simple Smile днес ги пробвах  едното е страхотно

# 458
Ако сте от гр. София мания опълченска имат 3 дълги хл и 2  2хл Simple Smile днес ги пробвах  едното е страхотно
Благодаря. Да, от София съм. Каква е цената сега и искат ли сертификат, че аз съм още с половинка ваксина?

# 459
Благодаря. Да, от София съм. Каква е цената сега и искат ли сертификат, че аз съм още с половинка ваксина?
утре е 3 лв кг  , не  Simple Smile

# 460
Много благодаря! Flowers Hibiscus Blush

# 461
Стрина Калина, якето наистина е страхотно. Може да се пробва изпиране с вениш. Аз бях взела подобно , не двулицево яке за работа и по-късо от реален магазин. Видях петната, но беше 3-4 лв. и реших, че за работa няма какво да го мисля. След изпиране с вениш нямаше едно петънце, светна като новичко. Тук съседките постоянно ми се чудят как работя в градината с адидаси, пума и всякакви елеци, якета, пуловери с които спокойно можеш да се движиш в града / София / Smiley Не им давам обяснения, че са купени за жълти стотинки Sweat Smile

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 12:02 от Gradina Roza

# 462
Стрина Калина, честито яке, много ти е добре.
Аз давам съвет ако не се махнат петната да опиташ със "Спот" - розово шише, български, евтин и ефикасен.

# 463
Аз давам съвет ако не се махнат петната да опиташ със "Спот" - розово шише, български, евтин и ефикасен.
Благодаря!
А случайно да знаеш дали не сваля боята от тъканите?

Според мен петната са от мастило. Чувала съм, че алармите на дрехите имат мастило вътре, което изтича при счупване, но дали е така не зная. Петната са точно там, където обикновено закрепят въпросните аларми - долу на страничния шев. Поизбледняха след прането, но все още са там. Не ме притесняват, ще го нося от оранжевата страна.

# 464
  • София
Благодаря!
А случайно да знаеш дали не сваля боята от тъканите?

Според мен петната са от мастило. Чувала съм, че алармите на дрехите имат мастило вътре, което изтича при счупване, но дали е така не зная. Петната са точно там, където обикновено закрепят въпросните аларми - долу на страничния шев. Поизбледняха след прането, но все още са там. Не ме притесняват, ще го нося от оранжевата страна.

Точно на петна от мастило ми заприличаха и на мен. ТА! Мастило съм махала от какво ли не с лак за коса и памучен парцал /ако е малко и клечка за уши/. Напръсквам петното с лак за коса и търкам. Успех, ако решиш да опиташ!

Общи условия

Активация на акаунт