Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви процедури се правят преди лятото, за да изглеждате добре?
Какви са мненията за различни процедури като Ulthera, мезотерапия, ботокс и други?
Къде мога да получа процедурата Oxgeneo и какви са отзивите за нея?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви процедури се правят преди лятото, за да изглеждате добре?
-
Какви са мненията за различни процедури като Ulthera, мезотерапия, ботокс и други?
Мненията варират. Някои хора са доволни от резултатите от Ulthera, мезотерапия и ботокс, докато други имат резерви. Например има положителни отзиви за Ulthera, като някои съобщават за запазване на ефекта до 4 месеца; въпреки това, други изразяват опасения относно мезотерапията. Що се отнася до ботокса, има споделени притеснения относно възможни главоболия и непоносимост.
-
Къде мога да получа процедурата Oxgeneo и какви са отзивите за нея?
-
Какви са мненията за филърите като Profhilo и Juvederm Volift?
-
Какви са предимствата на лазерната терапия за устни?
Сложих си ботокс(не го слагам за първи път) и 0,55мл Волифт в устните за първи път. Лекарката ми каза, че устните ми са много меки и добре приемали филъра. Предупреди ме, че понеже ми били много меки устните можело да се получат топчета. Дано не стане така. За в бъдеще каза в никакъв случай да не слагам филър, който не е пластичен. Каза ми и да правя масаж няколко пъти с вазелин, но навсякъде съм чела, че не е добре да се прави и се чудя какво ще стане, ако не го правя. Тя ми масажира няколко пъти устните преди да тръгна, но аз като се опитах да го повторя сега нещо не ми се получи и имам лека асиметрия в горната устна, която в кабинета не се виждаше. Дали аз съм се направила нещо или е от оттока ще видя. Дано като спадне и се оправят. Иначе и в момента си ги харесвам, само тази асиметрия малко ме притеснява.
ще направя и трета по протокол и спирам с експериментите.