Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Не ми се прави секс

 • 2 421
 • 20
 •   1
Отговори
 • Мнения: 2
Здравейте момичета. Пиша по една доста деликатна за мен тема, на която не мога да намеря отговор и започвам да се притеснявам. Бременна съм в 4-ти месец и от два месеца нямам абсолютно никакво желание за секс. С партньора ми винаги сме били доста интимни и сега той се притеснява, че проблема е в него. Пробвал е да ме възбуди, но без резултат. Усещам една изтръпналост и гъделичкане. Понеже съм чувала, че желанието за секс с бременноста се засилва, имала ли е някоя мама такъв проблем и може ли да ми кажете защо може да се чуствам така и как мога да си възвърна стария интимен контакт. Благодаря Ви предварително! Confused

# 1
 • Мнения: 19 080
Аз бях точно като теб. Няма две еднакви бременностти и няма еднакво желание за секс. Съвет не мога да дам, защото ние просто го приехме като даденост и толкова. След раждането се нормализираха нещата.

# 2
 • Мнения: 20 627
Нямам опит с такова, но опитай да го преживееш, както повръщането. Ясно, че ако не можеш да се възбудиш е тъпо да правите същински секс, но можеш да пробваш с ръка или с уста даже и да не си възбудена.  Така той ще е удовлетворен, а пък кой знае, като се заиграеш в вълшебната пръчка може и на теб да ти дойде меракът. Ако не от първи път то от пети или десети. Нали апетитът идва с яденето. Аз имам теория, че сексът е като фитнесът - колкото повече се занемаряваш и пропускаш упражнения, толкова по-трудно е после да влезеш в ритъм. Е, тази теория е за хората на средна възраст, ама може и за теб да е приложима. Опитайте малко насила с алтернативни методи, пък вижте какво ще стане. Пробвайте и с гел, той доста променя усещането, възбужда и може би няма да усещаш гъделичкане.

# 3
 • Мнения: 924
Това не е проблем, за някои бременности е даже по-добре да не се и прави.

# 4
 • Мнения: 20 627
Това не е проблем, за някои бременности е даже по-добре да не се и прави.

Това лекарят ще каже, но по принцип няма пречка да се прави и даже е добре и за здравето, и за отношенията между партньорите, които и без това ще срещнат доста бурни времена. Няма нужда към това да се прибавя и сексуална неудовлетвореност без необходимост.

# 5
 • Мнения: 19 080
Но има нужда някой да се преструва и насилва. Ама разбира се, така ще затвърди отношенията със сигурност. И всички ще са безкрайно удовлетворени. Пък, ако почне сутрин, обед и вечер, на 22ия ден ще поиска още петима мъже, щото нейния няма да е достатъчен...

# 6
 • Мнения: 20 627
Не се прави, че не си разбрала какво имах предвид. Иначе всеки си решава какво да прави, ние тук си говорим. Която иска може да резне секса на мъжа си изцяло, ама да не плаче после.

# 7
 • Мнения: 218
..защо може да се чуствам така...

Това най-точно можеш да го определиш ти. Опитай се да разгадаеш първопричината за липсата на желание - свързана ли е с промените във външния ти вид, с настроението ти, или пък има нещо друго, което да те притеснява?

Ако се наложи, поговори по темата с гинеколога си - може пък в твоя случай да е противопоказно и заради това да се чувстваш некомфортно.

# 8
 • Мнения: 3 405
Хормони, ще премине. Все пак доста екшън се случва в момента в тялото ти. Както има жени, при които желанието се изостря, така и обратното, все е от хормоните. Може само след 2 седмици пък само секс да ти се прави, никой не знае. Обясни на мъжа си, че е нещо стандартно за този период, няма нужда се търси вина у някой.
Черна станция е обяснила нещата. Ако искаш можеш да покажеш ласка към партньора, макар и на теб в момента това да ти е безразлично, ако искаш можеш да го оставиш да се оправя сам. При всички положения, не го приемай тежко, нормални неща са за този период. Минава, заминава.

# 9
 • Мнения: 975
Според мен апетитът идва с яденето както черна станция каэва, а и сексът не е само эа (собствено) удоволствие. Понякога е просто начин эа по-интимна и дълбока връэка, эа спорта или просто эа эадоволяване на отсрещния (според мен). Съвсем нормално като си бременна да не ти се прави с..кс. Хормони. Друг е въпроса дали това ще те спре да эадоволяваш мъжа ти, эащото 4-5-6-9 месеца беэ с..кс са си много. Эа някои и 2 седмици са ужасно много. Има раэлични гледни точки, просто ти трябва да решиш кое е правилното эа теб и мъжа ти. Дълъг период на суша едва ли би раэрушил любовта между двама души, но може да има сериоэни последици эа връэката, ако преди това сте били активни.

# 10
 • Варна
 • Мнения: 22 207
На мен не ми се правеше грам, беше ме страх и толкоз. Да се насилвам да правя нещо, което не искам, сори, ама ми е абсурдно. Толкоз тоя мъж ако не може да влезе в положение и да потрае няколко месеца просто не е мъж на място. Айде да не заплашваме жената, че задължително ще кръшне и че тя ще е виновна. Много искам да видя мъж с разбутани хормони, с подут корем, с всичките там болежки и неразположения как се жертва за благоверната си, щото сексът бил и връзка, хармония и дрън-дрън таратънци. Да, така е, но не на всяка цена и по всяко време.

# 11
 • Мнения: 975
Сексът е противопокаэен само при эацапване/рискова бременност. Иначе няма опасност според лекарите.
В поста си не виэирах, че ще я эареже. Всеки си решава эа себе си какво е готов да даде и какви са му приоритетите. Любовта не може да се раэруши лесно, но дълги периоди на суша эа някои връэки са иэнервящи.

# 12
 • Мнения: 20 627
Мъжете не смятат изневярата за разрушаване на любовта. Той пак ще си я обича, ще се грижи за нея, но ще си кръшка и за себе си няма да чувства вина. Такива са.

# 13
 • Мнения: 19 080
Солидно генерализиране. Всички мъже са такива, а всички жени онакива.

И на нищо не се правя, нарича се всъщност сарказъм и да, беше насочен към твоя пост. Сигурно, защото моят мъж пък излезе от "ония" и не съм плакала после, знам ли...

# 14
 • Мнения: 688
Аз ако не се чувствам секси, много ми пада либидото.А бременна не се чувствах секси грам.Особено с растящ корем(и всичко останало)
Пък после започват едни чуденки сега не се ли тресе това бебе вътре, ами ако го боде ей такива щуротии и как да се отпусне човек ?!
Накрая пък не виждах какво епилирам, няма много избор за поза.Моят мъж изкара 7 почти сухи месеца и нищо не му стана.Айде не ги жалете толкова.

Общи условия

Активация на акаунт