Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 71 025
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Значи...за синините не съм съгласна да обвинявате лекарите в некомпетентнист. За другото не знам.

# 136
ДХЗ по принцип и аз съм на твоето мнение, но като се замисля най-вероятно и техниката има значение. Аз много лесно посиняват, но когато сложих за първи път при др. Трендафилова синки имах едва забележими, а оток почти никакъв. Следващите два пъти при др. Чилингирова на следващия ден и двата пъти бях със синя човка😂😂😂Много синки и около устните чак, а за отока няма да говоря. Но понеже аз все не съм, като хората резултата при нея след щетите повече ми допадна и повторих ходенето при нея.

# 137
Да, нормални са леки синини, но много зависи  от техниката на инжектиране дали са леки,  
затова се препоръчва поставянето им да се извършва от лекар дерматолог,
но и тогава не знаеш на какъв ще попаднеш…..  някой който вече работи „през пръсти“ ….. някой с недостатъчен опит .......  някой ???  ....  И затова е добре да споделяме.

Да ви попитам дами, как знаете какъв продукт ви поставят, виждате ли негов стикер?

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 22:37 от Rozis

# 138
  • София
Да, нормални са леки синини, но много зависи  от техниката на инжектиране дали са леки,  
затова се препоръчва поставянето им да се извършва от лекар дерматолог,
но и тогава не знаеш на какъв ще попаднеш…..  някой който вече работи „през пръсти“ ….. някой с недостатъчен опит .......  някой ???  ....  И затова е добре да споделяме.

Да ви попитам дами, как знаете какъв продукт ви поставят, виждате ли негов стикер?
След края на процедурата на мен ми дадоха картонче, на което беше залепен стикер с номера на продукта, марка, милилитри.

Да попитам, но без да ми се смеете Simple Smile след поставяне на филър устните трябва ли да са меки или е ок да има твърди участъци, където е инжектирани повече, напр. долна устна долу в центъра или горе при извивката. Чудя са да масажирам ли тези твърди участъци или ще разградя филъра?

# 139
Устата стои твърдо поне седмица и половина. Първите дни само леко притискайте, без да движите между пръстите - така се размества.
Като цяло масажът се прави само с притискане, без да се мести, мачка

# 140
Нормално е, лекарят трябва да е казал какво да се прави.След около две седмици ще са се оформили устните .Ако има топчета е хубаво лекарят да ги види

# 141
Здравейте, някой правил ли си е процедури  за тяло EMSCULPT и VACUSLIM 48. Първата я видях във БГ и изпаднах в потрес от цената, но за втората не намерих нищо. Не съм в БГ и в момента почвам и двете процедури, но не намирам отзиви, за съжаление Sad

# 142
Здравейте,реших да си оформя леко устните.Защото горната ми е па тънка от долната ,но за сметка на това долната е доста по голяма.Въпросът ми е има ли.нов метод за влагане на хилаурон.Видях че има някъкв инжектор пен .И евентуално в клиника Дермавита някой ходил ли е при Катя Паскова за филър?И доволни ли сте?

# 143
Здравейте,реших да си оформя леко устните.Защото горната ми е па тънка от долната ,но за сметка на това долната е доста по голяма.Въпросът ми е има ли.нов метод за влагане на хилаурон.Видях че има някъкв инжектор пен .И евентуално в клиника Дермавита някой ходил ли е при Катя Паскова за филър?И доволни ли сте?
Нормално е горната да е по-тънка от долната.С инжектор пен са пари на вятъра за кратко време.

# 144
Някой може ли да сподели отзиви от д-р Георгиевски, който работи в клиниката на д-р Денкова?

# 145
Здравейте,

А някой може ди да ме ориентира за цените на ботокс на зона при др Денкова и Велянова в Хил клиник?

Мисля да отида на едното от тези две места.

# 146
Дермапен на мен буквално ми "разби" устните. На едно място имам все още обезцветяване, 3 години по-късно.
Целите устни ми бяха на топчета и ми избиха около 5 херпеса

# 147
Някой може ли да сподели отзиви от д-р Георгиевски, който работи в клиниката на д-р Денкова?
Ако правите нещо само при д.р Денкова.Има ценоразпис в сайта на клиниката.

# 148
Здравейте.
И аз днес минах през дерматолога да ме разкраси Simple Smile Сложих си ботокс(не го слагам за първи път) и 0,55мл Волифт в устните за първи път. Лекарката ми каза, че устните ми са много меки и добре приемали филъра. Предупреди ме, че понеже ми били много меки устните можело да се получат топчета. Дано не стане така. За в бъдеще каза в никакъв случай да не слагам филър, който не е пластичен. Каза ми и да правя масаж няколко пъти с вазелин, но навсякъде съм чела, че не е добре да се прави и се чудя какво ще стане, ако не го правя. Тя ми масажира няколко пъти устните преди да тръгна, но аз като се опитах да го повторя сега нещо не ми се получи и имам лека асиметрия в горната устна, която в кабинета не се виждаше. Дали аз съм се направила нещо или е от оттока ще видя. Дано като спадне и се оправят. Иначе и в момента си ги харесвам, само тази асиметрия малко ме притеснява.

Да се допълня и за околоочния контур. Препоръча ми да направя няколко процедури мезотерапия през 2-3 седмици. Който си е правил има ли ефект или ще ми препоръчате нещо друго по-добро? По принцип имам финни бръчки, тъмни кръгове вследствие основно на умора и като се усмихна ми се получават торбички под очите.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 13:58 от tincheto

# 149
Устните само масаж с притискане.
Ние не знаем как точно да разнасяме/разтриваме, така че филърът да не се размести и си правим асиметрии.

Хващаш устната отгоре с показалците и долу с палците натискаш. Това е.
Прави се до към 3тата седмица, докато устните напълно омекнат. Първоначално няколко пъти на ден, после по 1-2.
Устните така стават страхотни и пухкави и не разнасяме филъра.

Иначе за под очите - бустер или филър, ако е по-зле положението. Пачи крак само с ботокс.

Общи условия

Активация на акаунт