Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 71 016
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Чилингирова със сигурност не иска да слага филър в носа.Трендафилова май съм й виждала снимки в профила на тази интервенция.
Благодаря ви.
В сайта им гледах основно снимки на филър в нос на Клаклова и Трендафилова, а тази Д-р Клаклова ми се струва съвсем младичка и неопитна, но пък резултатите о снимки ми харесват.
Всъщност най-много такива корекции съм видяла в профила на Д-р Сарпецас във Воуг клиник, но не съм чувала отзиви за него. Може би сте прави и ще проуча и други освен Дерма Акт, въпреки че мои познати са доволни от клиниката. Малко се разколебах и за самата процедура
Това, че е изглежда младичка нищо не значи.Simple Smile))

# 121
  • в 1001-та нощ
Някой дали може да ми помогне с препоръка за доктор в Пловдив за ботокс?
Искам да сложа в гневната и около очите.
Досега съм посещавала Скинлайн в София и бях доволна, но нямам възможност да ходя до София в момента.
Миналата година ходих при д-р Чолакова в Пловдив, но не съм много доволна- бързо ме отпусна ботокса и почти не личеше, че се боцнах...
Чудя се за д-р Ива Стоилова, но чета доста отрицателни мнения за нея...

Тя е тренер на Алерган, но не зная в коя област. Утвърдено име с опит, а за тях май има най-много негативни мнения. +1 от мен за нея заради опита най-малко.

И.И, младите са по-ангажирани, повече се интересуват и стараят, но самата процедура - за мен не си струва особено. Първо е нетрайна, второ рискова ...

# 122
Здравейте.
Кой филър бихте ми препоръчали за първо поставяне в устни като целта ми е по-скоро възстановяването им, тъй като имам хубави естествени устни, но в следствие на годините, постоянни отслабвания и пушене са позагубили хубавия си вид? Колебая се между Juvederm Ultra Smile и Juvederm Volift като смятам да сложа от малката разфасовка 0,55мл.
Благодаря

# 123
Здравейте.
Кой филър бихте ми препоръчали за първо поставяне в устни като целта ми е по-скоро възстановяването им, тъй като имам хубави естествени устни, но в следствие на годините, постоянни отслабвания и пушене са позагубили хубавия си вид? Колебая се между Juvederm Ultra Smile и Juvederm Volift като смятам да сложа от малката разфасовка 0,55мл.
Благодаря
И аз се включвам със същото питане. Сходна е ситуацията и при мен.

# 124
  • в 1001-та нощ
Аз от Волифт съм много, много доволна. Попитайте и лекаря - винаги съм се доверявала на лекарската преценка - кой продукт е подходящ за моите устни сега Simple Smile

# 125
Аз от Волифт съм много, много доволна. Попитайте и лекаря - винаги съм се доверявала на лекарската преценка - кой продукт е подходящ за моите устни сега Simple Smile
О, това със сигурност. Просто исках да съм подготвена и да чуя лично мнение от някой, който ги е използвал.
Благодаря

# 126
Бях на преглед при Петкова от Дерма акт.
Много внимателна, директна.
За моят тип кожа препоръча ботокс и лазерна процедура Genesis.
Доволна съм, определено препоръчвам за консултации.

# 127
Някой ходил ли е в Дерма Голд в София, за първи път чувам за тази клиника?
NN 80, при кого си слага ботокс в скинлайн и колко ти държа? Защото скоро някой пък се беше оплакал от скинлайн че не му държи, тъй като и аз съм в чуденка при кого. Бях си запазила час при Валянова за месец напред, но детето се разболя и сега пак чак след месец, а Ванеска никаква я няма.

# 128

NN 80, при кого си слага ботокс в скинлайн и колко ти държа? Защото скоро някой пък се беше оплакал от скинлайн че не му държи, тъй като и аз съм в чуденка при кого.
Слагах при д-р Михайлов.
Може би защото ми набоде доста единици, незнам, но ми държа около година.
За сравнение миналото лято ходих при д-р Чолакова в Пловдив и там на третия месец вече не личеше, че съм слагала.

# 129
Здравейте момичета. На кратко дъщеря ми другия месец става на 16 години. Има разни белези от пъпки, или ѝ излизат по 1-2 пъпчици. Да, аз виждам всичко това, но го отдавам на годините ѝ. Та, чела, гледала, събирала инфо за микронидлинг и иска да си направи няколко процедури. Имам няколко въпроса:
1- Тази процедура подходяща ли е за нейната възраст?
2- Болезнена ли е?
3- Наистина ли е такава супер дупер процедура, както ми я рекламира щерката?
4- Имате ли опит и коя клиника/дерматолог ми препоръчвате?
Благодаря предварително.
По въпроса от темата- нищо не правя, освен да посъбера целенасочено тен.

# 130
  • в 1001-та нощ
Във времето, в което аз я проучвах - 1 процедура с хубава машинка беше около 400 лв и нужни бяха поне 4-6 процедури. Което като пари някак ...натежава, особено пък за 16 годишно дете - не звучи много резонно.

Терапевтката, с която говорих, изрично подчерта, че слабите машинки - не са ефективни и за да се постигне определен ефект с тях са нужни много повече процедури, отколкото с по-ефективна нашинка. Затова и тя беше инвестирала в по-добра.

От видеата, които изгледах се потресох от вида на кожата след процедрата - възплена и кърви. Това предполага - няколко дни изолация у дома и пазене от инфекции. Иначе самата процедура е хубава като концепция, и дава ефект.

# 131
Нищо по-специално не правя лятото. Поддържам си здраве, кожа, метаболизъм, фигура целогодишно. Освен всичката възможна грижа отвън, за която си пишем  в тази и други теми, за  работещ метаболизъм и  балансирани хормони( а те имат вързка с целулита) ви препоръчвам знанията на д-р Рей Пийт. Във ФБ има чудесна групана (нашенска, не чуждоезична), която изобилства от споделен опит, файлове, книги, източници.

# 132
Благодаря, a.l.e.n.a!

# 133
Нищо по-специално не правя лятото. Поддържам си здраве, кожа, метаболизъм, фигура целогодишно. Освен всичката възможна грижа отвън, за която си пишем  в тази и други теми, за  работещ метаболизъм и  балансирани хормони( а те имат вързка с целулита) ви препоръчвам знанията на д-р Рей Пийт. Във ФБ има чудесна групана (нашенска, не чуждоезична), която изобилства от споделен опит, файлове, книги, източници.
Може ли линк към групата? Мерси!

# 134
Ех, аз също се опитах да се по разкрася за лятото, и посетих „прочутата др. Стоянова“, в Пазарджик.
И сега ще споделя едно много неприятно преживяване.
Накратко, ужасно ме насини с поставянето на филъра, самото поставяне беше болезнено,
 не го постави равномерно, имаше и топчета, а фалшивата и любезност неприятно прозираше.
Не я препоръчвам.
Посетих професор Янкулова, в Пловдив, за корекция.

Пожелавам на всички едно прекрасно лято и само положителни преживявания.

Общи условия

Активация на акаунт