Да си разтълкуваме съня - 12

• 62 774
  • 1 114
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
А аз искам да сънувам и понякога, когато имам силна необходимост се моля да сънувам, да получа отговор. Не съм особено набожна, но съм чувала, че християнството позволява единствено тоя начин на гадаене - чрез сънища.
Елора, в днешно време хората се женят и по-късно. Аз така ти тълкувам съня - баба ти дава чорапи, да се задомиш иска, ама ти "не ща ги, тънки са". Бъркаш в шкафа и си вземаш питка - сама ще откриеш човека. Има и други (питки - мъже), но ти ще вземеш тоя, който е за теб. Не е нужно да правиш нещо, то ще си стане. Аз така мисля - щом отбягваш мъжете, значи не е дошъл момента да срещнеш твоя. Щастието идва и по-късно. И аз мечтаех да се омъжа на 18, после на 20+, после поне на 30. По-късно се случи и добре, че за този се омъжих, защото нямало е някаква силна любов, цветя и пеперуди, но много си пасваме. Ами... което е хубаво, да бъде дано!

# 421
Мама вчера ми разказа какво е сънувала. Значи с баща ми се качват на влак. Той влака тръгва аз не успявам да се кача, падам от стълбите. И бягам след влака и викам мамоооо, мамоооо... Те не са се качвали на влак с години...

Последна редакция: пн, 25 апр 2022, 13:20 от Минзухар.12

# 422
Аз от хляба в шкафа не взех. Само ги видях.
Иначе съм наясно, че черногледството ме саботира и с такова мислене сама ще си остана, но нищо не мога да направя.
Явно буцата лед символизира състоянието в което съм. Не че съм лед.
И може би ми казва, че чак когато изхвърля тази буца, може нещо да се случи.
Но не виждам как би станало това.

# 423
  • Крайбрежен район
Сънувах че съм на една поляна с много жени, всичките бременни. Гледах ги и се хванах за корема. Погледнах надолу и видях, че нямам нищо. Бях единствената, която не е бременна. Попитах се защо съм различна. После се събудих.
Какво може да значи?

# 424
Много съм уплашена, пак започнаха кошмарите. Пожари, бури, пясъчни виелици.... А снощи сънувах баба, не бях е сънувала с години сигурно. Бяхме на село в къщата и. Мълчеши, тя беше тиха..по принцип. Майка си беше окачила две якета, който носи в момента. Имаха мокри петна. Баба ги взе и отиде някъде.. скри се себе си и якетата.  И не се върна. Тръпкии ме побиха. Какво ли означава това????

# 425
  • Бургас
Елора, извинявай, неправилно съм разбрала, че си взела питка. Значи ще имаш възможност, от която няма да се възползваш. Ще срещнеш точния човек, но ще го подминеш. Ще си сама, но ще се чувстваш добре, няма да допускаш вмешателства в живота си. В този случай мъжът, с който си в съня си е твоят блян, ще продължаваш да се надяваш, но в същото време няма да чувстваш празнина, щастлива ще си - (гледаш през прозореца с човека и си щастлива).
Понеже твърдо вярвам, че сънищата ни предупреждават за неща, които можем да променим, искам да ти кажа, че не случайно си сънувала шкафа с питки. Ще имаш възможност и трябва да решиш дали искаш да си готова.
Минзухар, майка ти има нужда от обич и прегръдка, ти и татко ти, брат, близки да и́ напомните, че много я обичате. Това показва сънят и́.

