Проектът Dove Self-esteem. Помогнете на подрастващите да повишат самочувствието си!

• 25 605
  • 821
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Чувствате ли се уверени в кожата си? Кажете ни защо, както и кой има най-голям принос за това?
Чувствам се страхотно в кожата си, защото с времето се научаваш да си грижиш правилно за себе си, да подчертаваш нещата, които харесваш и да не се вторачваш в онези, които не харесвяш. Всички ние сме заобиколени от "перфектни" жени и ни се натрапват от различни източници, но ако седнем да помислим трезво, разбираме, че зад тази перфектност стои трудът на фризьори, гримьори и т.н., че без грим и прическа това са обикновени момичета, че често отвън са лъскави, но имат други проблеми.

# 76
Да, чувствам се уверена в кожата си, въпреки недостатъците във външния ми вид. Използвам подходяща козметика и за годините ми смятам, че изглеждам добре.

# 77
Чувствам се уверена в кожата си. Приела съм се такава, каквато съм. Знам, че не съм перфектна, но кой ли е. Старая се да се храня здравословно и хидратирам кожата си с качествени продукти.

# 78
Има още какво да се желае при мен , но се чувствам уверена , когато съм с удобни дрехи , грим и парфюм.

# 79
Чувствам се добре в кожата си, но не съм особено уверена в някои ситуации, най-вече заради телосложението. Мисля, че ми повлия доста и пубертета. Определено е важно близките до теб да те подкрепят, но и сам да се "грижиш" за самочувствието си.

# 80
Чувствате ли се уверени в кожата си? Кажете ни защо, както и кой има най-голям принос за това?
Чувствам се, да, но това дойде с годините. Най-голям принос имам аз самата.

# 81
  • in Wonderland
Да, харесвам се, чувствам се много добре в собствената си кожа. Полагам грижи за кожата си.

# 82
Като цяло - да, но винаги има и моменти, в които не се чувствам уверено. Важното е, че имам страхотен съпруг, на когото мога  да разчитам във всякакви моменти да ме подкрепи, а най-големият принос  е на животът...

# 83
Чувствам се наистина добре в кожата си. Влияние оказват тренировките, които правя всеки ден. Полагам също  грижи за кожата си.

# 84
Харесвам се в кожата си, грижа се за нея и я подхранвам с подходящи продукти. Най- голям принос за това имат това, че се научих да обичам себе си, както и козметичните продукти, които открих.

# 85
  • На морето!
През почвечето време се чувствам добре в кожата си, но има дни, когато съм точно на другия полюс. Настроението ми, моментното здравословно състояния и хормоналния баланс са определящи при мен.

# 86
Не се чувствам много уверена в кожата си, защото имам разни несъвършенства, с които упорито се боря, но се старая да има добре изглеждащ вид. Използвам подходяща козметика и ми действа добре.

# 87
Да, защото полагам грижи за себе си и около мен хората ми правят комплименти. Най-голяма заслуга за това има съпруга ми.

# 88
Чувствам се наистина добре в кожата си. Влияние оказват тренировките, които правя за определени части от тялото си, и мъж ми, който не спира да отбелязва какъв прогрес съм постигнала.

# 89
Има моменти, в които не се чувствам добре в кожата си. Тогава се взимам в ръце и започвам да полагам повече грижи за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт