Има ли такава храна, която не само да не добавя сантиметри към талията, но и топи това, което вече е там? Добавете тези продукти в менюто си и наблюдавайте ефекта:

Грейпфрут

Никога ли не сте чували за диета с грейпфрут? Странно, защото тя е много популярна. Грейпфрутът е първенец в борбата с излишното тегло. Неотдавнашни изследвания в клиниката Scripps в Калифорния категорично доказват, че диетата с грейпфрут води до реално отслабване.

Същността на диетата е в половинката грейпфрут преди всяко хранене. Към тази диета се придържа София Лорен, а тя може да се похвали с прекрасна фигура.
Освен че подпомага отслабването, грейпфрутът съдържа вещества, които се борят с раковите клетки.
Ако сте преяли, можете да се спасите с половинка грейпфрут и тежестта в стомаха ще изчезне. Половинка грейпфрут съдържа едва 39 ккал. Ако искате бърз ефект, то след грейпфрута не изяждайте повече от 800 ккал. Точно толкова е количеството, което половинката грейпфрут може да изгори.

Тиква

Тиквата се асоциира с Хелоуин, но малцина знаят, че тя е чудесна храна за отслабващи. В 100 грама тиква се съдържат 17 ккал, а месестата част е с влакнеста структура, което е много полезно за храносмилането.
Тиквата се готви бързо и е изключително вкусна.

Телешко месо

Нетлъстото месо и в частност хубавото телешко е най-вкусният продукт за отслабване. То съдържа белтъчини, необходими на организма ни, а белтъчините се преработват много по-бързо от въглехидратите. С късче месо можеш да се нахраниш и да не чувстваш глад часове наред, а именно чувството за глад ни кара да похапваме вредни нещица между основните хранения.

Зелен чай

Тази напитка е дар от боговете. Тя е богата на антиоксиданти и действа прекрасно на организма. Чаят усилва обмяната на веществата, ускорява храносмилането, подпомага изгарянето на мазнините и по този начин влияе благотворно на фигурата.
Някои изследвания потвърждават, че пет чаши на ден ще ви помогнат да се избавите от последствията от преяждането. И като бонус - ще ви помогнат да се справите със стреса.Image: http://www.stockfreeimages.com/

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 17:26 от Редактор*