ОКТОМВРИйски беборани радват майчета засмяни

• 13 915
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
Туширането за мен беше много неприятно!Специфично усещане е!Моето раждане не започна веднага.За първи път ме тушираха на 11.09.,после прокървих и тапата ми падна.Родих на 30.09!

# 91
Момичета аз изнемогвам.Вечер моето човече се събужда да яде, а после в продължение на повече от час не иска да заспи.Това значи, че между храненията имам по няма и час сън.Тази вечер ми идваше да го хвърля през терасата.Еее, майтапя се, но наистина едва го издържах, защото и на него му се спи, но не знае как и се цупи, циври.Таткото му беше много смешно, като му казах как се чувствам.Кефи се, че синът му си прави с мен каквото си иска, върти ме на малкото си пръстче.Ама нали си е мойто маймунче и бързо ми минава.Ама Вие така ли сте, чувствали ли сте се по този начин?

# 92
i men bi me interesuvalo kakvo e tova tushirane. njakoi ako mozhe da objasni konkretno shte vi bada blagodarna!

# 93
mi6ka82   и Сашко вече почти след всяко хранене стои буден около час и си кокори умно умно .За през ноща понякога се буди и то не от глад ,защото отказва да яде .Мисля че се наспива и си иска внимание.Естествено ,че е неприятно нощното бодърстване .Мен мъжът ми не може да ме вдигне напр. в 12.през ноща лягам в 10ч.и той като почне да ме буди аз съм му викала" Абе няма за какво да ставам"и  хоп на другата страна .
Ние поне сме на режим ,който явно на Сашулчо му пасва.
Като го извеждаме навън спи като пънче вчера чак го ощипах по нослето ,което доста го ядоса.
В къщи се обличаме с боди с дълъг ръкав,чорапки отгоре блузка с ританка или боди с крачолчета.Май е доста по-лекичко от вас.
ЧЕСТИТО НА ФЛОРЕС И СИСИ 2000-нека бебчетата им носят само усмивки и радост
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 94
  • Виена
Здравейте мамчета. Hug
 Хайде и аз да се включа за малко докато бебока спинка тука до мен в шезлонгчето си.Ама май ще е за много кратко Rolling Eyes.Ами незнам защо така ама не ще да си спи в леглото и това е Twisted Evil.От както сме си в къщи си спи при мен и друго не ще и да си помисли Whistling.През деня е също при мен в др.стая,и май се научихме да сме постоянно на ръчички Embarassed.Сега съм решила да си купувам кенгуро поне,че оставам без ръце...
Илиянче направо като гледам как се храните,направо супер Peace.Ние през 2часа,2 и половина,най много до 3 стигаме и то с ревовете.За разлика от други бебета той не ще биберони иска да си суче от гърдите ми.Пробвах да се изцеждам да му давам от биба,че не бях сигурна дали изяжда достатъчно,но на него му се гади от бибероните.
 Като чета как ги обличате бебоците взех да си мисля че моят мишок май много гол го държа,но пък не киха,дано не го разболея.И аз не знам вече,побърквам се с тия дрехи.Иначе и ние излизаме,той се чувства мн.добре навън и само спинка.
Мише и аз съм имала такива моменти но с първото дете,за сега...Ама общо взето като сравнявам с преди,не вярвах,че ще е така,но се чувствам много по сигурна и спокойна.Явно опита си е е опит и някои неща не се забравят... Grinning
 Уф ами исках да напиша pовече неща ама трябва да ставам.Татито беше на мач на Левски в Германия снощи Crossing Arms и тъкмо си влиза и отивам да го видя

# 95
Здравейте момичета!
Сиси, честит юнак! Да е жив и здрав  и много да ви радва!
За туширането - на мен нали ми се случи и то доста пъти, не се плашете! Прегледът не е приятен, но ако се отпуснеш и този, който ви тушира е наясно какво прави - не боли. При някои доктори обаче си е болезнено и неприятно, но пък няма как да се мине без това.  Rolling Eyes . Иначе продължава много малко - най-много минутка  Peace. По този начин се проверява или се помага за разкритието. За първи път ме тушираха на 3.09, после на 7 и 8, а на 9 ми падна тапата и си родих мъника. След прегледа има леко кървене, като зацапване. Не ги мислете много тези прегледи.
За спането - моя мъник щом заспи гледам и аз да полегна. Иначе още не мога да го свикна на хубав режим.
Аз иначе си имам проблеми с гърдите. Не мога да ги изцедя добре и имам запушени каналчета. Вчера Нина ми изцеди едната и сега е добре, даде ми и ампули окситоцин да си капвам, ама аз нали съм схваната в ръцете и ги излях целите. Утре ще ми бие инжекция окситоцин.
Кръц кръц, болят ли тези инжекции - ти беше писала, че са ти слагали?