# 426
Ябълкова, да ти кажа нямам кой знае какви възможности.
Аз почти не излизам. Предимно на работа и вкъщи.
Вярно на работа са доста мъже. Но аз не обичам да ги смесвам тези неща.
Например има един от колегите, който доста флиртува с мен. Опитвам се да го избягвам.
Всъщност даже подозирам, че е женен.
Сама съм от много години, ама много. Има разлика да си сам и да си самотен, преди бях сама, но не бях самотна, но вече ми тежи и то много.
Хората са социални същества. И имат нужда да обичат и да бъдат обичани, но досега такова нещо почти не ми се е случвало. Много удари съм понесла. Затова и съм преминала в друга крайност.
Просто не виждам как бих могла да съм вечно сама и да съм щастлива  и да не чувствам празнина. Тук хич не мисля, че си права. Няма такива хора.
Като аз я чувствам всеки ден, все по-силно самотата и празнината.
Значи всъщност бях права за съня си.
Означава, че завинаги ще бъда сама.
Предвид недоверието ми и страха, няма как да знам кое е точен и кой не.
Освен че изпитвах щастие изпитвах и обич към този непознат.
Абе знам ги аз. Всичко е наобратно в сънищата и чувствата, които съм изпитвала означават точно обратното.
Тоест ни щастие ще имам, ни обич, нищо.
Е, колкото живеем -толкова.

# 427
  • Бургас
Аз така го тълкувам, но както казах, може и да не съм права. Интересувам се от сънища и опитвам да ги тълкувам, но ето че сега не съм права. И съжалявам, но не за това. Била съм самотна, мечтала съм да не бъда, дори съм се срамувала от това и съжалявам, че ти се чувстваш може би както аз се чувствах някога. То не знаем какво ще се случи. Често си мисля едно, а то става съвсем друго. Дано да ти се сбъднат мечтите! В момента много силно го желая, защото макар да си едно име в интернет, някак те почувствах близка днес.

# 428
Благодаря ти.
Не знам дали аз съм права или ти. Само предполагаме.

# 429
Здравейте! Сънувах, че съм на бряг и виждах много китове и делфини, най-много ми направи впечатление един кит, който се издигаше високо във водата мен не хвана страх и побягнах, а той започна да ме преследва. Синът ми също беше там, но далече от мен само чувах как ме вика, докато отида ори него изчезна, помислих си дали кита не го е изял и се притесних много. Как мислите какво ли може да значи? 🤔

# 430
Аз съм доста объркана....Сънувах се в къщата на баба ми там в момента живеят сестра ми и брат ми.Бях там и трябваше да се бия с призраци,лоши създания....Казвах молитвата Отче наш разбира се не цялата защото не я знам нареждах икони по прозореца едни на вътре да гледат други навън....Бях сама в тази борба в един момент видях,че държа меч,но от аломиниево фолио и не беше стабилен в ръцете ми,но пък успявам да убия с тях създанията.После мечът стана от желязо беше остър и стабилен и убивах с лекота и не допусках да влезнат в къщата,но пък влизаха в една лятна кухня до нея.Докато се биех с тях чух някой да казва,че съм убила и невинни хора може би деца!Също така в съня ми в един момент се сънувах с руса права и къса до раменете коса.Аз никога не съм била с такава коса помня самата прическа до детайл.А тя от само себе си стана такава сякаш от това,че убивах тези призраци и нечисти сили.....съновника пише ако убиеш човек с меч....а то не беше човек!Как да го тълкувам?

# 431
Сънувах, че се преобличам и видях, че на корема ми долу под пъпа ,но от лявата страна имам нещо като отбелязано в червено морска звезда.
Учудих се защо кожата ми е белязана и от къде дойде това.
Какво означава ?

Отделно по цялата ми кожа се движеха с мехурчета пълнени с въздух, които само идваха и изчезваха за секунди.
Но мисля, че звездата е по-важната в случая.  Какво означава?

# 432
Аз подобни сънища сънувах, когато ми откриха киста на яйчника.

# 433
Здравейте! Снощи сънувах много гаден сън. Първо сънувах, че ме стрелят. После сънувах баба (която почина отдавна) как съм се сгушила в нея от страх. И един мъж как заравя нещо с лопата. Много се стреснах и после не можах да заспя 😪. Какво може да значи?

# 434
Последно като сънувах баба ми(която е починала)разбрахме за братовчедка ми че е бременна🙂Мисля,че е за добро когато сънуваш починал.

Общи условия

Активация на акаунт