Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 366
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 225
  • France
Лайла, тези оправните само в Инстата съществуват, да знаеш.
Ох, пак преядох и пак ме боли коремът.

# 226
Синеочка е с температура и я боли коремчето. 😓 Лежи и видимо не й е добре.

# 227
  • France
Горкото дете. Едно момиче от класа на Монстърчето 2 поредни дни се оплаква от болка в корема и викат майка ù да я прибира. Сигурно е вирусче. И аз не съм много добре. Може би защото ме нагря днес слънцето.

# 228
Аз помощ нямам никаква,че даже и на работа ходя, освен бебето и къщата. Никой не ми предлага помощ,няма от кой и да си поискам. Не се справям,но сме живи още 😁. Ще оцелеете и вие! Хич не си давай зор,медал няма никой да ти даде, даже ще свикнат и ще става все по-зле! Грижи се за себе си първо , Лайла 🤗!
Ени, милата Синеочка,дано да не е сериозно и да й мине бързо 🍀
Фил,преуморена си!

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 21:19 от Sissy

# 229
  • Euskal Herria
Лайла, тези оправните само в Инстата съществуват, да знаеш.
Тц! И във форума, най-вече в СО. Стабилна кариера и солидна заплата, превъзходни домакини, майки-орлици, готвят петстепенно меню всеки ден, децата и мъжа са обгрижени, къщата е облизана, имат си и хобита и секс тигрици - всичко туй сбрано в ССФ. Да не споменавам пътувания и почивки, както и воденето на отрочетата на поне две допълнителни занимания и пр.

# 230
Аз помощ нямам никаква,че даже и на работа ходя, освен бебето и къщата. Никой не ми предлага помощ,няма от кой и да си поискам. Не се справям,но сме живи още 😁. Ще оцелеете и вие! Хич не си давай зор,медал няма никой да ти даде, даже ще свикнат и ще става все по-зле! Грижи се за себе си първо , Лайла 🤗!
+100
Янче, сякаш по отмина вълната от идеални. Сякаш по - лежер са сега.

# 231
  • Euskal Herria
Кой знае. Понякога съжалявам потребителя, пуснал някоя тема. Така му наскачват и почват да му начукват канчето, че сигурно хилади пъти съжалява, че е писал и попитал. А има и лабилни хора.

# 232
Милата синеочка, дано и мине бързичко. Има такъв вирус в момента, няколко приятелки се оплакаха. И моята е леко болнава,  с хрема и кашлица.
Много обичах да пиша есета, ама все се оказваше, че не влизам в рамките на изискванията на учителката и те така си оставах неразбрана.
Мнението ми е, че обучението в училището не дава на децата възможност за индивидуалност   , а все искат да ги унифициран. Естествено голяма част от тях се съпротивляват и им се слага етикет слаб ученик.

# 233
  • Пловдив
Аз даже незнам де е тая тема и кво...

Ени, да ви минава!

Уморено ми е.

# 234
  • France
Сис, ти си направо за ожалване. Не е хич лесно без близки хора. Hug Възхищавам ти се.
Да, уморена съм. Снощи Вируславчо ме е будил на 2 часа. В 1.30, в 3.30 и в 5.30. В 6 го хвърлих на баща му и спах до 7.30. Иначе нямаше да издържа.

# 235
Как ги обичам аз такива идеални... да дойдат да поживеят седмица-две в моите обувки...
Аз съм егоист в здравословна доза. Ценно ми е спокойствието ми, удобството ми... за чистота и подреденост не приритва никой у дома... щото като пририта, става лошо.

Ени, да й минава бързо на малката принцеса.

# 236
Ени, бързо да минава на синеочка Heart
Къде да ги търся тези дето всичко могат....не че нещо ама да заповядат, да сготвят, да изперат и да погледат детИто докато се наспя. Ако мога и бившата свеки и БНД да им завещая...
Да живеят уредите ...най вече кафе автомата и пералнята, а да и пюретата.
Ходих на рехабилитация днес... чувствам се счупена Joy

# 237
Ени, бързо да минава на Синеочка!
Балонит,  ти как си с болежките?

Слушам новините и ми се реве. Благородно завид на емигриралите.  Тук живеем в кофа с ....  Disappointed Relieved

# 238
  • France
Какво пак се е случило?

А как са гръцките момичета? Пак е люляло.

# 239
Фил, лее се помия на талази.  Уж си я знаем, свикнали сме. Някои уж си живеехме въпреки нея, ама днес... И избори идват, а избор пак нямаме. Отчайващо е.
Погледни някой новинарски сайт. Цял ден са брифинги и кални войни. Иначе сме добре де.

Общи условия

Активация на акаунт