Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 619
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Deutschland
Тук има лепенки за пъпки. Тийнеджърката ги ползва, мисля тези са

# 646
Додис са заредили новата лимитирана серия на катрис и има от хубавата четка за тяло. В нета гледах ревюта, че била една идея по-малка от миналогодишната, която имам.

# 647
  • През девет планини в десета...
Днес ще ходя до ДМ, Лили и Ивис да си взема някакво мазило за целулит. Нямам идея кое си заслужава и дава резултати. Може ли съвет.

# 648
Додис са заредили новата лимитирана серия на катрис и има от хубавата четка за тяло.
Може ли линк? Този сайт няма търсачка, не знам в кой раздел да я търся. Защо като пишете за нещо не слагате линк, та после 10 човека ще питат?
Това ли е https://www.dodis.bg/catrice-chetka-za-litze-i-tialo-bronze-away-to-.html
Търся си четка за сухо четкане, затова се интересувам каква е четката.

# 649
Азаалия, има графа лимитирани серии и там ги има изборени. https://www.dodis.bg/catrice-bronze-away-to-.html

Тази няма нищо общо със сухото четкане, тя е за хайлайтър или бронзант за нанасяне по тялото.

# 650
Благодаря и аз я открих, но не е за тази цел, за която искам четка.

# 651
# 652
Днес ще ходя до ДМ, Лили и Ивис да си взема някакво мазило за целулит. Нямам идея кое си заслужава и дава резултати. Може ли съвет.

Само мазило няма да даде резултати.

# 653
Супер, още днес ще си купя! Пак благодаря! 🌺

# 654
Мазилото на Кройтерхоф

# 655
  • София
Тук има лепенки за пъпки. Тийнеджърката ги ползва, мисля тези са

А тук ги спряха. 😑

# 656
  • Пловдив
Момичета, спешно ми трябва хубава водоустойчива спирала, дайте едно рамо❤

# 657
  • Сливен
Четка за тяло има и в ДМ с естествен косъм около 18лв,тази от Юск мисля,че е с изкуствен.

# 658
Нямаше такава голяма вчера, лутах се сума време, накрая питах. И разредител за лак не намерих. Има ли го още този на Перфект? Купих си лакочистител един в прозрачно шише, половин литър е сякаш... Не е, де, ама беше най-голямото. Правех сума време гел лак, но са толкова некадърни всички маникюристки, а и не ми влияе добре на ноктите, че пак почнах сама да си ги правя и лаковете от стоене дълго време, имат нужда от по 2-3 капки разредител.

# 659
Азалия, има разредител на Пърфект. Аз го купувам от Елитис.

Общи условия

Активация на акаунт