Растат АПРИЛските душички - зъби им никнат, хапват от лъжички

• 10 370
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧКОВЧЕТА! newsm67 Tada  ura

Честити нови зъбчета - здравички и белички! tooth

Филипкаnewsm74! Много се радвам за страхотната новина при теб!    newsm44 Сега - горе главата и смело напред! newsm51

Дея, стискаме ви палци! Дано всичко отмине бързо и безпроблемно! newsm17

Натали, ние нямаме никакъв, ама никакъв режим, така че се надявам новото време /политичести прозвуча Embarassed/ да спомогне за установяването на някакъв при нас! Rolling Eyes ku-ku

Фурор, ти ли писа, че си археолог!?  search Това ми е ученическата мечта - неосъществена впоследствие...  icanfly Но още си ми е тръпка! Satisfied

Татянка, как върви захранването при вас?   chef Измести ли вече кърмене?

И аз да се включа в отбора на ходещите по доктори мами. Вчера водихме Велина на ехография в Пловдив, заради хемангиома й. Всичко е ОК! Предстоят ни още изследвания, преди лечението й.

От днес ставам желязна мама и въвеждам строга дисциплина и при двете си отрочета!  smile3560 След поредното инфарктно тръгване на градина на нашия батко и след неспиращите ревове на сестра му - решението е взето!  smile3513 Колкото повече им угаждаш, толкова повече ти се качват на главата!  newsm61 Без нерви останах вечеееее!!! smile3511

# 136
Деичка-стискам палци да се оправите скоро Hug

Сминси-столчето е на Чиполино

Абе много зъби,много нещо.Нашите още никви ги няма newsm78.Като знам ,че на мъжа ми са му излезли на 1г и 2 м първите и направо изпадам в транс #Crazy

Да са чистити новите зъбки на всички малчовци-здрави и бели  bouquet

Я кажете най-обикновен чай някой да е давал на бебс???

# 137
Цвети, кажи моля те и модела точно, че вчера точно на Чиполино си харесахме едно...да те питам дали си доволна? newsm78

envia, успех с начинанието Peace

# 138
Енвиа,мило,направо вие ,които сте с по 2 деца не ви виждам #Crazy
А какво е това  хемангиом?Съжалявам за невежеството,ама... Thinking

Фурор-за снимките.....Първо ги качваш в някой сайт-примерно снимка.бг.  После като дадеш отговори ,нали ти се отваря прозорче Thinkingима едни квадратчета за шриф и т.н. най първото в ляво е като мониторче.Натискаш и на полето за отговор ще то излезнат  инициалчетата.Трябва да си копираш адресчето на снимката и да го поместиш м/у инициалчетата.
Копирането става като- отвориш си снимката дадеш й пропърти и като се отвори прозореца копираш мястото където пише JPG.
Това е!Малко гадно обяснявам ,ама след като питах тук цял месец и всички се правиха на непрочели  го научих hahaha

Сминси-ами модела не му го знам Sick
Таблата е гладка и има някаква мечка лепната на нея.Иначе съм доволна за сегаSimple Smile

# 139
Аги страшна си  bouquet Много ти благодаря - стана от първия път.
Снимката, която исках да кача е в 128-ми постинг.

А сега да ви покажа нашето кученце Joy

# 140
Цвети, нещо такова ли? newsm78 -
и ако да - доволни ли сте? и още нещо да те питам - замразени броколи ли ще взмаш да правиш пюре, че искам да пробвам и аз и се чудя newsm78

# 141
# 142
Настръхвам с тези доктори, ние сме другата седица дано всичко е наред Peace
Но пневмонията трябва да си супер некадърен лекар да не я откриеш с обикновен преглед със слушалки Twisted Evil
Отчайвам се от докторите вече.
Цвети четя ги по форума, че дават чай от лайка, по разрови се в билиотеката има доста теми за чая.

# 143
Здравейте, четох четох и изчеох новата тема, ама до старата не мисля че ще стигна...

Да кажа първо - на рожденниците, месечничковците и зъбчовците от последните дни - честито!  Heart Eyes

Филипа, много, много се радвам за теб. Ти си една храбра жена и се надявам занапред да не бъдеш поставяна повече на такива изпитания!  Hug

Деичка много мъчно ми е за малката и се присъединявам към Данчето - ако можем да помогнем с нещо сме насреща. Дори да не съм във форума ми имаш телефонните.
 За бъбреците - ако исакш пиши ми на лични какво точно са видели, аз доста изчетох по темата когато ни касаеше и нас, ако мога с нещо да те успокоя. Явно са изключили наистина сериозните проблеми, а има неща които наистина се израстват и далеч не са така страшни.

