Нашите кухни - тема 87

• 55 574
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте!Не намерих тема и затова пиша тук.Моля,да препоръчате смесител за кухня.Не знам още точните  размери на мивката,но държа да е голяма.
Благодаря!

# 676
  • гр. София
Аз взех на Грое, но е хубаво преди да решиш какъв да е смесителя да имаш размерите на мивката, за да прецениш колко да е висок, с какъв чучур и други детайли....

# 677
Да,знам,благодаря ви,все още не знам размерите.Искам първо да се насоча към някоя марка.

# 678
Ние миналия месец поръчахме, дойде навреме, даже я задържаха в склада, защото не бяхме готови. Може самите дистрибутори нещо да са се омотали, а може и заради отпуски да има забавяния. Доста мебели поръчахме от Ирим и всичко дойде в рамките на две седмици.
А модули ли поръчахте или готова кухня?
За колко време дойде поръчката?

Някой може ли да ми каже от ИКЕА за колко време могат да изпълнят поръчка на модулна кухня?

Ще почиваме ремонт и много ми се иска до 15ти септ. да е готово, но едва ли е много реалистично.

# 679
Модулна кухня, но искам да се редактирам. Август месец завода е отпуска и от там идват забавянията. При монтажа майстора съсипа една вратичка и поръчаха нова, още я чакаме, така че наистина има забавяния, но идеята ми е че като цяло са коректни, понеже от поста на дамата ми се стори че има съмнения дали ще си получи кухнята като цяло.
Нашата кухня дойде за около 2-3 седмици, но не мога да кажа конкретно, защото я задържаха при тях на склад докато станахме готови с ремонта.

# 680
Ние имаме  кухня по поръчка преди повече от 10год. Сега им звънях и казаха, че правят само модулни.
2-3 седмици е доста оптимистично. А може ли да попитам къде я поръчахте, ако става въпрос за София?

# 681
Не сме в София, но на много места ги има.

# 682
  • софия
От Ирим и аз съм приятно изненадана. Добро качество на разумна цена. Правихме бюджетна кухня. Спазиха си срока за доставка без забавяне, всичко дойде.
В София поръчахме в мебелния магазин в Люлин до Хит.

# 683
  • Пловдив
Здравейте, търся да купя за кухня някакъв шкаф с подходящи размери, за да прибирам в него тенджери и тигани, трябва да е свободностоящ. Също и някакви кутии или малки солнички за подправки, че е ад да стоят в обща кутия. За Варна, ако има значение.
Много трудно ще намерите готов свободно стоящ шкаф. Най-добре е да намерите мебелист да ви го направи в цвят, размер и разпределение, което да ви е удобно. Ако искате да е открито, може нещо такова
https://www.ikea.bg/products/kitchen-worktops/kitchen-islands-tr … -ostrov/00393371/

# 684
  • sofia
Някоя от вас правила ли е скоро кухня от тъмно сив мат МДФ? Моля за отзив затваря ли много помещението оптиччески, както и пръсти личат ли си много и как ги почиствате. Simple Smile

# 685
Обсъжданите модулни кухни Ирим може да ви свършат работа. Обикновен кухненски шкаф с размери, които ви удовлетворяват и 2 страници допълнително става свободностоящ.
В Мьомакс съм виждала свободностоящи шкафове, бели, които могат да се използват както в кухнята, така и във всяко едно друго помещение - като скринове, като обикновени шкафове и т.н. Не са бог знае какво качество, разбира се. В Юск също имат бюфети/шкафове, които са си свободно стоящи.

# 686
Дъждец, за Икеа кухните - когато потвърдиш проект, доставката е до 7 дни като помещението трябва да е готово заедно с всички води, тоци и т.н. Монтаж, ако е от тях, фиксирате дата още като поръчваш - при мен отне около 2 седмици чакане.

Truetrue, моята е сива, но цялото помещение е бяло, включително гърба на кухнята - сложих бяло стъкло. С добро осветление не мисля, че затваря. Зависи и колко пространство имаш, разбира се - при мен е доста и това не е проблем. Ако беше малко помещение, може би щях да избера нещо бяло, ако и да не харесвам бели кухнни Grinning

# 687
  • Deutschland/HE
Здравейте, търся да купя за кухня някакъв шкаф с подходящи размери, за да прибирам в него тенджери и тигани, трябва да е свободностоящ. Също и някакви кутии или малки солнички за подправки, че е ад да стоят в обща кутия. За Варна, ако има значение.
Много трудно ще намерите готов свободно стоящ шкаф. Най-добре е да намерите мебелист да ви го направи в цвят, размер и разпределение, което да ви е удобно. Ако искате да е открито, може нещо такова
https://www.ikea.bg/products/kitchen-worktops/kitchen-islands-tr … -ostrov/00393371/

Bethefirst, погледни в Мебелната палата за свободностоящ шкаф. За аксесоарите - ИКЕА и Юск.

# 688
Truetrue, моята също е сив мат боя. С бял плот и гръб и бели стенине мисля, че затваря помещението.  Обачее всички пръсчета си личат. Ама аз това си го знаех още като я поръчвахме и беше осъзнато и обмислено решение, че красота иска жертви, в случая парцал:).

# 689
  • sofia
sisku, страхотна е! 😍
Like Smoke, много е светло помещението. Бели стени планирам, бяла библиотека. Просто ми се иска зоната с кухнята и трапезарията да е контрастна на останалата бяла част, а и много стилно изглеждат тези тъмни мат кухни (в моите очи). Ако нямаш против да споделиш снимка, може и на ЛС, ще съм супер благодарна! Simple Smile
Truetrue, моята също е сив мат боя. С бял плот и гръб и бели стенине мисля, че затваря помещението.  Обачее всички пръсчета си личат. Ама аз това си го знаех още като я поръчвахме и беше осъзнато и обмислено решение, че красота иска жертви, в случая парцал:).

Общи условия

Активация на акаунт