Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 365
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 210
Факт е, че изискванията за есе на български и на английски са съвсем различни.
Ре, каква мисъл, няма има наизустявате на норми. Поне по мое време.
Хич не ми се връща назад...А и малкия нямам идея къде ще учи та съвсем.

# 211
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Как може представител на фирма, бизнес за много, много пари да се пазари за разлика в цената на един артикул?
Промоционален артикул, с "изпилена" цена? Искаме да си купим нещо си там, ама не за 300 лв. Ако може да е за 290 или 280...Нещо такова е искането. Искам да си ходя! Да си прося отстъпка в Кауфланд или Лидл!

# 212
Аз минавам само да се похваля, младежа ми дойде на гости вчера, изкарахме си супер, за съжаление днес пак отпраши към Испания, искам и аз пък! Вчера се върнах и на тенис корта, доста съм ръждясала покрай локдауна, но горе долу добре беше.

Обожавам да чета, почти всеядно съм, но за писане съм гола вода. Образованието в Гърция е на потресаващо ниско ниво.

# 213
  • Euskal Herria
Скания, планирай една минипочивка в испанско Wink. В кой край е младежът?

# 214
От тук си е. Там му е работата, обикаля където го пратят, ако намеря кой да гледа децата за 10-12 дни, колкото трае един курс, ще отида. Но засега не съм намерила кой да ги гледа и 10-12 мин, та няма как.

# 215
Скания,баща им не иска ли да се включи активно в отглеждането им? Щеше да е добре да имаш една 10 дневна почивка поне веднъж в годината.

# 216
Как може представител на фирма, бизнес за много, много пари да се пазари за разлика в цената на един артикул?
Промоционален артикул, с "изпилена" цена? Искаме да си купим нещо си там, ама не за 300 лв. Ако може да е за 290 или 280...Нещо такова е искането. Искам да си ходя! Да си прося отстъпка в Кауфланд или Лидл!
Представителите на всички фирми са само представители и като такива имат ограничени пълномощия. Ако купуваш поне 10 или повече бройки би могла да искаш друга цена, но за един брой е смешно и жалко. Все пак си в магазин, а не на битака. Цената на артикули, които са на промоция изобщо не подлежи на коментар, защото промоционалната цена може понякога да е дори и под доставната такава.

# 217
Твърдеше, че иска. Трябваше да се прибере през април, после стана май, юни, сега е казал на децата, че ще е в средата на юли. По-вероятно е кандидат свекървата да ги гледа когато излязат във ваканция за няколко дена. Не правя планове, всичко е в движение.

# 218
Правих питка. Sunglasses Веднъж и аз да се похваля с кулинарни дейности. Joy

# 219
  • Euskal Herria
Без снимка не се брои! Wink
Младежът сутринта беше много внимателен, докато ми взимаше кръв. Ама пак ми е спукана вената. Поне е малко и не боли.

# 220
Янче, ми аз бях на гости и там я правих, пък си тръгнах вече... Joy

# 221
Привет!

Съншайн,има баби,даже две!Майка ми идва веднъж в седмицата,днес беше.Аз успях да се изкъпя,епилирам,направих палачинки,пуснах една пералня и събрах дрехите от друга.Толкоз!
Ако ми предлагат помощ,вече не отказвам.Много бързо разбрах,че сама няма да се справя.Не мога да бъда от "оправните" жени,дето гледат по две деца,мъж,чистят и готвят!Трудно ми беше да го призная най-вече на себе си,но вече го приех!Такава съм!

За есетата не мога да се включа,съвсем на друга вълна съм,но мога да се оплача,че обожавам да чета книги,а нямам възможност. GrinningCry
Дори тази година пропуснах намаленията на книжарниците за 24-ти май.Обикновено тогава се запасявам с книжки.

# 222
  • Euskal Herria
И в момента има намаления на книги - всички издателства и книжарници са обявили до 06.06.

# 223
  • sf
Сдухано ми е, свърши ми вишновката, ближа тук една мента, ама след малко си лягам.
Ходихме с хлапето за кецове, тънко минах - само 70лв. 😆

# 224
3 дни не съм влизала и сте изписали света, не мога да ви изчета.
На Сис тутманика ми събра очите в точка, не бил добре на вид, да бе да.
Оги на патерица да си жива и здрава, да ти се сбъдват желанията!
Добри, много се смях с Горинич и ориза, после се сетих как намерих кухнята след правенето на сладкиш от моя 14-годишен и от съпричастност си налях една ракия. Права е Сирос, стига се мъчи с тоя Бейлис не помага пущината, много е слаб.
Ени, Синеочка тренира номера с гъбите, след години, когато нейният недовършен я ядосва ще му готви гъби, пък ако е късметлия ще оцелее.Grinning
Аз имах сто задачи на главата, на всичко отгоре, вчера ми беше гадно, още в 20,30 си легнах и до 5,30 и половина съм спала като пън. Днес вече си бях добре.

Общи условия

Активация на акаунт