Проектът Dove Self-esteem. Помогнете на подрастващите да повишат самочувствието си!

• 25 621
  • 821
  •   1
Отговори
# 105
  • Сливен
Чувствам се уверена в кожата си,защото си я харесвам.Най-голям принос за това-това съм аз самата,защото не "измъчвам"кожата си ,с излишни козметики,такива каквито не използвам.

# 106
Не, не се чувствам уверена в кожата си, но след две раждания почти едно след друго, вероятно ми трябва повече време. Мъжът ми има заслуга да се чувствам една идея по-добре, отколкото изглеждам Blush

# 107
  • софия
Да, чувствам се добре в кожата си. Зная силните и слабите си страни, не се сравнявам с другите, имам приятели и близки, които ме обичат и аз обичам. Най-голям принос за това има жизненият ми опит.

# 108
1. Чувствате ли се уверени в кожата си? Кажете ни защо, както и кой има най-голям принос за това?

Да, вече мога да кажа, че се чувствам уверена в кожата си. Вече съм на възраст, на която увереността ми зависи от постиженията ми в живота, стила, който съм възприела, грижата, която полагам за себе си. Разбрах, че дефекта може да се превърне в ефект, когато бъде подходящо представен.

# 109
Не се чувствам съвсем добре. Не съм имала проблемна кожа като тинейджър, започнаха да се появяват проблеми чак на 19-20 години. За да избегна влошаването третирам с подходяща козметика и внимавам с приема на определени храни върху които имам наблюдения, че не влияят особено положително.

# 110
Чувствам се добре в кожата си. С годините съм по-уверена и знам как да се грижа за себе си.

# 111
Чуствам се добре  в кожата си. Благодарение на козметиката, която използвам! Имам суха кожа и използвам съответните продукти за кожата.

# 112
  • Пловдив
Да, с годините се научих да се приемам с всички недостатъци и да се чувствам уверена. С помощта на правилните козметични продукти туширам дефектите и това влияе на самочувствието ми.

# 113
Не винаги, понякога ме дразнят недостатъците.

# 114
Да, добре се чувствам, защото полагам сериозни грижи за нея. Най-голяма заслуга за това имам аз самата.

# 115
  • оттам, откъдето започва България
Не се чувствам добре в кожата си. В последните две седмици се уча да се харесвам. Simple Smile
В годината на пандемия наддадох. Другите казват, че сега вече не съм слаба и ме харесват, но за мен лично това състояние на тялото ми не е ОК. Worried

# 116
За хубава кожа-бяла козметика!
С декоративна козметика-по-пестеливо!

# 117
  • Русе
Имам много недостатъци, но се чувствам добре в кожата си- дължа го на съпруга ми и на житейския ми опит, познавам слабите си страни, но и силните. С годините натрупах увереност, ценностната ми система по отношение на качества и хора, която развих ме освободи от притесненията за външния вид.

# 118
Чувствам се добре в кожата си. Приемам недостатъците си вече не като дефект, а като ефект. Близките ми имат най-голям принос-обичана съм и ги обичам!

# 119
С всеки изминал ден забелязвам повече бръчици,разширени пори,недостатъци... Не се чувствам много добре от тези неща,но са неизбежни.

Общи условия

Активация на акаунт