Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога бебето започва да се изхожда след всяко хранене?
Какво да очаквам след цезарово сечение?
Какво да правя, ако бебето ми ака рядко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога бебето започва да се изхожда след всяко хранене?
Бебето обикновено се изхожда след всяко хранене, което показва, че се храни добре. Ако бебето суче често и има достатъчно кърма за изцеждане, то вероятно получава достатъчно храна дори ако яде само веднъж на 24 часа. Тревогите относно коремчето и честотата на хранене са нормални, но ако има някакви притеснения, важно е да се консултирате с педиатър.
-
Какво да очаквам след цезарово сечение?
След цезарово сечение е важно да отделите време за възстановяване. Може да изпитате болка, но това е нормално. Важно е да следвате инструкциите на вашия лекар и да се консултирате с него за всякакви въпроси или притеснения. Подкрепата на близките и партньора ви ще бъде от решаващо значение през този период.
-
Какво да правя, ако бебето ми ака рядко?
-
Какво да очаквам след раждането?
-
Какви са последните новини за ражданията на Миньон и Барбана?

.През деня е също при мен в др.стая,и май се научихме да сме постоянно на ръчички
.Ние през 2часа,2 и половина,най много до 3 стигаме и то с ревовете.За разлика от други бебета той не ще биберони иска да си суче от гърдите ми.Пробвах да се изцеждам да му давам от биба,че не бях сигурна дали изяжда достатъчно,но на него му се гади от бибероните.
и тъкмо си влиза и отивам да го видя
и продължавам да цедя че ме е страх от бучките...

,толкова ми е мъчно че ще се родим най-вероятно малки и ще ни вмъкнат в кувиоз.
.А иначе доки каза че е по-добре да си стои вътре че това е най-добрата среда за сега за него всичко по принцип си е ок.Правиха ми и запис и той също показа че бебо се чувства нормално а аз направо ще се побъркам.

/това защото от сутринта го пиша това после сестра ми дойде и стана....../