Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 71 030
  • 738
  •   2
Отговори
# 165
Скрит текст:
Тъй като от много места (различни чуждестранни клиники) чета, че с времето устните правени по руската техника се развалят (дори добре поставени), да попитам за препоръки за някой, който НЕ ги прави по тази техника. Доколкото знам и в Дерма Акт работят по същата, но само по нея ли Thinking
Моля дефинирайте какво е "руска техника" и какво не е руска техника. Има няколко руски техники, моите са по руска техника, но не плоска дъга, примерно. Също какво значи "се развалят".
Руска техника, доколкото аз знам, представлява множество убождания по цялата дължина на устните, без значение дали се създава обем (пълнят се вътре) или контур (ръбчето на границата между кожата и устната). Това води до по-голям риск от неравномерно положен продукт, тъй като при много убождания има и повече оток, т.е. в един момент се работи за уравновесяване на отока, вместо на филъра, и когато премине оздравителния период се забелязват повече неравности. А развалянето, което имах предвид, беше относно миграцията на филъра - също заради начина на поставяне. Дори поставен добре, с времето уж се разлива. Чета го на няколко места вече, прилагам скрийншот от две, за които се сещам.

Скрит текст:

В следствие повторение на руска техника при добър специалист и след разграждане и поставяне с канюла:
В интерес на истината аз два пъти съм поставяла филър (веднъж половин ампула и веднъж цяла) по руската техника и реално бяха неравни устните (и по самата им площ имаше неравност, и под формата на лека асиметрия от двете страни също). Третият път бях при Каляшева, която пак ме прави с игла, но не по тази техника, и само с половинка уравновеси нещата. Мигриране нямам.

# 166
  • Варна
Не съм особено съгласна. Смятам, че неравности и разливане могат да се получат не от руска техника, а от некадърно изпълнена каквато и да е техника. Правили са ме и с малко убождания и точно тогава получих топчета. На първо място всичко зависи от специалиста, после разбира се, индивидуалната възприемчивост и продукта. Относно плоската дъга съм чела, че сякаш по - скоро бързо се губи самият ефект, но дали е вярно - не знам.
Освен това. Много е важно къде  се чете подобна информация - по сайтове на салони и клиники за красота или са резултата от клинични независими проучвания, примерно. Всеки ще си защитава своята теза и ще се намеря колкото ЗА, толкова и Против, ако източника не е достоверен или е пристрастен.

# 167
Не съм особено съгласна. Смятам, че неравности и разливане могат да се получат не от руска техника, а от некадърно изпълнена каквато и да е техника. Правили са ме и с малко убождания и точно тогава получих топчета. На първо място всичко зависи от специалиста, после разбира се, индивидуалната възприемчивост и продукта. Относно плоската дъга съм чела, че сякаш по - скоро бързо се губи самият ефект, но дали е вярно - не знам.
Освен това. Много е важно къде  се чете подобна информация - по сайтове на салони и клиники за красота или са резултата от клинични независими проучвания, примерно. Всеки ще си защитава своята теза и ще се намеря колкото ЗА, толкова и Против, ако източника не е достоверен или е пристрастен.
Съгласна съм и не съм.
Всичко написано е вярно, но аз поначало уточних, че дори при правилно поставяне, при опитен специалист, самата техника предполага по-голяма вероятност да се получи нетърсен ефект. Т.е. колкото е вярно, толкова е и излишно конкретно в посоката на разговора. А и попълването с канюла се води най-трудно, но най-безопасно и щадящо тъканите, т.е. не на практикуващите се налага да го защитават като такова, а на тези, които не могат да го изпълняват. На теория звучи логично руската техника да е по-рискова, на практика също по техните думи това са най-често проблемните устни, дори при правилно изпълнение на техниката. Къде ги четете тези клинични независими проучвания за техниките за поставяне на филъри? Питам сериозно, не е ирония.

# 168
Поставянето с канюла за мен е доста неестетично, изкривява някак устната напред като човка.

Иначе , аз явно съм с руска техника. Неща като неравности, разливане, топчета и т.н. не съм имала

# 169
Поставянето с канюла за мен е доста неестетично, изкривява някак устната напред като човка.

Иначе , аз явно съм с руска техника. Неща като неравности, разливане, топчета и т.н. не съм имала

При Георгиевски ли прави устни?

