Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 418
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 315
Най - правилното от най - правилните неща!!!

# 316
  • Пловдив
Всичко е позволено! Дерзайте!
Аз съм на вино, а мм виски Stuck Out Tongue Winking Eye  и гръцко ми пуска тука, та си мечтая Blush

# 317
Мързелче,  домашно било. Ми освен да врътна едно ризото и да се натреса.... като не мога да си купя Grinning
И с тая чанта, каква муха ми вкара. Чудя се за утре. Уж нямало да вали. Пловдив ли, Асеновград ли... мърда ми се някъде. А в главата само Капана  и два три магазина с чанти. Ей, лоша жена.

И ще се оплача от съседа. През един етаж и от другата страна на блока. Така е надул музиката, че у нас се тресат подът и стените, за разкош се чува луп луп. Знам, че няма 22 часа, ама няма жив човек, да го изтърпи това. Два пъти му поговрих  и помолих учтиво, съседката до него също. И продължава. Ай отивам, че като не разбира от един път. Rage

# 318
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Или ме е обзела закъсняла пролетна умора, или просто не мързи до болка, но нищо не ми се прави. Пфуййй. Не знам откъде да почна,  а и не искам.

# 319
Ам ся тука са замеряте с малиново винце, радлери, уискита и квото беше още... аз покрай вас кат гладно сиганче ли? Лошави!
Никво отношение на имунитета ми към вкарания враг 😂 Вече тече шести час.. Не искам да предизвиквам съдбата, само мъцам, да не кажете, че се погубих.
И като казах последното. Викам на щерката днес у фейстайма, че съм на игла. И тя мол ви са- прай, струвай... докато не дойдеш да ме прибереш с багажа от Софията.. няма сгъваш чадъра 🧐 После вика, можИ 🤓 Ма то на кой да вземе черния хумор, ако не на на майце си..

# 320
  • Пловдив
Като казахте чанта...доде оная Адидас дет питах тук за размера Simple Smile ам уж убавка, ам май големшка ми се види Rolling Eyes  Викам си спортна ми требе кат се пусна с клин ил дънки, да ама я мисля още.

Сиросче, няма ме утре инак щях да свирна...моите пак за тая риба, та ми писнА. А в неделя свеки има РД...ич не ми се мърда, де...ам...
И за РД на детето дет иде не мога нищо да измисля...то е делничен ден, ама бабите искат среща Simple Smile

# 321
Добре си дошла. Вратата е винаги отворена за хора с храна Smile 

Моят питекантроп отдолу скоро не ме е озвучавал с Бяла роза и сиртакита, ма сигур му държа влага последния път. Виж, крясъци и ревове по таласъмено време редовно чувам.

Търтийн, хуморът е спасил човечеството /май го четох някъде.../

# 322
Докат чакам двата вида мусаки да се опекат, съм на синьо сирене и червено винце. Когато юни беше през лятото, отдавна бях минала на розе, ама сега още го чувствам сезона на червеното вино.

# 323
Купих на Беболина първите бебешки маркери за рисуване. Не можете да си представите каква се направи 😜😂🤣

# 324
  • France
Можем, можем Joy
Пък днес да изчистя кухнята без ръкавици. Няма да ви казвам на какво си направих ръцете.

# 325
О, Фил, не ми говори само за ръце, защото ми се реве, със сълзи и глас, който чак Сис у гръцко ще чуе.

Дясната е тотал щета. Показалецът е с огромен мехур, точно, където започва нокътя, днес се пукна сам и сега боли още повече. Палецът е ситно нарязан, малко след като "бръкнах леееко във врящите пържени картофки", които приготвях сотé. И до тук ще млъкна, защото ми идеше да удуша крайно недовършения младок, работещ в аптека Марешки до нас. Към 19:30 се затъркалях на там. До 19.45 минах заветните 50 метра до там, за да констатирам само, че освен мен, една майка с дете в яслена възраст се опитва да го предума, да ѝ изпълни платена рецепта, безуспешно. Още съм бясна.

Веднъж на 15 години ми се случва, да остана без Дефламол, Пантенол, Вишневски.... ама като се случи ... много боли.

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 14:34 от 💜 Clo 💜

# 326
  • France
Ужасно, Кло, да ти мине като на кученце Heart

# 327
Стига толкова работа за днес. Душ и после лягам и умирам.
Бързо да оздравява хубавата Синеочка и честита прическа на Ени. Аз днес бях на рибена кост, една жена ме сплете, но не се чувствам ок. Такива зализани прически не са за мен. Утре като разплета плитката и стана с обем, рошава повече се харесвам.

# 328
Гутен ви сабахлен, бамбини!
Ей на и меня! Знаете защо! Събота, 5 чИса и телефон! 😀
Вчера бях отпуск да си оправя нещата за телк, свърших и друга административна работа, купих миритонки! Скарах се в билата, щото ми искат за нова клиентска карта и номера на бикините ми 😀! Ай ся, да ги нЕмаме такива! И ме изпуснаха кат клиент!
Кой писа за раничка? Това е най хубавия и удобен вид чанта, която съм имала!
Комшу, съчувствам! Да се оправяш бързо! Синеочка също! Тьортии, осъмна ли, чадоо, мисла тъ?!
Ай от мен толкоз! Бегам на тръстиката!

# 329
  • София
Веселино, превари  ме да се разпишеш.

Общи условия

Активация на акаунт