91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 7

• 64 098
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Да, те няма как нашите локално да го местят, изпитът е на една дата, писменият имам предвид, за цялото полукълбо.. Simple Smile Само мерките заради короната могат да се различават по места.

# 406
  • София
На приетите 8-класници дават ли служебни бележки в момента? На нас ни казаха, че чак след 15.09. ще може да се издаде такава бележка.

# 407
На приетите 8-класници дават ли служебни бележки в момента? На нас ни казаха, че чак след 15.09. ще може да се издаде такава бележка.
Вчера минах покрай училището и реших да попитам. Отговориха ми септември, защото сега всички са в отпуск и няма кой да ми издаде.

# 408
https://91neg.bg/za-uchenici-i-roditeli/uchebnici/ здравейте!
Има публикувани учебници за 2021/2022🙂 Да бързаме ли да ги купуваме или да изчакаме преподавателите да кажат? Как е било до момента? Интересува ме за 9 клас ,

# 409
2 учебника се разминаха в 9-ти клас - по философия и физика, но и по двата предмета имаше смяна на преподавателите. Сега, навярно е съгласувано с учтелите, които ще водят випуска.

# 410
Най-добре да се изчака родителската среща. Не бива да се бърза с купуване на учениците в никакъв случай.

# 411
  • столицата
Опитът показва да изчакате Simple Smile

# 412
  • тук-там
Привет, дами! Имам въпрос - може ли да ми препоръчате учител по биология на немски език. За подготовка за матурата търся такъв. Благодаря ви предварително!

# 413
И аз имам въпрос: има ли логика в смените: паралелките, които са приключили като втора смяна, като втора ли ще продължат или точно обратното?

# 414
  • София
Мисля, че са с твърдо разписание. Май 9 и 10кл. са една смяна, както и 11ти и 12ти. Дано не бъркам двойките.

# 415
Имам въпрос като не добре запозната с програмата на лайстунг паралелките 9 клас: тряба ли да купим учебниците на български език, които са обявени на сайта на училището ? Виждам, че са изписани при учебниците за всеки предмет  и лайстунг паралелките ...или ...

# 416
  • На планетата Земя
Noalba, изчакайте, нямате бързане. Може да има промени или излишни неща.

Смените на 8 клас са половината 1ва, другата 2 смяна.
9 и 10 клас - 1 срок сутрин, 2 срок следобяд
11 и 12 клас - 1 срок следобяд, 2 срок сутрин

# 417
Благодаря, Миле,
мисля за извънучилищни занимания и ми е важна смяната. Дай Боже мрачните прогнози да грешат и децата да имат по-нормална учебна година.

# 418
От тази година дали най-после ще имат електронен дневник, някой знае ли? Много се надявам.

# 419
Май само НЕГ и ТУЕС са без електронен  дневник. Още миналата година  трябваше да имат. Интересно кое училище ще е последно.

Общи условия

Активация на акаунт