Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 368
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 240
Изпуснах ви днес, много работа имах, но съм доволна - успях да отметна всички задачи в срок, дори и непредвидените супер спешни. Даже набързо пих едно кафе навън, докато чаках да ми заверят документи в нотариалната кантора.
Милата Синеочка, да оздравява бързо!
Есета сте обсъждали - филолог съм, но не обичах да пиша есета. И до ден-днешен пиша кратко и стегнато, хич не ме бива да разтягам локуми. Още повече пък мразех съчиненията от типа "какво е искал да каже автора".
Сирос, изглежда е бездънна нашата кофа с....При всяка грандиозна издънка си мисля, че няма къде по-ниско да се падне, че вече отдавна сме стигнали дъното, но всеки път ме опровергават и винаги се оказва, че винаги може по-зле. И няма край.

# 241
Синеочето, кво му се случи? Да се оправя бърже! И племеницата и тя болна.. няква ларингитна кара и тя. За майка и няма пиша, че ме фащат бясовете 🥴
Сирос и аз тъй кат теб. Все знаех, че сме мн зле.. ама от последните дни направо ми се идва да си стегна куфара и накъдето сваря. То бива корупция, ама направо са преяли. Остави тва, ами и нагли, безгранична наглост и дебелокожие струи от наще “политици”. Втрещена съм.
Да си внасяме прокурори, политици и да вземем малко да дишнем и ние.. Що няма училище за политици? Не куцо и сакато депутат да ми стават. Абе, не е за приказване.
Искам да ни завземат и да се свършва.
Ще гледам двамата мъже и половина и сън.
Лека, другарки!

# 242
Ми, да. То американски войници нахлуват  на наша територия в български цех за производство. Херо Мустафа привиква всичко живо на килимчето, че и в Нап се радписа. Служебните  нека проверяват, но клатят държавата здраво и днес.... бе за куфара е работата. Толкова е зле.

# 243
  • France
Явно нещо става, защото и моите родители в третата възраст мрънкат да продават всичко и да се изнасят.

# 244
  • sf
Ай добро утро, кукувам от 4 , а след малко ще звънне алармата. 😆
Учебникът, който издирвахме една сутрин се намери. Бил в раницата. Питам " ти не погледна ли там, когато го търсихме?" - "Не се сетих" 🤣

# 245
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добрютро! И аз се излюпих. Ще е дълъг ден Simple Smile

# 246
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
много си странна, донси! кой търси учебник в раница!
учебник се търси под леглото, в училище (ако си у дома) и у дома (ако си на училище), даже в гардероба веднъж се търсеше.
Wink

добрЮтро. кафето мечта е от мен.

# 247
Добро утро! Кой открадна лятото?

# 248
Добро утро!
Идвам да подсладя кафето на Добри с небе и море

Добро утро! Кой открадна лятото?

Сиросче, и аз го издирвам. Да го удуша.

# 249
Добро утро, момичета.
Кафенце и на работа...това живот ли е 🤪.
Елифче, къде е този готин плаж, ходи ми се. Времето не ми се коментира, дано се постопли скоро.

# 250
  • Пловдив
Добро утро!

# 251
Оги, ще мълча като партизанин на разпит, че Тортийнчето ще ме бие 😆

# 252
  • Пловдив
Елифче, и ти ли се объркА? То времето за пАлто не за банЦки Smile
Приятна почивка.
И мм ме кара да ходим до Обзор при негов приятел, ама викам поне да става за навън Simple Smile

# 253
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Лятото е хубав сезон, може да си носиш палтото разкопчано...

# 254
Лятото е хубав сезон, може да си носиш палтото разкопчано...
  Да! Joy

Общи условия

Активация на акаунт