Растат АПРИЛските душички - зъби им никнат, хапват от лъжички

• 10 353
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
galiabalq май си права, че няма смисъл от тия колички newsm78 ама аз съм така много бързо ми омръзва всичко  Blush няма да бързам както винаги smile3538 а ще си изкарам стария Hawk/ с тия гадни улици/ танк който е вече 6-та година.......

# 181
  • 2 етажа над тавана
Някой да е чувал нещо за свещички вибуркол Н newsm78

# 182
Някой да е чувал нещо за свещички вибуркол Н newsm78

Да, zа успокояване са, нас ни дадоха по време на коликите, давали се когато бебето не спира да реве, но са малко спорни и аz така и не ги дадох....

Май не ти бях от полzа  Embarassed

# 183
  • 2 етажа над тавана
Tatjana, в какъв смисъл са спорни newsm78

# 184
ООО момичета, още ми треперят ръцете...
Марти падна от шкафа за повиване, хванах го в последния момент за ръчичката, но много се стреснахме... Отидох да взема аспиратора за носле от кухнята и си го помислих, че може да падне.... Sad - дали не съм го предизвикала... newsm78
Дея как е малката принцеса...???

Добре,че си го хванала  Hug

Ами тя е добре,но аз не,приготвяме се ,чакам обаждане от София кога ще ни приемат в болницата Confused
Днес УНГ всичко беше ок,но се консултирах със 3 -ма специалисти,всички са на едно мнение-не е хубаво задържане на урна в
легенчето на бъбрека и тази плевмония може би е или вирусна или бактериална,затова със батко ми,който е лекар в Сф взехме решение ,че е по добре да постъпим в болница със тели левкоцити не е добре работата.
Отивам да пусна перланята и идвам

# 185
Дея най добре в болница да ви прегледат отвсякъде пък може и да е фалшива тревога Hug

# 186
Бабъл, ами не помня  ooooh!  бях го 4ела или 4увала някъде когато ги полу4их, даже 2 опаковки имам тук. Сега рових иz нета и намерих добри отzиви, стига да не се прекалява с тях. Да видим, ако ноЩите са все така неспокойни, мога и аz да се престраШа да пробвам.... Thinking

Дея, и аz смятам 4е е по добре да идете у болницата, да сте под наблюдение. Стискам палци  Praynig

# 187
Уф, Дея, много неприятно, но в името на детето всичко си струва PeaceС теб сме и вярваме, че нещата ще се нормализират и това ще остане просто един лош спомен HugПиши ако има други новини.

# 188
Деичка, дано по-бързо да се оправите! Praynig За момента може би ще си по-спокойна в болница, в смисъл, че ще сте под наблюдение на лекари. Там ще ви направят и нови изследвания, дано да излезе много шум за нищо!

# 189
Дано всичко е шум за нищо,но ние искаме да сме сигурни,аз се притеснявам как ще е в болницата
чудя се по здравна каса ли да минем или направо по добре да си платим всичко,защото си мисля,че вниманието спрямо детето ще е по различно  Rolling Eyes Притеснявам се да сме в болницата,но не става иначе,само се лутаме,нищо никой не поставя като диагноза,трябва и бъбреците да се видят отново  Confused Абе стягам багажа обадят ли се ще тръгваме,предполагам ,че понеделник ще ни приемат,не вярвам утре да се обадят  Rolling Eyes ,говорихме че може би седмица ще сме в болницата,незнам как е там с посещенията,тоест татко ни ще може ли да идва  Rolling Eyes

# 190
  • 2 етажа над тавана
Дея, стискам палци да се окаже нещо безобидно, но сега - по-добре в болницата, да си видят там докторите нещата, да я понаблюдават малката известно време и пак скоро да сте си вкъщи. Прегръдки и целувки за малката, а на теб - поне в мислите си те подкрепям, пък ако мога и с друго да помогна - казвай. Телефоните - на лични и не се притеснявай ако има нужда да се обадиш. Hug

# 191
# 192
Дея, аз като лежах във ВМА сега бях през здравната каса и отношението беше прекрасно. Но вярно е, че като си плащаш сигурността е по-голяма, макар че за съжаление не е гаранция за качество.

# 193
Деичка, с вас сме. Дано всичко се оправи по-бързо с детенце  Praynig Ако имаш нужда от нещо само звънни. Много, много ще ви мисля...

# 194
Дея, наистина е по-добре да си платите, ама пък нали каза, че имате познати лекари, консултирай се с тях...
И все пак ще се моля скоро да се оправите и пак да е усмихната малката Дея...   bouquet  love001

Общи условия

Активация на акаунт