Ноемврийчета напети весело растат 2 :)

• 12 744
  • 310
  •   1
Отговори
# 195
Ние не признаваме никакви залъгалки, не иска и това е, юмрука лапа, само ако е гладна

# 196
Може ли да ми кажете какви точно упражнения правите....или дадете линк за тях.

Благодаря ви предварително Mr. Green

# 197
Ето ни инас.Все още има време до консултацията и не знам как сме с кг.Днес Тони има имен ден.Честито и на другите,които имат празник днес. #Milti  #Milti
Абе и той се опитва да си лапа пръсчето.Но приема и бибата.Две вечери подред не се хранихме през ноща.Не знам дали е временно или е нов режим.
Исках да ви питам нещо,но от събота не можах да влезна във форума и сега забравих.Съвсем съм оглупяла от раждането насам. Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 198
колко се радвам, че съм тук и пак
Да ти е жив и здрав именника maria_maria, да ни е жива и здрава Тони (предполагам че и тя е именничка)
ох бебка се събуди
до после

# 199
Цитат на: DidKa

Виж тук:
http://biberonbg.com/info/masaji.htm

# 200
Честит имен ден на Тони на maria_maria, и ако има други именници - и на тях!

Ние известно време бяхме на гости у родителите ми, защото мъжът ми беше в командировка, та цяла седмица не съм влизала във форума. Утре ще ни бият ваксината, купила съм Инфанрикс. Мишето вече е 5 кг, но не знам за дължината - утре ще разбера.
Нашата количка е Peg Perego, много съм доволна, лека и маневрена, страхотна е. Единственият й недостатък е, че не й се обръщат дръжките, но пък от мойта страна има прозорче, през което виждам бебката.
В тези студове извеждате ли бебоците? Ние не сме ходили на разходка от няколко дни, като се изключи вчера първото ходене на ресторант на Мишето.

# 201
Цитат на: evpraksia
Цитат на: DidKa

Виж тук:
http://biberonbg.com/info/masaji.htm

Благодаря много...
Цунки на Бебо Mr. Green

# 202
  • тук-там
Привет и от нас с Рая! (след принудителната почивка събота и неделя Confused , явно администраторите са почивали също) Първо, честит празник на всички именници. Веселете се, че са малко подобни поводи.

Да ви се похваля, моята душичка направо се прехласва по разните играчки-залъгалки и прави опити да ги хване. Нацелва ги от време на време, но не задържа за дълго, но и това ще стане. Прекрасно е да гледаш, как душицитте напредват в интеграцията си към света. Ние вече си играем почти през целия ден, Рая се заиграва и забравя за досадното носене на ръце, което е добре дошло за мама.

# 203
Благодаря за честитките Simple Smile Мими - честити имен ден и на адашчето ми Simple Smile Да ти е живо и здраво и все радости да ви носи Simple Smile и вече да спинка през нощта Simple Smile

Моята Таня от днес ще се пробвам да я вкарам в правия път и да я отуча да става нощем да се храни, така че стискайте ми палци да имам достатъчно нерви...
днес цял ден реве.. не знам защо.. ужасно е превъзбудена...
дано поне през нощта да спинка...

# 204
Честит имен ден на именниците.
Много целувки и прегръдки - обичайте се!!! Mr. Green

# 205
  • София
Честит имен ден и от мен със закъснение Grinning
Всичко най-хубаво желая! Здраве, радост и късмет на всички;)

# 206
Аз тъкмо вчера се похвалих,че спим вече до 6-6,30 и хоп тази нощ ядене в 4 часа. #Puppy dog  #Puppy dog Забелязах,че ако го оставя да спи през деня и пропусне ядене,после все е гладен и не му достига млякото.
А пък Тони все още на се заглежда по играчки.Имаме една много сладка маймунка-дрънкалка - никакво внимание. От щезлонга му висят едни топки - и към тях нула внимание.Но пък обича да гледа лампите,особено ако са светнати.

# 207
  • София
Лори пък прави дългия си сън по-рано. Последните два дена след като я изкъпем и като се напапа заспива и си откарва около 6 часа, но това обикновено е например от 20.00ч. до 2.00 през нощта. После се буди веднъж на 4 часа и после пак продължава през 3 да се храни. Дано постепенно да се измести дългия й сън за по-късно.
Иначе през деня започна все повече да се кокори, да ми се хили, гука, а напоследък започна и да се плези Grinning А като я поставя в шезлонга, там й закачвам една музиклна играчка да виси, та взе все повече да я зяпа и бута с ръчички. Абе голяма работа сме Stuck Out Tongue  

# 208
Здравейте и от нас с Ния. Бяхме вчера на ортопед. Този д-р Драганов много смахнат човечец. През цялото време ме руга и накрая заключи,че няма проблеми детето. Изобщо Ния много плачеше и той се ядоса и я преглежда не повече от 5-6 мин. Прегледа я с ренген,провери и краката, ръцете и вратлето и... хайде чао жено! По това, което съм слушала за него явно това е достатъчно и няма за какво да се притеснявам. Имате ли вие впечатления?

# 209
  • тук-там
Ние още не сме ходили на ортопед. Надявам се педито тази седмица да ми даде направление, за да отидем. Нещо се мота и съм решила, че ако се помота още малко, ще отидем на частно.

Я кажете, извеждате ли бебоците навън? Ние днес излизахме, в резултат на което Рая все още спи сладко в креватчето си. Много и харесват разходките и спи като ангелче. Само дето днес не срещнах нито една мама с количка и малко се притесних. Да не е прекалено студено? Според мен времето беше подходящо за разходки (и в по-студено време сме били навън), ма знам ли  Rolling Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт