"Порталът" - тема 2

• 35 968
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Ооо, това е супер.

А това е доста интересно: ".. какво в крайна сметка очаква Крум Бонев, когато се връща в 2019 г. Може ли да познае живота си и ще се впише ли в него?"
Означава ли това, че Крум с действията си в миналото наистина е успял да промени бъдещето и собственото си настояще. Интересни неща загатват. Нямам търпение да изгледам финала.

# 557
Да, наистина се загатва, че намесата на Крум ще повлияе на събитията и в бъдещето, но от изражението му в промото на епизода докато гледат записи на лаптопа с вуйчото се съмнявам дали ще е за добро или за лошо? Аз също чакам с нетърпение!

# 558
Няма да свърши щастливо за никого. Може би само за Джингиби. Той просто беше принуден да използва Порталът. Избра живота пред смъртта. Кой не би!? Докато Крум реши да се прави на Господ. Не е ли гледал Вездесъщият, все пак филмът излезе 2017-та. 😁

# 559
Това с двойния епизод ми  хареса Hands Plus1
Ще се окажем прави ,че Крум е пипнал нещо в миналото и е разместил събитията в неговото време . 
Вероятно няма всичко да е за добро , но поне ще е интересно .
Вече ме вълнува само линията  Ани-Крум . Много  е тъжно и самотно да обичаш , а да знаеш ,че  просто ще се разминете във времето /това се отнася само за Крум/ .

# 560
Супер, че ще е двоен епизода.

Това с двойния епизод ми  хареса Hands Plus1
Ще се окажем прави ,че Крум е пипнал нещо в миналото и е разместил събитията в неговото време . 
Вероятно няма всичко да е за добро , но поне ще е интересно .
Вече ме вълнува само линията  Ани-Крум . Много  е тъжно и самотно да обичаш , а да знаеш ,че  просто ще се разминете във времето /това се отнася само за Крум/ .

Като прочетох това болднатото и си помислих, защо пък да е така? Ако Крум промени бъдещето, може като се върне да потърси Ани.. и знае ли човек? Колко години разлика да имат? Blush

Той Крум доста неща пипна в миналото и аз си мислех, че дори и да промени бъдещето, то ще е някакво друго бъдеще, не неговото. Но сега като ви чета май няма да стане така.
Скрит текст:
Ако някой не е гледал Дарк, да го гледа. Там пътуването във времето е показано по гениален начин.

# 561
Една идейка, ако ви се чете:
Скрит текст:
Мисля си, че ние всъщност не знаем, по коя точно теория от всички, написани за пътуване във времето, са работили сценаристите.
От всичко, което съм прочела досега, най ми допада идеята, че ние съществуване в низ от мигновения, дори не поредица, а постоянно преплитащи се и докосващи се, случващи се един в друг моменти. Затова аз мисля, че Крум се връща в едно минало, което не в това, което той помни, но той няма как и да знае.
Той се мести от един свят в друг, където е малък, може да се върне в свят, в който е на 20. В нашата история, той попада в мигът, в който е на 8.
Попадайки в света, където Крум е на 8, 8 годишният тогава Крум започва на мига да живее в един друг свят с различно бъдеще. Разбира се никой от тях не го и предполага.
И може би Крум, заформил такава каша в миналото, това минава като резонантна вълна през всички възможни реалности, и ги променя. Или просто ги създава той, следствие намесата си.
И връщайки се в бъдещето, в главата на Крум ще бъде едно постоянно дежа-вю. Което може и да го накара да се гръмне със служебния пистолет. 🥴 Тогава и да искаме втори сезон, няма да има. Освен ако Джингиби и Барахарска не го измислят.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 01:24 от Кобрети

# 562
Само да не е объркал толкова миналото, та да се върне в бъдеще, в което бай Тошо не е паднал и комунистите още са на власт. Simple Smile

# 563
  • София
Ирис, същото си мислех и аз и много се надявах да е така Joy

# 564
🤣 Бай Тошо ще му е най-малкият проблем.
Аз гледах пак Питай БНТ и се оказа, че съм объркала градския на Велислав с този, дето ще играе баща му като възрастен. Останах с впечатление, че те нямат общи сцени, или просто Велислав беше твърде дискретен. Водещата как ли не го въртя-сука, нищо не можа да изкопчи. 😁
Та този Марин Стойчовски може и да се окаже актьор, на водещата като че ли й беше известен, някой от забравените от старото поколение. Говореше с един такъв много изискан тон. Само дето обърка името на Велислав и оня май се жегна. 😁

# 565
  • София
Добре де, а вуйчото като е пътувал в миналото, не е ли променял настоящето? 😜

# 566
той само се е разхождал. Не е променял нищо. Във времето, когато не е бил роден. Но вече в бъдещето, разбира се. Срещата му с Крумчо..

# 567
Вуйчото ако се сети за си позапише някои числа изтегляни през годините може и да се върне в миналото за да го изживее пълноценно. Така дори само пасивното му присъствие в бъдещето може съществено да промени миналото.

# 568
Така ще имат пари за бюджет за втори сезон. 😁
Тръпнете ли в очакване на финала!? 😝

# 569
  • София
Ох, хем нямам търпение, хем ми се иска да отложа края...😂

Общи условия

Активация на акаунт