Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 602
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • БГ
Здравейте,
ще ми препоръчате ли покривен фдт. В момента ползвам бб на Миша, но след час няма никакво покритие. Отделно имам и пигментно петно на челото. Има такова нещо като покривен и лек фдт Confused Благодаря.

# 91
Здравейте,
ще ми препоръчате ли покривен фдт. В момента ползвам бб на Миша, но след час няма никакво покритие. Отделно имам и пигментно петно на челото. Има такова нещо като покривен и лек фдт Confused Благодаря.
Colour stay на Revlon -перфектно съотношение цена/качество, но не е много лек..Другия, от който съм доволна, е True match на Лореал
https://www.parfimo.bg/l-oreal-paris-true-match-grim-za-jeni-30- … AYAiAAEgJI9fD_BwE

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 16:58 от Jo Malone

# 92
  • БГ
Искам да е лек и да не стои като маска, понеже ще го ползвам основно докато съм на работа и останалия ми грим също е лек. Благодаря ще погледна Ревлона и Тру мача Simple Smile

# 93
И аз съм за Тру мач. Също и
Maybelline FIT ME.

# 94
Fit me наистина е добро попадение, а цената му е чудна и има избор на цветове - моята кожа е комбинирана. Доста хвалят и Лореалския fresh wear.

# 95
От мен глас за Catrice liquid coverage

# 96
Фреш Уеър и Ревлон калър стей и от мен,но Фреш уеър е по-лек  мисля.

# 97
Фреш уеър е страхотен ФДТ! Аз с Фит ми нещо не се спогодих, не знам защо...

# 98
  • Light of Zartha
Моята кожа е мазна и изяжда fit me. От месец съм с ББ крема на Миша и това е единственото покритие, което ми се е задържало. Много съм изненадана.

# 99
Аз съм със сравнително мазна кожа през лятото, но с Тру мач, с Фит ми издържам по 6-7 часа без да лъщя сериозно и без да слагам пудра. Ако сложа, ще издържа още малко. С Миша не лъсвам по-дълго време, но от известно време ползвам Estée Lauder Double Wear, с него изкарвам по 12 часа почти без проблем. Той, обаче, ще ми е сух за зимата.

# 100
Любимият ми флуид за лятото е Avene Cleanance spf 50+ тониран. За момента не съм намерила по-добро и по-бюджетно решение за мазната ми кожа. А как премахвате слънцезащитите? С мицеларна вода само не е достатъчно нали?

# 101
Амбър, може ли да пуснеш снимка, излизат ми няколко  на авен и не знам кой точно ти допада. И аз съм с мазна кожа и на авен имам против акне, но бих пробвала и нещо различно.

# 102
Амбър, може ли да пуснеш снимка, излизат ми няколко  на авен и не знам кой точно ти допада. И аз съм с мазна кожа и на авен имам против акне, но бих пробвала и нещо различно.
Този ползвам вече втора година и съм много доволна. Пробвай първо с тестер дали ще ти пасне на кожата.

# 103
Много ти благоаря ! 😚🌷 Моят е същия, но не е тониран. Ще си взема и такъв.

# 104
  • Пловдив
Здравейте незнам дали за тук да питам, но някой дали знае нещо от обикновените лакове, което да ми помогне за гъбички на ноктите?

Общи условия

Активация на акаунт