# 96
ЧЕСТИТО НА ФЛОРЕС И СИСИ-да са им живи и здрави съкровищата и много спокойни! newsm51
На мамите все още 2 в 1 много кураж и няма страшно-колкото и да е лошо минава, а най-вече резултата е неповторим-заслужава си всичко!
Та аз да се разпиша докато сме кротнали малко. Криси е много добро бебе, ама явно майка му още е неориентирана ... При нас проблема е главно коликите, които се появиха още на 5-ия ден и измъчиха много детенцето ми и мен-той не спря да реве от 20.30часа до към 2.00 и проклетите педиатри в болницата казваха, че е рано за колики и проблема бил в яденето...Сега давам Саб симплекс и е малко по-спокоен, но пък при всеки напън който причиняват пак реве. Иначе и аз като повечето цедя-"да е жива и здрава помпата Авент", ама не изцеждам повече от 40-50мл от двете и се дохранваме, но пък от вчера Крис засука /което пък ми причини рани на зърната/ и сега незнам поколко изяжда и по колко да дохранвам newsm78и продължавам да цедя че ме е страх от бучките...
friki, мерси за съвета- дано се получи и при нас -сега съм пратила мъжа ми за зърна.
За облеклото- аз също като ви чета си мисля, че ходим голи и сега ще проверявам по.често ръчичките и нослето, но педито каза да не го изнежвам много- вкъщи е 20 градуса и на мен ми е студено, а Кристиян е с риза с дълаг ръкав, ританки, жекетче и ортопедичните гащи, които все пак му стоплят дупето, завит с олекотеното юрганче и зад гръбчето му слагам одеалце да не се обръща.
Хайде стига че се олях-поздрави на бебчетата и прегръдки на мамите и чакаме новинки за нови попълнения! Wink

# 97
като ви чета и си казвам колко е послушна моята бебка - то аз едвам се сдържам и минавам и и прасвам по една целувка и я поразсърдвам докато спи  Mr. Green много ми е спокойна - пожелавам на всяка мама по едно такова дете - че моето първото доста ме поизмъчи и сега ми е едно бездействащо - цял ден се чудя какво да правя - то милото спинка ,хапва като по часовник 10 минутки усилено цокване и после пак спи, малко бодърства вечер и тогава си ме действа леко ползва ме за бибка  /ама аз като съм и се затъжила и повече на мен ми харесва/ давам и биберони я тя ги плюе иска да си я гушна , но аз съм намерила начин и да не е на нейното точно легнала си и давам да си прави закачки - и понеже не и се яде суче малко и го плюе навън, понякога ми се сърди като я оставя в леглото но в крайна сметка си заспива - даже не плаче ами само мърка като коте - като малка глезличка е

# 98
ЗДРАВЕЙТЕ и от мен мамата още 2 в 1 Hug
ДОБРЕ ДОШЛИ НА ФЛОРЕС И СИСИ ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И ДА ВИ РАДВАТ МНОГО. smile3525 newsm51
Като ви слушам как разправяте за ежедневието си с малките сладурчета и чакам с нетърпение и ние вече да се появим на бял свят. Cry
Аз пак съм притеснена понеже вчера бях при доки и за 10 дена тоя сладур е наддал едва 150 гр,което означава че продължава да не се храни пълноценно от мама newsm45 smile3516,толкова ми е мъчно че ще се родим най-вероятно малки и ще ни вмъкнат в кувиоз. smile3511.А иначе доки каза че е по-добре да си стои вътре че това е най-добрата среда за сега за него всичко по принцип си е ок.Правиха ми и запис и той също показа че бебо се чувства нормално а аз направо ще се побъркам. #Crazy Twisted Evil Close
Айде че само ви занимавам с моите тревоги но вие сте моята изповедалня а на мъжа ми му надух вече главата hahaha
Лек ден за сега от мен. Stop

# 99
Добро утро на всички  morning kaffeetrmker_2 Coffee/това защото от сутринта го пиша това после сестра ми дойде и стана....../

Пак не спахме през нощта, ама поне май почна да си обръща режима да чукна на дърво, но ще се види все пак и тази нощ как ще е  Tired ooooh! Peace Поне татито ни се наспа, че е годен за работа  Wink

Честито на sisi2000 да расте малкия  , да папка и да слуша мама и тате  Hug

Сега относно моето раждане:

