Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 71 041
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Само при първото поставяне на филъра съм правила масаж на устните. Не съм видяла никаква разлика честно казано, винаги са стояли много добре, без топчета и т.н. Слагам от над 10 години

# 151
Някой може ли да сподели отзиви от д-р Георгиевски, който работи в клиниката на д-р Денкова?
Ако правите нещо само при д.р Денкова.Има ценоразпис в сайта на клиниката.

Нещо не виждат ценорасписа🤔

А знаете ли за след колко време дават час?

# 152
А след такова количество личи ли че нещо е правено на устните? Може ли да споделиш при кого прави процедурите ако е в София, искам и аз околоочна мезотерапия, но не знам къде.

Здравейте.
И аз днес минах през дерматолога да ме разкраси Simple Smile Сложих си ботокс(не го слагам за първи път) и 0,55мл Волифт в устните за първи път. Лекарката ми каза, че устните ми са много меки и добре приемали филъра. Предупреди ме, че понеже ми били много меки устните можело да се получат топчета. Дано не стане така. За в бъдеще каза в никакъв случай да не слагам филър, който не е пластичен. Каза ми и да правя масаж няколко пъти с вазелин, но навсякъде съм чела, че не е добре да се прави и се чудя какво ще стане, ако не го правя. Тя ми масажира няколко пъти устните преди да тръгна, но аз като се опитах да го повторя сега нещо не ми се получи и имам лека асиметрия в горната устна, която в кабинета не се виждаше. Дали аз съм се направила нещо или е от оттока ще видя. Дано като спадне и се оправят. Иначе и в момента си ги харесвам, само тази асиметрия малко ме притеснява.

Да се допълня и за околоочния контур. Препоръча ми да направя няколко процедури мезотерапия през 2-3 седмици. Който си е правил има ли ефект или ще ми препоръчате нещо друго по-добро? По принцип имам финни бръчки, тъмни кръгове вследствие основно на умора и като се усмихна ми се получават торбички под очите.

# 153
Ами аз исках просто да ги освежа малко. Не си личи особено. Дори в момента, ако не са синините не си личи или аз вече свикнах. Предполагам, че като спадне оттока съвсем няма да личи.
Във Варна съм.

А след такова количество личи ли че нещо е правено на устните? Може ли да споделиш при кого прави процедурите ако е в София, искам и аз околоочна мезотерапия, но не знам къде.

Скрит текст:
Здравейте.
И аз днес минах през дерматолога да ме разкраси Simple Smile Сложих си ботокс(не го слагам за първи път) и 0,55мл Волифт в устните за първи път. Лекарката ми каза, че устните ми са много меки и добре приемали филъра. Предупреди ме, че понеже ми били много меки устните можело да се получат топчета. Дано не стане така. За в бъдеще каза в никакъв случай да не слагам филър, който не е пластичен. Каза ми и да правя масаж няколко пъти с вазелин, но навсякъде съм чела, че не е добре да се прави и се чудя какво ще стане, ако не го правя. Тя ми масажира няколко пъти устните преди да тръгна, но аз като се опитах да го повторя сега нещо не ми се получи и имам лека асиметрия в горната устна, която в кабинета не се виждаше. Дали аз съм се направила нещо или е от оттока ще видя. Дано като спадне и се оправят. Иначе и в момента си ги харесвам, само тази асиметрия малко ме притеснява.

Да се допълня и за околоочния контур. Препоръча ми да направя няколко процедури мезотерапия през 2-3 седмици. Който си е правил има ли ефект или ще ми препоръчате нещо друго по-добро? По принцип имам финни бръчки, тъмни кръгове вследствие основно на умора и като се усмихна ми се получават торбички под очите.

# 154
Тинчето, къде във Варна?

# 155
Само при първото поставяне на филъра съм правила масаж на устните. Не съм видяла никаква разлика честно казано, винаги са стояли много добре, без топчета и т.н. Слагам от над 10 години
И един малко странен въпрос ,изтръпва ли ти езика от крема където намазват и колко време държи упойката с лидокайна ,защото доколкото знам е зъболекарска.

