Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 407
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Мистик, не знам какво е паяк, ама няма помощни средства. Предполагам че ги е хвърлил просто или се е опитал да се набере за да се изправи. А и като цяло съм обезопасила още преди месеци (за да мога аз да свикна да внимавам) та си щъка почти навсякъде.
паяк е тип проходилка Simple Smile
Скрит текст:
Тогава начи лази квоят хубавец ли?

13, браво! Много кипра е!

# 301
  • France
Като стана дума за мамозаври, да пусна ей това тук :
https://www.maikomila.bg/kak-da-se-skarame-uspeshno-v-internet/? … 42SRMncKWr7KdP8mg

Яна, май има промяна в условията за влизащи в Франция
https://www.dnes.bg/koronavirus/2021/06/04/ot-9-iuni-vaksinirani … a-bez-test.492612
И в сайта на фигаро го пишат:
https://www.lefigaro.fr/conjoncture/a-partir-du-9-juin-la-liste- … etranger-20210604

Не знам дали по ще ви е лесно така?

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 15:09 от Philomena

# 302
Бабълс, проходи ли вече малчо?

# 303
  • Euskal Herria
Благодаря, Фил! Ще следя.  Засега само мъжът ми е ваксиниран, аз сигурно ще правя тестове. Малко трудно, нали само минаваме. Ще спрем за една нощувка, но се побираме в рамките на 24 часа, определени за влизане и излизане от страната. И се чудя как с един ПСР тест, който важи 72 часа,  може да се мине разстоянието от 3000 км.
Тук уж ситно-ситно роси, а цялата станах вир-вода, нямаше сухо местенце по мен.

# 304
  • Somewhere in the World
Привет и от мен, момичета.
13 големи красоти си показала..
Ени, бързо да минава на Синеочка и да е без забележки детето!
Балонитааа, следва забавната част - знам,че не ти е весело, ама пробвай да гледаш от забавната част! Дори и да е разхвърляно всичко , да не ти пука. А кой какво казал е БЕЗ значение.
Не ви е лесно,момичета с малки дечица, прегръщам ви и да знаете, че това са най-хубавите времена с малчовците Hug

Аз...не съм на център, боли ме постоянно главата тези дни, имам страшно много работа а идва и още, нямам сили, ама ще тряя се събера!

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 15:56 от Pretty_Mama

# 305
Добър ден!
Привърших за днес, а сега на домашната тръстика. Преди това обаче, пет минути почивка.
Ени, да оздравява Синеочка Hug
Прити, и аз като теб.

# 306
Благодаря ви,момичета! За сега е ок дребосъчката. Ще видим довечера дали ще вдигне пак темп.
Аз успях да се подстрижа. Те са две сестри,аз с едната имах уговорка,ама отишла на вилата и ме забравила. Звъннах,каза,че ще дойде,но за късмет,показа се другата сестра,вика сега ще слезна. Та тъй. Свали един тон коса,каза,че тя на главата си няма толкова,колкото моята в сметника. 🤣 Аз исках още и още да я изтънява,че ми е гъста и не я харесвам. Иначе дължината не пипахме много. Само бретончето пак си подкъсих,асиметрично. Доволна съм. Сега да влезна пак да се изкъпя,че да си заеме форма и да се кротна.
Излезнахме с малката на двора на слънчице,че изгнихме вътре.

# 307
Сиси, пропълзя не е проходил още ама от няколко седмици си пълзи, преди това се въртеше. Ама той или е на пода или на разходка общо взето, ако не иска гуш. Целия под ми е с EVA тук, на другото място е с подово. Всичко което не трябва да го стига е на високо или се заключва с ключ, така че изобщо не се притеснявам, даже му се радвам. Играем много повече заедно и т.н.
Тежко ми е че става в 6, иначе за него нищо друго не ми тежи Grinning
Оплаквам се че съм в кулинарен циклеж какво да готвя. И довечера пак ще е скара и картофи явно.

# 308
Ха добра стига, другари!
Натъпках се с череши и червеят на късното съжаляване подаде глава - "И ся за кво ги нагъчи тия череши?"
На всичкото отгоре се и оциклих и ме боли... само да стане 7 и си наливам малиново винце. То ше ме оправи. ММ и малката ги изгоних на село, пратих им и вчерашните пържоли, и онзиденшните крилца, да си ги дояждат там, аз съм на мюсли с мляко, или чипс и вино и семки...
Гледам си новите епизоди на следените сериали, чопля в нетя... скууууука

Търтийн, красота е това, браво на тези, които се грижат за нея. И ние /в кооперация сме/ имаме отпред буренясала градинка, но само бабата от първия етаж си сади цветя по малко.

Купих си чанта, поредната, все не мога да си харесам, купувам и после разбирам, след първоначалната еуфория, че нещо генерално не ми харесва и няма да я нося/поне не и сега/... миналата седмица си купих раничка, първата в живота ми, ми неудобно ми е за всичко все да я свалям от гърба и с ръце да ровя.. свикнала съм на дълга дръжка, преметната през главата. И все нещо не ми изнася - едните ми твърде големи за мен, другите малки... или нямат джобове или имат твърде много... оф... да си имам оплакването, нали?

# 309
Мързелче, сподели от къде се сдобиваш с малиновото винце.

# 310
Ей ме и мен. Пътувам, превземам балкана през Шипка

Голяма красота, чудни гледки.
13, много ви е красива градинката. Честита ти ваксина, надявам се, че няма да имаш сериозни реакции. При мен втория път беше много по-леко.
Синеочка да се оправя бързо и да се връща на градина!
Мързелче, преди и аз все носех през рамо, сега раницата не я заменям за нищо.

# 311
Оу, малиновият елексир е домашно производство, мъжово, че и моите ръчички участваха и разбъркваха... ква гняс беше в бидона, а каква амброзия станаааа... Свекърва ми донесе миналата година бая малинки, имат около тях някакви и вика - за сладко ти ги нося. Тотално й отказах - нито ше го варя, да се плескам, нито ше го ям, да се освинча... тя ги тупна на сина си и му заяви - направи й ги на вино тогава...и така.

Бърдфлауър, и за всяко нещо сваляш раницата ... може би ми трябва време да свикна...

# 312
Здравейте общество 🙃
Не ви следя много отблизо днес, но знам, че ще ми простите. Ползвах всяка минутка за разходка, топнах си пак крачетата в морето. Абе, свиква се с температурата, ако не нагазиш повече от глезена 😂
Скрит текст:

И едно красиво дърво

# 313
  • sf
Ай наспорт! Исках дънково яке, все малки, като за китайски миньони правени. На радлер и чипс съм, майната й на диетата.

# 314
Ще си позволя малко течен шоколад, че отдавна не съм яла... Правилно, нали... Innocent

Общи условия

Активация на акаунт