Приеха ме на 10.10.2006 с цел проследяване на тоновете на бебето. На първия ден бяха супер и тъкмо си уговарях доктора да си ходя за мача, той каза добре, но ще ти направим още едни, преди да тръгнеш и утре пак. Та приготвена и облечена Леля ви Зеля тръгва да си ходи, да ама не, оказва се че вторите тонове са зле и трябва да излезе бебето и тъй като ме провериха за разкритие още като влизах, се оказа че секциото е най добрият вариант за мен и колкото по- скоро толкова по- добре. Та говори доки с мен какво правим и аз:- утре влизам, ама искам да си отида да се изкъпя и да гледам мача. То и мача ме запомни човека.Записаха ме в Випа направиха ми изследвания, дадоха ми ключ от стаята . На следващия ден багажа ,аз и мъжо цъфваме в 6,30 в болницата, при което сестрата ми прави клизма/много гадно нещо Crossing Arms/ и както щях да раждам втора защото преди мен имаше друго секцио така ме изтипосаха първа в 8,30. Влязох в операционната- легни тук легнах, ама малко по нагоре местя се, ако знаех че цялата работа е заради да те вържат с едни колани, нямаше да си давам толкова зор  Laughing После странни чувства от всякъде едната ти ръка с нещо другата вързана и тя с нещо, пъхат ти нещо/то не оказа катетър за урина/ и докато се чудя къде още ще ме бодат съм заспала.Излизам от упойка с думите на доктора: - Велислава, вчера колко свърши мача? Аз 1 на 0 за България, той: Нашите как играха?, аз добре ама можеше и още по- добре. През това време една сестра ми казва я разкажи някой виц, аз съответно взех да се обяснявам, че няма по смешно от данъчен как реагира, като му казваш, че си леко бременна и от утре излизаш в 45 дневният болничен преди раждане, а до вчера е говорел с теб за дан.ревизия на една фирма и то не нееднократно./това съответно така го обясних че никой нищо не ми разбра, после ме караха да го повтарям в реанимация/ Та влизам в реанимация, и след пет минути влетяват, всички които бяха там за раждането, сестра ми тика някакъв цифров апарат да си видя човечето, а аз не мога да фокусирам, и само и казах да го разкара че нищо не виждам. Според мъжа ми по това време съм влачела, а аз си имах чувството че си говоря нормално?!?След като суматохата свърши, само питах сестрите а сега мога ли да се наспя и съм гладна, че ми се яде мазна баница от купешките, много ми се смяха. На следващия ден ме преведоха в моята стая и аз нали на обезболяващи, ела гледай сеир как леля ви Зеля почва да ходи нагоре надолу, след обяда даже слязох на по долен етаж да видя една мадама с която ме приеха. На следващия ден обаче спряха обезболяващите и аз като бабичка ходех, ама се свиква. Вечерта о чудо аз съм температура, една сестра ми каза ей сега ще донеса ел.помпата, аз и викам имам на авент, тя с другата ще стане по бързо и по лесно и ми я зачисли да съм се цедяла. На следващия ден бебе Пламена при мен, луди опити за кърмене и нищо, само на мама нервите отидоха някъде, добре че беше систъра за подкрепа, ама на сега се изцеждам и давам. Ден последен в болницата ще ме изписват и ще ми махат конците, ей такава болка, че още мога да се разплача, като се сетя и съм с усещането че корема ми е разпорен наново. После изписване дандания и т.н. Общо взето това беше моето раждане, ама стана много  дълго за което се извинявам.

# 100
  • Някъде в Европа...
Айде и аз да драсна някпй ред, докато чакаме включване за кърмене! Grinning
За спането - Илянче, твоето бебе поне яде под час, а питах ли ме мен, по всяко време трябва да съм готова, имало е и моменти през час сме яли през нощта Rolling Eyes, че даже и кошмар сънувах една вечер ( защото го кърмя в почти сънно състояние): та, събуждам се аз с мисълта,ч е съм си задушила бебето, докато съм го кърмила, защото съм заспала. Много се уплаших Cry Cry.
А тая нощ се събуждам 40 мин. след поредното кърмене и си мисля, че трябва пак да кърмя (без бебчо да се е разплакал), но мъжът ми ме усети и ме успокой, че има още време. Абе, направо, луда работа. Ама от Кърмаческия форум ме успокоиха, че ще се нормализират нещата, като му стане по-голямо стомахчето Simple Smile
За дрешките - като четох как ги обличате, и моя е горе долу така. Ама снощи реших да го облека повече и май му беше доста топло newsm78. Повече няма да правя такива опити. Днес сутринта беше много неспокоен и повърна много, че даже и през носа, може от това да е било  newsm78 newsm78 newsm78. Ще карам и аз така, както досега.

