Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Родова терапия.

 • 575
 • 14
 •   1
Отговори
 • Мнения: 60
Здравейте. Има ли някой, който си е правил родова терапия? Чувала съм за Аида Марковска, че прави такава терапия. Ако някой е ходил при нея или някъде другаде моля да сподели. И какво ви е мнението за този вид терапия. Бих се радвала да кажете според вас плюсове и минуси. Благодаря ви.

# 1
 • Мнения: 350
Здравейте. Има ли някой, който си е правил родова терапия? Чувала съм за Аида Марковска, че прави такава терапия. Ако някой е ходил при нея или някъде другаде моля да сподели. И какво ви е мнението за този вид терапия. Бих се радвала да кажете според вас плюсове и минуси. Благодаря ви.
Какво ще рече родова терапия? В смисъл работа с която да се изчистят натрупвания като кармични товари от рода на човека?

# 2
 • Мнения: 3 841
Какво искаш да постигнеш с такава терапия?

# 3
 • Мнения: 60
Какво искаш да постигнеш с такава терапия?
  От три поколения по майчина линия се случват едни и същи неща. Преди седмица четох за тази терапия и се чудя дали ще може да се прекъсне тази поредица.

# 4
 • Мнения: 3 841
Какви са тези едни и същи неща? Пробвай ако искаш. Мога да ти кажа къде в чужбина да отидеш да ти направят подобна "терапия". И тук мога да ти кажа къде да отидеш да направиш връзка с тези събития, но тези, които го правят са ... тайничко наркомани, така че не ти препоръчвам. Аида  я познавам от много години. Читава е.

# 5
 • Мнения: 60
Какви са тези едни и същи неща? Пробвай ако искаш. Мога да ти кажа къде в чужбина да отидеш да ти направят подобна "терапия". И тук мога да ти кажа къде да отидеш да направиш връзка с тези събития, но тези, които го правят са ... тайничко наркомани, така че не ти препоръчвам. Аида  я познавам от много години. Читава е.
Омъжване, развод или изоставяне на жената с децата и после жените нямат читави връзки. Някой до края на живота си остават сами, а бившите им почти веднага с други.
Дай ми координати моля те. Благодаря.

# 6
 • Мнения: 16
ДА, това е родова магия или проклятие на мен приятеля ми почина на 29г
, на майка ми годеника е на 30г пък се одавил в язовира...Има нещо вярно е че в моя род тегне.от.години Майка ми какво ли не направи , но не го РАЗВАЛИ С.НИЩО!!!! ТОВА Е.ПРОКЛЯТИЕ ГОЛЯМО ..
 Или някой умира или имаш връзка е СЕ РАЗПАДА И ВСИЧКО Е ПАК ОТНАЧАЛО, НО НЕ СВЪРШВА ДОБРЕ, а все с нещастни случаи..
Моля да си помогнеме ВЗАИМНО. Ако някой от вас има информация за НЯКОЙ,КОЙТО ИМА ДАРБА...И аз не знам...кафенце,карти..да гледа и РАЗБИРА СЕ РАЗВАЛЯ ТЕЗИ ПРОКЛЕТИ НЕЩА ДА ПИШЕ.ЕДИН РЕД...МНОГО МИ Е  ТЕЖКО ДА ПАТЯ ОТ ТОВА
БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРА ВИ! ЛЕКА ВЕЧЕР,ПРИЯТЕЛИ


Purple Heart

# 7
 • Мнения: 173
И на мен ми стана интересно какво и как прави родовата терапия. Аз съм ходила на семейни констелации.

# 8
 • Мнения: 3 841
Омъжване, развод или изоставяне на жената с децата и после жените нямат читави връзки. Някой до края на живота си остават сами, а бившите им почти веднага с други.
Дай ми координати моля те. Благодаря.

Ще ти пиша утре, че сега стана късно и нямам сили да ровя из тефтерчето.

При теб обаче не е карма. По-скоро е модел в семейството. Нещо като - всички така правят. Например, неписано правило ви е жената да си седи и да си гледа децата вкъщи. Да, обаче, ако не ходи по танци, барове и т.н., ако не обръща внимание на външния си вид, ако не се поглежда в огледалото с "Леле, каква съм сладка".. как ще си намери мъж. Друго вярване е - "Кой ще ме вземе такава, с дете от друг. Те мъжете необременени жени търсят."

Най-трудното е да си дадеш разрешение да си си част от рода и жените по женска линия без да трябва да жертваш личното си щастие за това.

Останалото е самосбъдващо се предсказание.

# 9
 • Мнения: 87
И на мен ми стана интересно какво и как прави родовата терапия. Аз съм ходила на семейни констелации.

Какво е семейни констелации?
На мен също ми препоръчаха,но не разбирам какво е,какво се прави.

