Евровизия (Тема 27) Italy

• 35 307
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Все още е твърде рано да се правят заключения, но Украйна е вече втора в залозите. Първа е Италия. Ние сме последни.

# 586
Все още е твърде рано да се правят заключения, но Украйна е вече втора в залозите. Първа е Италия. Ние сме последни.
А смешните хвалебствени статии за нашите представители продължават:  https://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/10862043

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 16:07 от daisy12

# 587
Е, то просто е немислимо което и да е участие на IMP да започне БЕЗ д-р Врабевски...😅

# 588
Е, то просто е немислимо което и да е участие на IMP да започне БЕЗ д-р Врабевски...😅
Дори филмът, който дадоха по БНТ за групата не мина без благодарствени слова на Врабевски. От статията разбирам, че явно  мнението на разни китаристчета и Даниел Петканов е особено важно за професионалната оценка и реномето на групата.

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 17:01 от daisy12

# 589
А смешните хвалебствени статии за нашите представители продължават:  https://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/10862043
Харесва ми как Стефан Илчев реално не е направил нито един комплимент, но са го публикували като хвалебствие - не сме били с рок досега, важно е каква ще е сцената, желая им късмет. Евала, вдигна ми се в очите!

# 590
И не мога да разбера защо навсякъде задължително трябва да се подчертае  че "държавата не дава нито 1 лев за участието ни" и т. н. Миналата и по-миналата година се споменаваше за публично-частното партньорство, обаче не помня всеки път, когато съм видяла продуцентката на Виктория, тя да е наблягала по този начин на факта, че не се ощетява държавния бюджет...От страна на Icard също някак по-дискретно изглеждаха нещата, макар логото им да беше навсякъде /никой постоянно не е подчертавал, че държавата не дава нито лев за участието ни/...😉 А сега едва ли не това за единия лев се обръща в реклама...😄😁

# 591
Е, щом Петканов е похвалил песента, вече съм спокойна, че сме на финал. На кого му пука за всичките класации, в които сме на последно място.

# 592
Ужас...сменях каналите и попаднах на IMP по БНТ 1. Първа песен, втора песен- че те звучаха толкова сходно, сякаш се сливаха в една.🤔 Отначало помислих, че е песента за Евровизия (нещо в първите секунди ми напомняше толкова много за нея), но после осъзнах, че беше друга...

# 593
Ужас...сменях каналите и попаднах на IMP по БНТ 1. Първа песен, втора песен- че те звучаха толкова сходно, сякаш се сливаха в една.🤔 Отначало помислих, че е песента за Евровизия (нещо в първите секунди ми напомняше толкова много за нея), но после осъзнах, че беше друга...
От творчеството на Врабевски може да се очаква това.

# 594
Драмите около Евровизия и тази година не стихват.. Разследват украинската представителка Алина Паш за подправяне на документи. През 2015г. посетила Крим, но не се знае дали е минала през украинската или през руската граница. Тя твърди, че е през украинската, но е обвинена, че е фалшифицирала документа, доказващ това. Говори се, че може да бъде осъдена на две години затвор.
Малко информация от wiwibloggs - https://wiwibloggs.com/2022/02/14/ukraine-alina-pash-eurovision- … documents/269702/

Засега изглежда, че няма да видим Алина на Евровизия.

# 595
На мен лично песента на украинката ми звучи като победител. Като добавим посланието и времето, в което излиза, получаваме много сериозен претендент. Хареса ми от първо слушане и в духа на неизбежните сравнения с Джамала, които ще се появяват мога да заявя, че ми харесва в пъти повече (въпреки рап частта). Ще видим как ще се развият нещата с този скандал, но не вярвам да се стигне до оттегляне.

# 596
На мен лично песента на украинката ми звучи като победител. Като добавим посланието и времето, в което излиза, получаваме много сериозен претендент. Хареса ми от първо слушане и в духа на неизбежните сравнения с Джамала, които ще се появяват мога да заявя, че ми харесва в пъти повече (въпреки рап частта). Ще видим как ще се развият нещата с този скандал, но не вярвам да се стигне до оттегляне.
Всъщност нещата отиват натам. Утре към 11 щяло да се обяви.
Според Украинската национална телевизия, документите не са издадени от граничните власти и вероятно са фалшифицирани.

# 597
Аз не си спомням около тяхната селекция да не е имало драми и интриги.
Сетих се за една песен, че беше дисквалифицирана защото името и беше We Don't Wanna Put In, ама не била украинска, а грузинска. Simple Smile)))

# 598
Надир Рюстемлъ, победител от Гласа на Азербайджан, ще представи Азербайджан на Евровизия 2022.

Аз не си спомням около тяхната селекция да не е имало драми и интриги.
Сетих се за една песен, че беше дисквалифицирана защото името и беше We Don't Wanna Put In, ама не била украинска, а грузинска. Simple Smile)))

Технически грузинската песен не беше дисквалифицирана, защото групата Stephane & 3G сама се оттегли от участие. Причината е била натиск от страна на EBU да променят текста. Впрочем един от членовете на групата е Тамара Гачечиладзе, съпругата на нашия Борислав Миланов.

Алина Паш се оттегли от Евровизия 2022.

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 15:35 от BronzeIce

# 599
Сега чакаме да видим дали вторите ще пожелаят да се явят или ще стане като през 2019, когато Марув се отказа и вторите (KAZKA) също не пожелаха да участват и Украйна пропусна Евровизия.

Общи условия

Активация на акаунт