А, кърмачките, да ви питам, ползвате ли дезодоранти??? Аз не - така ми казаха, да не се обърква бебето с миризмите.

Сиси, добре дошла! Бебока да расте здравичък за радост на мама и тате!

# 101
     Здравейте,мами 2 в 1 и 2 в 2
     Първото нещо което искам да кажа е  "ДА ЖИВЕЯТ БАБИТЕ".Моето мам4е от две седмици съм я назна4ила за секретарка.По цял ден ходи да ми оправя документи,мой и на бебето.Имахме проблеми да го регистрираме заради българското посолство тук.Ей,големи мърди са с извинение.А като не беше регистриран няма право и на педиатър.Абе МНОГО нерви изхабихме последните дни.Сега защото отпосолството не искат да ми издадът едно удостоверение какви фамилни имена мога да му сложа на моя бебок може да си остане НИОЛОВА с А накрая ,а е мом4е.Нали сме в Испания и трябва да спазваме техните закони.На луди ни направиха.Поне като го регистрирахме ве4е имаме педиатър.ОФФФФФ.Днес имам среща следобед.
     Бебо е много спокоен,мили4кия.Тази нощ много добре се държа,само сутринта последния 4ас сън си се гушкахме в голямото легло.Оба4е ку4ето откакто бебо е тук все иска да се занимаваме с него и прави маймунджалъци за да привле4е вниманието.Постоянно трябва да внимаваме да не сдъв4е нещо.Малко ревност го е ударила май.Горкото.На мен ми казаха бебо да го държа на 25 градуса температура,което ме у4удва.Така 4е у нас е сауна.Обли4ам го с едно боди с дълги ръкави без кра4оли,отдолу ританки и 4орапки и отгоре блузка.По колко пампи пълнят вашите бебоци ако ги кърмите?На мен ми се струва,4е откакто го кърмя с гърда ака по малко отпреди когато ядеше кърма от бибето.Да ви се похваля,днес за първи път кърмих навън.4аках в болницата да искам 4ас за педиятър(4акахме 2 4аса Shocked) и се налжи да се храним пред публика.Няма на4ин,нуждите на бебо са на първо място така 4е срам несрам извадиме млекоцентралите Mr. Green.Моми4ета,притеснява ме това 4е бебо на едно кърмене не иска да захване и двете гърди.Хапва от едната и заспива.После няма на4ин да хване и другата.Така 4е на едноядене хапва само от едната.На някой да му се слу4ва същото.
     Моми4ета 2 в 1,бъдете спокойни и се наслаждавайте на последните дни бременност,колкото и бавно да минава времето.Мен ме тушираха и дали ще е болезнено зависи от това кой и как ще го прави.Мен май ме пипа половината Мадрид.Спомням си 4е поне 7 4овека ме бръкнаха ShockedСамо тоя дето ми буташе леглото не го направи Wink,за радост на тати.

# 102
  • Някъде в Европа...
Фрики, не се притеснявай, и ние сме така с кърменето, на ядене - ядем от едната и заспиваме, на другото ядене- от другата. Аз даже списък си водя, с часовете на хранене, иначе забравям  Grinning

# 103
friki и аз редувам гърдите.
AIR ползвам един стик ,който има съвсем слаб аромат.Сигурна съм ,че бебчо ще си създаде режимче по нататък и ще ти стане по лесно.
Моето Саши се буди към 3ч. но не иска яде, а си мрънка тихичко гледка и иска биба.Пробвах го дали е гладен ,а той само си играе със зърното.
И повръща след всяко хранене доки ми каза да го махам по рано от гърдата май си препълва коремчето.Явно каналите ми са доста отпушени и кърмата си тече лесно.Утре сме при педиатър /не при държавния тя въобще не ми хареса/ та да видим колко сме качили.
Леля Зеля била си доста забавна след упойката.

# 104
Момичета, много съм щастлива отново да съм щъркелче!
Днес сутринта в 9.30 мама dbs е родила своята дъщеричка Ема. Малката принцеска е 3400 и е дълга 50 см. Да е жива и здрава и много да радва мама и татко!  
 newsm51  newsm44 newsm51  newsm44 newsm51  newsm44 newsm51  newsm44 newsm51  newsm44 newsm51  newsm44 newsm51
Раждането е било секцио и мама dbs вече се възстановява!

Общи условия

Активация на акаунт