А за останалите болести - дано всичко се размине максимално леко  Praynig. мисля си - ако не беше майчинското чумвство, ако то не ти беше подсказало да търсиш специализирана помощ въпреки мнението на педито, нещата щяха тепърва да се развиват. А ти си хванала всичко навреме благодарение на усета си и любовта към Дея-Мария. Вече си направила най-важното, и то което никой друг не е могъл да направи. Вярно казват, че няма по-добър ориентир от майчиното чувство. Ще видиш че сега полека лека всичко ще се оправи. Ние сме с вас  Hug

# 144
Добро утро...
Честит 7-ми месец на Маги! Честит 6-ти месец на Радост!
Сминчо честито зъбче!  bouquet
Филипа никога да не ти минават такива мисли повече ей Hug
Дея дано се оправите и всичко да се изясни че това хадене по мъките..... Sad
Мисти това с памперса на топче ме развесели Mr. Green

Айде сега да ви се оплача и да ме погледнете накриво Embarassed....ходихме на малкия да му баят против уроки....ще видим как ще спи тая нощ, дано няма повече писъци, че ще откача....то не беше само нощем де.....

Кажете нещо за колички защото нашата вече ми омръзна. а и се оказва че е тесничка, гледам обявите и си харесах разни. но вие кажете мнение от опит някой ако помогне
също: http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=6350&cat=3
и още: http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=4389&cat=3
и това: http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=2592&cat=3
и последно: http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=1667&cat=3

Благодаря ви предварително момичета и ако досаждам просто пропуснете..........едно ми е криво.....

# 145
Ами забравих че имам още да пиша... то май забравих и за какво  newsm78

Цвети какъв обикновен чай имаш предвид? Черен - едва ли?! Чай (растението чай) няма да давам доста дълго време. Билков - да, ама какво значи "обикновен" - то има доста видове. Лайка не давам, нито вътрешно нито външно, защото е алерген а ние сме предразположени. Копър давам понякога но тя не пие много, и вода не пие. Бих предложила евентуално риган при настинка, не знам как стоят нещата с мащерката и ментата  newsm78 анасон май може.

Абе има ли друго бебе да е хванало цаката как се сваля памперса  Shocked моята хитруша загря че се отлепва от лепенките и вече два дни като и сложа чистия памперс си го сваля сама   Joy само чака да го закопчая, посяга с ръчички, набарва ръба на лепенките и го откопчава. Добре че не може да си откопчае още бодито че...

За количка - аз ще си ползвам Маг Инглънд през зимата, защото е широка и удобна за бебка, макар че на мен ми е тежка, и има зимен чувал и пази завет. Но ако трябваше сега да купувам, не знам.

Мен не случайно хич ме няма напоследък, разправиите по заема и земята са страшни, родата е откачила и на мъжа ми и моята, а ние с мъжо сме болни, пАри нЕма, време също няма... и М ми дойде пак и ме болиии... и ми е едно потиснато и ужас, и не ми се разправят подробности просто Sad наоплаках ви се... макар че като чета с какви проблеми се справят някои и ме е срам че се оплаквам.

# 146
Я показвайте кой какви проходилки е взел?

# 147
mama79, ние сме с по-новия модел на първата, която си дала и се събираме вътре без проблем - хем сме навлечени и с одеало и пази много завет Peace

# 148
АМи има предвид обикновен билков чай!Мащерка,липа,жълт кантарион и т.н.

Сминси-точно това е столчето Peace
Броколите ги взех пресни и ги сварих,а после пюрирах и замразих на кубчета,но още не съм предлагала  Naughty

Днес ядохме зелен фасул  с картоф

Да ви се изплача и аз....Вчера като си вдигнах детето и ми се прищипа плешката.Едвам спах,а и доста трудно си движа ръката.От едно вдигане стана белята #Cussing out

# 149
Мама79, първата е Кенгаруу /ама не знам що не им пишат имената на количките!/, триколка, около 14 кг.
Тежчка е, НО: се бута леко, маневрена е, проховима, топла и красива! Здрава също така.
Според мен или се купува Кенгаруу, или нагоре като клас - над 300 лв. Никого не искам да обиждам, всеки си има вкус и изисквания, но количката според мен е много важно нещо и се влагат много мозъци каква да бъде - с какви колела, с каква рамка, колко да се върти предното колело...всичко има значение.  Peace

-------------------------------------------------------------
Подариха ни гадна проходилка, но толова близки хора ни я купиха, че не мога да я засиля, за да купя по-добра... Crossing Arms
Някакво куче е, бутонът за музиката и светлините е толкова труден за натискане, че все едно го няма. Даже аз вече се набирам отгоре й, за да пусна "екстрите".
Ма кво да се прави...на бънджито ще го опвам само, нека да го монтират този уийкенд мъжете и хопа-хоп, кенгурче ще си имам! Joy

Общи условия

Активация на акаунт