Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 651
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Получих си и двете поръчки с безплатна доставка днес, едната я бях пренасочила до офис, другата дойде до адрес.

# 106
Пристигна тази от 29 вечерта , на практика е от 30.06.Ами, не са това, което очаквах, на някои ми теснеят ръкавите, други не са това, което очаквах като изглед, материя, фасон, линия и к'во ли още да изредя.Имам дъждобран за 19,90, е, ми, той е само шушляк, няма тънка подплата....има цип с вътрешен джоб на гърба, демек , явно се сгъва на квадратче и се прибира в този джоб, така се пренася в дамската чанта компактно..... Един панталон клин с джобове-хубав, но твърде дълъг за моя ръст ... Неудобно ми е , но май ще върна доста неща, един суитчър ще оставя, той, макар и леко широк, е сладък - бял с две черешки.

Иии, понеже чакам още една голяма пор., не зная какво ме очаква, ще ги връщам заедно , вероятно

# 107
Получих това долнище, 40 н. Но ми е голямо. https://www.lcw.com/bg-BG/p/figured-bikini-brief-0S5960Z8-LU9#
Заблудих се, че е комплект. И заради горната част взех по-голям размер.
Някой ако го иска, на тази цена го взех.

# 108
Аз снощи получих смс за 2 пратки - едната пишеше, че е от waikiki. Днес куриера, каза, че има само една и тя не е от тях... Rolling Eyes Поръчката ми иначе стои на "чака изпращането".

# 109
Като проследите товарителницата къде пише, че е пратката от Уайкики? И моята поръчка си е на "чака изпращане" и ни вест, ни кост от нея.

# 110
Моята "Чака изпращането", но всъщност вече ме чака в офиса на Speedy.

# 111
Имам мейл и СМС, че двете ми поръчки са изпратени. Всъщност едната си я получих още миналия петък, но дано поне другата да дойде.

# 112
Аз да се оплача. Снощи, докато си разглеждах, ми излезе банера за 5% отстъпка и си викам айде ще пусна някои неща. Та така станаха 95 лева, само че въобще не ми отчете тези 5% накрая, въпреки че отдолу на екрана все още отброяваше време. Само залъгват!

# 113
  • Варна
Имаше някаква уловка с тия банери за отстъпка - май трябва да кликнеш върху него и да се абонираш за новини, иначе не е валиден.

# 114
Неее, и преди ми е излизал и не е имало проблем. Просто 2 часа ти дава отстъпка, но този път имаше някакъв бъг. Не трябва за нищо да се абонираш

# 115
Gergana Ignatova на мен ми се случи нещо подобно, даже ми отчете намалението в поръчката и когато тръгнах да я завършвам си върна сумите на нормалните, без 5%, а я завърших за има няма 10 минути... Иначе поръчката ми пристигна вчера, ненадейно, втори смс не съм получавала.

# 116
Да, залъгват, а при финализиране 5 процента изчезват.

# 117
  • Русе
Получих това днес, ще връщам половината със сигурност, ако някой има въпроси относно мерки и качество на артикулите ще отговоря.

# 118
Момичета може ли да ми кажете за мъжките дрехи как са размерите уголемени ли са например ако носи Л размер кое да поръчвам.
За дамските знам,че са уголемени поръчвам с един номер по малък.

# 119
И мъжките са уголемени. Ако много искате нещо и е намалено, може да поръчате двата размера, между които се колебаете. После ще върнете единия, връщането е безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт