Превърнете малкото помещение в практична и стилна кухня!

За да раздалечите визуално стените на тясната кухня, избирайте мебели в светли тонове. Не се увличайте по контрастни цветове - в ограниченото пространство много бързо ще ви омръзнат.

Най-доброто решение за малката кухня са уредите за вграждане. Те струват малко по-скъпо, но заемат по-малко място и икономисват пространство в кухнята.

За да окачвате различни аксесоари, използвайте релси, закачени под шкафовете от горния ред. С помощта на куки можете да закачвате кърпи, прибори и чаши. Красиво е и пести място.

За да увеличите визуално кухнята, не използвайте плътни щори (или ролетни). Поставете вертикални или римски - те ще осъвременят вида и и няма да спират погледа.

А сега си представете, че сте изпълнили всички указания по-горе, влизате в прекрасната си нова кухня и погледът ви се спира на грозния чугунен радиатор. Можете да го закриете с декоративна решетка в подходящ цвят, която има две функции - красива е и пази малкото ви дете от удар в острите ръбове на радиатора.

Има и друг начин - сменете чугунените глидери с алуминиеви. Те са по-тесни и по-прибрани към стената, а фабричният им бял цвят е подходящ за всеки интериор.Image: wnetrzator / flickr.com

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 17:47 от Редактор*