# 170
  • София
Здравейте, понеже съм се паникьосала реших да пиша. Винаги съм си харесвала лицето, но знаете, че човек се гледа в огледалото главно отпред. Харесвала съм си и брадичката, която отпред изглежда съвсем нормално. Но скоро ми направиха снимка в профил и то под прав ъгъл и на нея изглеждаше все едно брадичката ми е много по-назад от устните. За да проверя, си направих още няколко снимки в профил и наистина се оказва, че моята брадичка изглежда добре, само като я гледам отпред в огледалото, но в профил се вижда, че тя е доста назад.

Има ли някой запознат какво се прави в такъв случай - филъри, импланти или направо корекция на челюстта ( защото може би цялата челюст трябва да дойде напред?) Има ли някакъв по-щадящ вариант, да не е страшна операция (все пак е лице)? А да не говоря, че не знам как ще си го позволя финансово... Четох и за вариант с брекети, но брекети носят главно тинейджърите, а аз скоро завършвам висше и тепърва се опитвам да си намеря свестна работа, но няма да съм особено представителна с брекети, а и няма да ми е комфортно Sob Четох и за лицеви масажи, които стимулирали оформянето, но това едва ли ще има голям ефект - съмнявам се Sob  Има ли някой с подобен проблем, как постъпихте? Sob

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 17:03 от meoww

# 171
На много хора брадичката е гака, моята също.
може корекция с филър, имплант също, но не бих си го причинила.
Щом в анфас сте ок не виждам смисъл да си създаватв излишни комплекси.

# 172
  • София
Здравейте, понеже съм се паникьосала реших да пиша. Винаги съм си харесвала лицето, но знаете, че човек се гледа в огледалото главно отпред. Харесвала съм си и брадичката, която отпред изглежда съвсем нормално. Но скоро ми направиха снимка в профил и то под прав ъгъл и на нея изглеждаше все едно брадичката ми е много по-назад от устните. За да проверя, си направих още няколко снимки в профил и наистина се оказва, че моята брадичка изглежда добре, само като я гледам отпред в огледалото, но в профил се вижда, че тя е доста назад.

Има ли някой запознат какво се прави в такъв случай - филъри, импланти или направо корекция на челюстта ( защото може би цялата челюст трябва да дойде напред?) Има ли някакъв по-щадящ вариант, да не е страшна операция (все пак е лице)? А да не говоря, че не знам как ще си го позволя финансово... Четох и за вариант с брекети, но брекети носят главно тинейджърите, а аз скоро завършвам висше и тепърва се опитвам да си намеря свестна работа, но няма да съм особено представителна с брекети, а и няма да ми е комфортно Sob Четох и за лицеви масажи, които стимулирали оформянето, но това едва ли ще има голям ефект - съмнявам се Sob  Има ли някой с подобен проблем, как постъпихте? Sob

Ако проблемът е дълбока захапка, може да се коригира с шини или брекети.

# 173
Момичета, някоя от вас вече прави ли си BB Glow? Интересувам се от трайността и има ли наистина видим ефект. Би ми било полезно да видя снимки преди и след.

# 174
Момичета, някоя от вас вече прави ли си BB Glow? Интересувам се от трайността и има ли наистина видим ефект. Би ми било полезно да видя снимки преди и след.
По спомен няма доволни, но нека кажат правилите.

# 175
  • София
Ако проблемът е дълбока захапка, може да се коригира с шини или брекети.
змия, не знам дали е дълбока захапка.
Вариантът с шини би бил по-добър отколкото с брекети, ако наистина работи. Някой може ли от личен опит да ми препоръча добър специалист?

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 23:38 от Не се сърди, човече

# 176
  • София
meoww, аз мога да препоръчам ортодонт, от който съм изключително доволна. Ползваме я цялото семейство и се познаваме от доста години, защото нейните родители са нашите семейни зъболекари.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 18:20 от Arwen Undomiel

# 177
Нищо няма на брадичката. За захапката трябва ортодонт да се изкаже.

# 178
  • София
да, Arwen Undomiel, ще съм ти благодарна

# 179
И аз се интересувам от препоръка за ортодонт.

Общи условия

Активация на акаунт