Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 613
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Ох, тоя магазин ми е смертелен, освен че е на 100 километра от нас в средата на центъра, дето се казва и хич не ми се ходи до там само за това. Ще проверя в две-три квартални, дето преди съм го купувала, защото тази в ДМ каза, че не помни от кога не са имали.

# 661
  • Варна
И този тип гъби вършат раборта.

# 662
Днес само аз си пиша в тая тема😇 върши ама, ако е с дръжка, така не ми е удобна. Иначе имаше такива.

# 663
Разредител Перфект купувах съвсем наскоро, но беше от малка парфюмерия, не знам по веригите в кои има. Има си го, де, нали това беше питането.

# 664
Четка за тяло има и в ДМ с естествен косъм около 18лв,тази от Юск мисля,че е с изкуствен.
В ДМ има и изкуствен косъм за около 6-7лв

# 665
Разредител за лак на Перфект последно купувах от Лили.

# 666
Скрит текст:
Тук има лепенки за пъпки. Тийнеджърката ги ползва, мисля тези са

А тук ги спряха. 😑
[/spoiler]
Веднъж съм взимала тези от ДМ, горе-долу помагаха. Преди време взех тези от Елитис:
Скрит текст:
По същия начин, понякога няма ефект от тях, друг път има. Може би ги слагам твърде късно.

# 667
Да питам и аз.Лакочистител да ми препоръчате от дрогериите.имам един, който е с арганово масло и без ацетон, но свалянето на лака е направо мъка.Disappointed

# 668
Аз харесвам лакочистителя на Lidl, но уточнявам, че държа да е без ацетон. Лесно сваля лака и е с удобна помпичка.

# 669
Изкуственият косъм на ДМ на мен след 2 месеца ползване започна да се разпада. Започнах да я ползвам за миене на тялото, но още повече се разпада. Четките в JYSK изглеждат по-качествени и грубички, а аз вече като свикнах със сухото четкане и си търся нещо по-грубо, така че тази четка точно ми е в списъка със следващи покупки.

# 670
Аз харесвам лакочистителя на Lidl, но уточнявам, че държа да е без ацетон. Лесно сваля лака и е с удобна помпичка.
Какъв тип е помпичката на шишенцето, от тези дето само се натиска с тампона отгоре ли?

# 671
  • Сливен
да

# 672
Да, а то имало и с ацетон, но не съм го пробвала:

# 673
Ще се пробва значи, много удобно изглеждат такива бутилки като съм ги виждала по разни клипчета. Даже наскоро заглеждах някъде само празна такава и се чудех дали да не си купя.

# 674
В dm има празни, но той лакочистителят е по-евтин и ако не ти хареса, после може да си ползваш само бутилката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт