"Порталът" - тема 2

• 35 979
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ани не я дисквалифицират и не й взимат наградата, защото Крум, в промото, я вижда като възрастна - щастлива, и явно, звезда.
Кобрети, просто е невъзможно в две паралелни измерения с разлика от 40 години да има различни съдби на едни и същи персони. Ние видяхме интервюто на Ани в което тя беше една обикновена жене не успяла да постигне мечтите си и да стане известна певица. В промото, което дават, че тя е преуспяла възрастна певица в Париж е или сън на Крум или някаква мечта. Голямо "фентъзи" ще бъде в сегашно време Крум да промени съдбата от преди 40 години.

# 526
Е, ти не си ли чела разказа на Рей Бредбъри И гръмна гръм? Как ще не може да променя, и още повече тук не става въпрос за две измерения, а за едно. Порталът, според мен, е направен по идеята за Ефектът на пеперудата.

# 527
В предишен епизод мернахме възрастната Ани , не много щастлива и леко стресната , не искаше да говори много . Крум промени хода на събитията , Жана не е спечелила конкурса . Нищо чудно  да се е променило и интервюто с Ани - вече успешна певица .
В друга фантастика  съм гледала ,че като пипнеш нещо в миналото , променяш всички вериги , свързани с този човек .

# 528
Ани не я дисквалифицират и не й взимат наградата, защото Крум, в промото, я вижда като възрастна - щастлива, и явно, звезда.

И аз си мисля, че Ани, след разговора си с Крум и неговото насърчение, ще се възползва от шанса и ще остане във Франция, където ще стане известна певица. В бъдещето няма да е съсипана, огорчена женица, а доволна от живота си жена. Нямаше ли някакъв такъв спойлер?
За убиеца на Жана не ме вълнува особено кой може да е, но продължавам да си мисля, че търговията с антики ще е причината да елиминират неволния свидетел. Не е Ани, не е и бащата на Крум.

# 529
  • София
Е, ти не си ли чела разказа на Рей Бредбъри И гръмна гръм? Как ще не може да променя, и още повече тук не става въпрос за две измерения, а за едно. Порталът, според мен, е направен по идеята за Ефектът на пеперудата.
Е, възможно е и такива кошори да ни забъркат!  Не ми се спори, но ще съм разочарована ако съвсем променят реалноста и ни прехвърлят във фантастиката. Ще видим .

# 530
Кобрети, просто е невъзможно в две паралелни измерения с разлика от 40 години да има различни съдби на едни и същи персони. Ние видяхме интервюто на Ани в което тя беше една обикновена жене не успяла да постигне мечтите си и да стане известна певица. В промото, което дават, че тя е преуспяла възрастна певица в Париж е или сън на Крум или някаква мечта. Голямо "фентъзи" ще бъде в сегашно време Крум да промени съдбата от преди 40 години.

То може, според законите на фантастиката, но не е допустимо да стане    заради открадната песен от бъдещето, по същите закони трябва да има възмездие, а не облагодетелстване. Simple Smile

# 531
Хора, ни най-малко искам да се правя на Стивън Кинг, въобще не се сравнявам с него, но първото нещо, което отворих, като се изнесох от бг мама, беше това: 😁
https://news.bg/stories/stivan-king-mer-ot-iysttaun-finalat-na-s … prav-za-nego.html
Според мен Ани също таи гняв. Показа го, когато Крум й разказваше какво я чака. И тя направи една доста интересна физиономийка.

# 532
Нещо  се наблюдава зашеметяващ интерес към сериала Joy
Явно темите , в които се мрънка и хейти са по-вървежни Grinning

Опитах да си потърся някакво промоклипче , но БНТ  са строго секретна телевизия . Не съм отделила цял ден в търсене , не се получи по обичайния начин  и се отказах .
Някой може ли да пусне нещо  ако ме у попадало промо Flowers Hibiscus ?

На мен нещо вече ми е все едно кой ще  убие Жана . Тя не успя по никакъв начин да ме развълнува , даже   ми стана противна  с маниера си на пробиване в кариерата .

Интересно ми е как ще реагира Ани , когато  разбере ,че  Крум е изчезнал . А и неговата реакция от раздялата ще е интересна /ако изобщо  някой е обърнал внимание на това/ .

# 533
Ако са му взели инсулина при обиска Крум ще трябва спешно да се върне в бъдещето и едва ли ще му е точно до Ани в тази ситуация. Освен това наближава датата на убийството на Жана и има по-важна задача, която става все по-трудна за изпълнение щом го търсят вече. Покрай Ани малко позабрави за какво е там, а и направи достатъчно за да не остане незабелязан.
Странно защо в първи епизод Крум каза на вуйчо си, че след 40 дни Жана ще е мъртва и това беше в първите дни на септември, а убийството сега се предвижда да бъде много по-рано, малко след конкурса. Освен с намесата си вече да е променил хода на събитията и да пропусне убийството защото го е очаквал по-късно.

# 534
  • София
Кобрети, голяма си гад😂
Скрит текст:
Спрях на 3-ти епизод, за да ги изгледам накуп 😉. Сега трябва да изчакам, за да забравя какво съм прочела 😂
Ти не си виновна, де 😉 - любопитството уби котката 😜

# 535
Не разбирам драмата с инсулина. През 1979-а е нямало инсулин у нас?
Според Уикипедия „През 1978 г. е създаден първият синтетичен инсулин с помощта на генетично модифицирани бактерии Ешерихия коли от Артур Ригс и Кейити Итакура.“. Значи е нямало, така ли?

# 536
А кой да му го купи? Ами ако се е изписвало от лекар, кой ще му го изпише?
Милицията му е по петите.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 20:45 от Кобрети

# 537
Нещо  се наблюдава зашеметяващ интерес към сериала Joy
Явно темите , в които се мрънка и хейти са по-вървежни Grinning

Опитах да си потърся някакво промоклипче , но БНТ  са строго секретна телевизия . Не съм отделила цял ден в търсене , не се получи по обичайния начин  и се отказах .
Някой може ли да пусне нещо  ако ме у попадало промо Flowers Hibiscus ?

На мен нещо вече ми е все едно кой ще  убие Жана . Тя не успя по никакъв начин да ме развълнува , даже   ми стана противна  с маниера си на пробиване в кариерата .

Интересно ми е как ще реагира Ани , когато  разбере ,че  Крум е изчезнал . А и неговата реакция от раздялата ще е интересна /ако изобщо  някой е обърнал внимание на това/ .
Ели, това е промото за 6-ти епизод:

https://fb.watch/5UQsWTvFIT/

# 538
А кой да му го купи? Ами ако се е изписвало от лекар, кой ще му го изпише?

Участъковият лекар. Или някой от друг участък. Стига да е имало инсулин в аптеките, защото може и да е нямало.
Ако е нямало, как са лекували диабета тогава?

# 539
Човекът е даден за международно издирване. Какъв участъков лекар!?

Да гледате утре Савето в На кафе с кака Гала. 😁

Общи условия

Активация на акаунт