# 156
  • Пловдив
И един малко странен въпрос ,изтръпва ли ти езика от крема където намазват и колко време държи упойката с лидокайна ,защото доколкото знам е зъболекарска.
Кремчето с което мажат устните, не е заболекарска упойка, която се инжектира при интервенции на зъби и венци. Обичайно се мажат само устните и не би следвало да има изтръпване на езика, а на самите устни. Времето на действие на крема е кратко, по мое усещане - 15-тина минути. Ако започне да отминава действието може да се намаже отново. То започва да действа доста бързо, поне на мен това с което ме мажат.
Предлагали са ми и зъболекарска упойка докато правим устните, но отказах, не е болка, която не мога да изтърпя.

# 157
Случвало ми се е и да ми изтръпне езика, тъй като крема се маже доста обилно и в повечето случай ми влиза в устата😂. Не е зъболекарска упойка наистина. Ефекта е доста краткотраен около 30-40 мин.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 13:26 от bubanka

# 158
Тъй като от много места (различни чуждестранни клиники) чета, че с времето устните правени по руската техника се развалят (дори добре поставени), да попитам за препоръки за някой, който НЕ ги прави по тази техника. Доколкото знам и в Дерма Акт работят по същата, но само по нея ли Thinking

# 159
Тъй като от много места (различни чуждестранни клиники) чета, че с времето устните правени по руската техника се развалят (дори добре поставени), да попитам за препоръки за някой, който НЕ ги прави по тази техника. Доколкото знам и в Дерма Акт работят по същата, но само по нея ли Thinking
В Инстаграм всички лекари ор Дерма акт имат профили и има снимки.
Не знам кой е казал, че там работят с тази техник
Може би някой от тях може да приложи И нея, но е според зависи от случая на пациента и желанието му.
Моите устни са правени гам и не са по руска техника.

# 160
  • в 1001-та нощ
Михайлов в Скин лайн със сигурност не работи по нея, макар, че на мен вече ми е размито понятие тази техника. Фал с устни при него не съм имала, дори е дооправял щети от други лекари.

Но при когото и да отидете - просто коментирйте какво Ви притеснява и как не искате да се постави филъра. Който работи с рускататехника, едва ли не владее други.

# 161
  • София
Влизам с малко закъснение в темата,опитах да наваксам Simple Smile Де Чилингирова е против филърите в носа,въпреки че ми се кара всеки път,аз ходя при др Денкова.
От др Петкова в дерма акт в началото бях доволна. Отидох с кожен проблем,започна се едно инвазивно ходене по всевъзможни процедури и апарати,които ми препоръчваше. Нямаше задоволителен ефект,беше ми и съмнителен метода и отидох при др Присадашка. Назначи ми една торба изследвания,препоръча ми страхотен ендокринолог,смени ми цялата козметика и вече всичко е наред Simple Smile С едно наум съм за Петкова,нито ме пита каква козметика ползвам,нито имам ли заболявания,пия ли лекарства и тн 🤷♀

# 162
  • Варна
Моля дефинирайте какво е "руска техника" и какво не е руска техника. Има няколко руски техники, моите са по руска техника, но не плоска дъга, примерно. Също какво значи "се развалят".

# 163
Не знам какво значи да се развалят устни.
Моите са в Дермаакт с техника с множество обаждания и контур (не знам дали е руска техника това - определено не е от онези грозни неща, които в момента са модерни).
Моите устни не са се разлялии, развалили, променили формата си. На едно място беше съвсем леко излязло над контура, но изчезна.
В края на месеца ще ги подновявам.

Иначе за прословутия ботокс в Дермаакт. Аз съм от февруари месец с нов в челото - сега са три месеца, да - взе леко да отпуска, но докато отпусне напълно ще минат поне още 3 месеца.
А в пачия крак ми стои от ноември и почти не е отпуснал - тоест вече 6 месеца.
За мен ботоксът в Дермаакт си е ок, още повече че го няма онзи гаден ефект - порцеланово чело, тип Никол Кидман.

Иначе и аз бях пострадала от кофти партидата и тогава отпусна на 1вия месец.

# 164
  • София
Здравейте момичета,имам една подутина,като банка или брадавица в основата на веждата.Къде може да ми се махне?При хирург ли да отида или дерматолог?От години я имам,но все повече ме дразни,особено като се видя на снимки ...
Иначе някой питаше тук за процедурата лазерно подмладяване,аз правих 2 в Хил Клиник.Честно казано не виждам резултат,ще направя и трета по протокол и спирам с експериментите.

Общи условия

Активация на акаунт