Пазаруване от LC Waikiki тема 4

• 44 660
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря.

# 121
  • Варна
За мен изобщо не са уголемени мъжките, отговарят си, бельото даже е умалено и вземам по-големия размер. Панталони, тениски, всичко си отговаря. Ако носи Л, не бих поръчала М.

# 122
  • София
Повечето мъжки са около точния размер. Нося XL най често и основно са ми XL.
Но не е само размера, щото към него и slim fit, и extra long и т.н.
Последната риза, която взех е XXL именно защото е slim fit и XL ми стоеше като корсет. Тоест умалена.
Къси панталонки 36 ( най често това ми е размера ) обратното, уголемени са. Та аз мога да ги сваля без да разкопчавам. И съвсем не е щото съм отслабнал.

# 123
Имам мейл за 20% отстъпка на всичко мъжко.
Скрит текст:

Върнах една пратка в Спиди. Друго очаква ли се от мен, да ги уведомя с мейл или нещо такова или само да си чакам парите по сметката?

# 124
Само си чакай парите.

# 125
Дойде ми поръчката буквално за два дни.
Успях да си хвана последни бройки от моите панталони, което си е събитие. Или са изчерпани, или ми ги отказаха в последствие. Че и намалени ги хванах.
Получих и два броя от това шалте. Не съм разгъвала, но на първо четене добре изглеждат.

# 126
  • Пловдив
Може ли линк за шалтето? Simple Smile сигур е разпрададено, де...

# 127
Във вторник върнах, в четвъртък се отразиха парите като върнати в профила ми, сега си търся данните за банк.см.,че да си ги прехвърля, IBAN знам, но онзи другия код , дето го искат и него...все трябва да го търся в договора си.
Доволна съм от посл.си поръчка , все евтини блузи като за всекидневие, пижами уж- но са като къси мъжки панталонки за вкъщи и квартала.....То и в реала има намаления, но някак там по не откривам нещо да ме грабне, по-изморителен е огледът. Сега имам още една пратка, чака ме в Спиди, но и аз чакам да стане 17,30 и тогава да ида. Мн е горещо.

# 128
  • Русе
Кода на банката е един, не е нужно да търсиш в договора. Може и в Интернет. Примерно за Банка Дск е STSABGSF

# 129
# 130
Да, и аз в и тернет проверявам кода на банката.
А колко време след като прехвърлите парите от портфейла са вече по сметката?

# 131
Кода на банката е един, не е нужно да търсиш в договора. Може и в Интернет. Примерно за Банка Дск е STSABGSF
Много благодаря, свърши ми работа дадения от теб код, спести ми ровене.

# 132
  • Русе
Моля, това е и моята банка, дори и работя там.

Купих онлайн на съпругът ми плувни шорти, днес той си намери в магазин по-готини. Връщала съм вече част от тази поръчка в която са шортите, мога ли да върна повторно? В срок съм със сигурност. Допълнително да попълвам ли бланка?

# 133
  • София
Привет. Няма ли вече безплатна доставка над 40 лв? Нещо много неизгодно да е 7 лв. 😪

# 134
Няма, май над  69,99 лв.или над 65,99 лв......поръчвай над тази сума и после връщай - безплатно. Аз пак ще връщам , не всичко ни пасна като изпълнение и като размер. Нещо много са смотали материите си, а и от един същи размер дрехи са различни.

Общи условия

Активация на акаунт