Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 76 419
  • 2 908
  •   1
Отговори
# 330
Що са мотайш, м? 😀😀😀

# 331
  • sf
Събота, няма 6ч, почивен ден., аз- будна! 🤪

# 332
Добро утро! Кафе на теферич днес. Stuck Out Tongue

# 333
Добро утро.И аз в 6,30 кукнах.Днес трябваше да съм на последна теория,но няма да ходя.Сядам да чета.Какво и как съм писала и за какво иде реч, не е ясно.Как по ягодите се учи тоя правилник?!

# 334
Поне разбрах, че не съм само аз караконджул 😜
Уми, прочиташ го веднъж и почваш да решаваш листовки.
Щеше да има слънце, налЕ?

# 335
  • Пловдив
Има, бе...изгрЕ Simple Smile
Добрутро!
И аз кукнАх, ам с главобол...Ще правя катми по заръка на принца, ам гледам само чаша брашно, та ай беж до Лидл. Сега кафе да видя това ли иска кратунката и тъй...

# 336
Добро утро! Блезе ви на почиващите,аз работя втора смяна. Яд ме е , защото повишението не го получих. Доводите ми бяха железни,но чичо Скруч е непреклонен. Страх го е от ново затваряне и трупа ли трупа. Остави го за в бъдеще,но иначе е съгласен,че го заслужавам 🤮

# 337
Има, бе...изгрЕ Simple Smile
Добрутро!
И аз кукнАх, ам с главобол...Ще правя катми по заръка на принца, ам гледам само чаша брашно, та ай беж до Лидл. Сега кафе да видя това ли иска кратунката и тъй...

Добро утро!
Мисте, стори ми се, че те мернах в Лидлската тема - по тоя повод вчера оставих 100 лв в Лидл, ама съм много щастлива. Половината неща ще върна, че не пасват, но пак другата половина много ми харесва.
Сутринта ми започна с "пердах" на кучето. Опитал се да изяде плъх навън, мп се прибра бесен. После се опита да подахпне мен, но така ме заболя, че изквичах от болката, а го прави на игра, смятайте. Сега е наказан. Мисля, че навлиза в т. Нар. Кучешки пубертет и от няколко дни е непоносимо. Изяде си и новото легло, научил се е да яде вратата на банята. Абе, ужас е.

# 338
Пекарната, от която се глезим в събота, вече нямало да работи в събота. Така се бях настроила за кифлички с квас. Странна работа. Сигурно са си направили хората сметката, ама в работен ден къде ти време за закуска тип глезотия.

# 339
Добро утро! Бягаме на село ние, малко да презаредим. На работещите да им е лека работата днес.
Вчера синчо взе първа заплата, голям кеф му е и е малко по - висока от моята🤪. Един месец стаж и ме задмина, а дано и по сериозно да дръпне.

# 340
Пекарната, от която се глезим в събота, вече нямало да работи в събота. Така се бях настроила за кифлички с квас. Странна работа. Сигурно са си направили хората сметката, ама в работен ден къде ти време за закуска тип глезотия.

Тъй кат стане, все тъй става. Изобщо не ми минава през ум през седмицата да ходим до пекарна. Рядко ни се прияжда и въпреки че сме хоум офис, някак делничният ден си се усеща като такъв, не е като днес, примерно - будна съм от 6:30 и не ми идва да си махна главата. Grinning
Ако имах баничарница /пекарна, щях да напъвам уикендите, ама човек има нужда и от почивка и съм склонна да мисля, че моето мислене все да напъвам и да свърша и още нещо, е грешно понякога.

Сиси, била съм в тая ситуация, само дето при мен не ми казаха, че не се знае, въпреки че въпросният мениджър беше в CC на всички мейли с похвали към мен и работата ми. Напуснах 2 месеца по-късно, след като бях търпяла няколко години некадърност.

# 341
Добро утро!
В 4 ставах да проверявам Синеочка за темп. и мислех да ви драсна,ама предпочетох да поспя. 😁
Тя върви на оправяне. Имаше ниска темп. в 4,но не й дадох нищо. Събуди се без. Дано това да е било,че ще пътуваме и ние.
И тук да се поФаля-имам си бугенвилия от Лидл,най-накрая! Много е сладка,дано я опазя.
Хайде хубав ден на всички! Днес ще е слънчево и топло! Да се насладите на слънцето,че от утре пак дъждове.

# 342
  • София
Събудих те се, а какво ще готовите.

# 343
За обяда, мисля да сме на вън. За вечеря, за детето каша с киселец, за мен не знам.

# 344
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добро утро.И аз в 6,30 кукнах.Днес трябваше да съм на последна теория,но няма да ходя.Сядам да чета.Какво и как съм писала и за какво иде реч, не е ясно.Как по ягодите се учи тоя правилник?!

само листовки Simple Smile въпросите са еднотипни, само ги разместват по листовете.
не се шашкай, по-лесно е от кормуването с идиот изпитващ.

Общи условия

Активация на акаунт