Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 618
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Това е ампула за интензивна терапия. Слага се колкото грахово зърно и след това крем. Може и само вечер да го ползвате.

# 631
  • През девет планини в десета...
Да, така правя, само вечер го ползвам. Но слагам много по малко от грахово зърно, иначе става кир ефект.

# 632
Да, така правя, само вечер го ползвам. Но слагам много по малко от грахово зърно, иначе става кир ефект.
Може би начинът, по който го слагате. Аз го разтривам леко между дланите и леко ги притискам към лицето.

# 633
  • София
Трябва да се изчака повече време между нанасянето на продуктите, за да няма кир ефект.

# 634
Някой ползвал ли е този крем-гел на Агива?

Има добър състав и се чудя дали да не го пробвам.
И аз си подлъгах по състава, но го хвърлих по средата. За студените месеци ми беше слаб, за топлите не попиваше добре и за капак правеше големи подкожни пъпки.
Като стана въпрос за кир ефекта, какво точно се случва че така става? Преди два дни си взех това кремче и за съжаление се получава кир ефект при мен
Всички кремове, ампули и серуми на Нивея ми правят кир ефект.
Аз пиша за този-https://marvi.bg/shop/hada-labo-skin-plumping-gel  Те имат и крем, явно ти си ползвала него, нанасям си го като всеки друг крем.Нормално количество, не прекалявам, кожата ми е нормална към комбинирана.Това им е кремът-https://remedium.bg/hada-labo-krem-dneven-50ml-059294/p
Да си дам скромното мнение за Хада Лабо. В момента привършвам околоочния крем, който е лек и хидратира и изглажда веднага. И все пак същия ефект постигам с Лореал от серията с хиалурон, разликата е в цената.
Ползвам от почти месец гелът, в началото ми се струваше, че малко лепне, но му свикнах. Не ми е създавал проблеми, за мен лично си върши чудесно работата и е по-добър от този на Клиник. Според мен Хада е подходящ за по-зряла кожа, защото има и колаген в него, а Клиник е за 30-35г най-много. Чудих се дали да взема гела или крема (2 вида се предлагат в ДМ). Ще си купя крема за студените месеци.

# 635
За Хада Лабо чух коментари ,че е супер и т.н.,две служителки на ДМ си говориха.
Честно казано,истински ефект виждам сега като ходя на антиейдж масаж,има разлика в кожата.

# 636
# 637
За Хада Лабо чух коментари ,че е супер и т.н.,две служителки на ДМ си говориха.
Честно казано,истински ефект виждам сега като ходя на антиейдж масаж,има разлика в кожата.
Само масаж ли е или се използва и някаква козметика?
Аз взех от ДМ преди време хидратиращ крем на It's skin, скоро ще го отворя. В момента използвам аква серума на Балеа, обаче усещам лепкав филм и мажа само вечер. За през деня само слънцезащитен крем на Юсерин, който матира.

# 638
Katniss Everdeen, сподели отзиви като го започнеш.
От аква серума на Балеа установих, че лъсвам, та сега в жегите не го ползвам много.

# 639
Масаж и худратираш крем и маска,на лице и деколте е.30 мин е

# 640
  • София
Кир ефект се получава, когато съставките в продуктите, които използваме са несъвместими.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 22:27 от Amiamo

# 641
Кир ефект се получава, когато Съставките в продуктите, които използваме са несъвместими.
Хубаво, ама има кемове, които самостоятелно ползвани пак правят такъв ефект.
Да знаете този пилинг има ли го още? Днес търсих и намерих само розов. Купих, не съм го пробвала още, но зеленият ми е любим.

# 642
  • Deutschland
В Немско го няма този пилинг, има друг. Най-вероятно е спрян.
Ето този е текущия в асортимента :

# 643
Този купих.
Пууу, аман значи, всички спират хубавите си продукти, парфюми, какво ли не. Що за идиотщина е да спреш предпочитан и любим на много хора продукт!?
И шампоанът против пърхут от профи серията в тубите, никога повече не се появи.

# 644
  • София
И лепенките за пъпки. 😒

Общи условия

Активация на акаунт