# 10
 • Мнения: 173
Съгласна съм с Елфичка, че човек повтаря едни или други модели на поведение на майка си, баба си, баща си и останалите в рода, включително лели и чичовци. Просто така сме свикнали с дадено наше поведение, че го намираме за напълно нормално. Първата стъпка е да осъзнаем, че е деструктивно.
Вярвам в магии като вид енергия, но темата ми е малко далечна. А, в самоомагьосването съм напълно убедена. Човек може да се самоомагьоса и за успех и за провал.
Има много описано в мрежата за семейните констелации. Човек може да разбере много по даден свой проблем, който води началото си някъде в рода и да го излекува. Събира се група от хора, които бидейки в общо енергийно поле могат да изразят емоциите и поведението на хора от рода, които са свързани с проблема. Важен е фасилиатора, демек водещия констелациите. Аз поставих проблема с разширените вени, който върви по женска линия до прабаба ми. Един беше в ролята на майка ми, друг на баба ми, прабаба ми. Водещата усети, че нещо липсва и постави четвърти в ролята на прадядо ми и тогава излезе откъде е зародиша . Човекът в роля изразява енергията на човека от рода без да знае абсолютно нищо за него. Когато изкристализира човекът или случката в рода се прави лекуване под ръководството на водещия включващо благодарност, почит, разбиране и т.н
Разбира се, това което съм описала е доста повърхностно.
Аз също влизах в чужди роли и всеки път влизайки, цялото ми тяло започваше да трепери.

# 11
 • Мнения: 87
Благодаря много за пояснението за констелациите.Препоръчаха ми да направя,но не знам към кого да се обърна.

# 12
 • Мнения: 173
Предполагам родовата терапия е подобна на семейните констелации. Отзивите, които прочетох за Аида са много добри.
Ние бяхме малка група и всички, които искаха поставиха своя проблем, а останалите бяха в “роли”.

# 13
 • Мнения: 350
Искам да ви споделя, че имам доста приятелки, които са ходили на семейни констелации и да са ми разказвали за преживяванията там. Аз лично не съм опитвал, защото не съм имал нито желание нито усещане, че трябва да опитам това нещо. Също е казано, че не е добре да се рови в корените на дървото, защото така има шанс да се нарани самото дърво и това може да има лоши последствия за дървото. Като всяко нещо семейните констелации могат да създават проблеми не само да разрешават, защото всичко в живота може да бъде полярно и да има и плюс и минус. Имам приятелка, която води такива констелации, която ми каза, че с тях се освободила от асма и от проблеми с дишането. Същата моята приятелка ми прати една друга жена, нейна приятелка която живее в Австрия и се учила лично при Берт Хелингер, който се смята за основател на този метод. Преди близо година тя се свързва с мен, защото каза, че след като е направила семейна констелация за себе си, нещо се случило и в последствие тя започва да не се чувства много добре, но започва и сина и и някой други хора от нейното семейство и тя ми каза, че нещо се е случило по време на констелацията и тя каза, че усеща, че това е много силно и дълбоко нещо, което влияе и се отразява и на нея и на някой членове от семейството и. И така това влияе траеше при нея доста месеци, като от повече от половин година не съм общувал с нея, но последният път ми каза, че е по-добре. Имам и друга приятелка, която след семейна констелация, жената която я е направила дали волно или неволно и вкарва програма в подсъзнанието да мрази майка си, и че едва ли не всички проблеми в живота и са причинени от от майка и. И така дълго време, докато не се намери човек, който да и помогне за това нещо. Затова трябва да знаете, че има значение човека, който ще прави констелацията с какво намерения го прави и това е нещо отговорно. Ако има човек, който прави това без фиксирана такса на принципа на дарение, горещо го препоръчвам, защото намесата на такса и пари за помощ и духовност автоматично замърсява нещата и следователно после и резултатите да такива. Казано е така, че най-лесния начин да омърсиш едно учение е, като вкараш в него пари и започнеш да го правиш за пари.

# 14
 • Мнения: 3 841
TruthSeeker, напълно си прав. Първо, личността на човека, който ти води констелацията е много важна. Този човек внася в полето своята енергия, своите ограничения и своите постижения.

Освен пари ти плащаш и с блага карма, твоя блага карма за констелацията. Аз лично съм виждала как тази блага карма се ползва след това за користни цели от една констелатора, която много обича ритуалчета.

Самият констелатор, колкото и да е опитен, може да те забие така, че оправия няма. И ще го направи, защото ако констелаторът не е изработил нещо от своите дефицити, няма как да те преведе на по-високо ниво. Той или тя самите не са стигнали до там.

На повърхността може много готино да изглеждат нещата, но ако виждаш енергия, лесно ще видиш как много от констелаторите използват полето за лична изгода. Не стават за връзка, хайде - ще изберат да правят констелация за връзки, за да си заредят своята с енергия.. от теб.

Даже можеш да ги чуеш да казват, че се зареждат от полето. Или отиват да се заредят ... от какво? От светлината на твоето родово дърво.. Да не говорим и че някои от констелаторите са и с много съмнителен морален компас, да не кажа друга дума.

Общи условия

Активация на акаунт