Лято 2021-2025 в Ахтопол

• 31 836
  • 263
  •   1
Отговори
# 255
Миналата година бяхме в Casa Paradiso, много близо до плажа е, пред него има огромен паркинг, при това безплатен.
Иначе бях гледала и Silitur Central , после го видях - той е почти до Casa Paradiso, също много близо до плажа, и е по -евтин, вътре не съм влизала, но отвън добре ми изглеждаше

# 256
Силитур Централ, Сиренити и Сирена са 3 входа на една сграда. Сиренити мисля, че е най-хубав, после Сирена и Силитур.
Имат общ вътрешен заграден паркинг.

# 257
Две поредни години сме почивали в Casa Paradiso - много ни харесва. Миналата година , обаче , Ахтопол беше леж Sad По плажа нямаше шезлонги , беше мръсно .Всичко това е резултат от бурите през 2023 , но не беше направено нищо по почистването.....

# 258
Здравейте!
Вече направих резервация за бунгала Котвата за август и сега се чудя как е реалното състояние тази година – чистота, поддръжка, климатик, хигиена в банята и т.н.

Ще съм с малко кученце (йорки), така че ще се радвам и ако някой сподели дали е спокойно за животни, има ли сянка, много ли е жега през деня и т.н.

Ако някой е бил скоро – ще съм много благодарна за мнение и съвети. 😊

# 259
Вече 4 години почивам там. Тази година бяхме през юни, август отново. Дворът е озеленен и сенчест, а всички животинки са добре приети. Има и местни - таралеж и катеричка. Бунгалата са ремонтирани основно,  мисля че 2021, включително и баните. При настаняване е добре почистено, след това грижата е ваша.

# 260
  • Някъде по Дунава
А плажът как е ? Колко е цената на чадър и шезлонг?

# 261
Юни месец половината плаж не беше подготвен и почистен, но към края на почивката ни започнаха да поставят чадъри и шезлонги и там. Плажните принадлежности са по 5 лв. всяко. Ние обикновено ходим в сезон и тогава всичко е наред. Морето е плитко много навътре. Не съм много добре с разстоянията на око, но може би 50 и повече метра. Има и голяма свободна зона. А най хубавото за мен е, че в 9,30    все още можеш да се настаниш на първа линия. А свободни места има почти винаги. Говоря за топ сезон.

Тази снимка е от миналата година ( 31юли ) около 10 часа сутринта.

1август пак около този час.

# 262
  • Някъде по Дунава
Благодаря, Marsela 17. Ние ходихме две лета подред през 2022 и 2023 и ни хареса Ахтопол. Миналата година пак бяхме резервирали, но в крайна сметка отидохме на друго място. Сега само се надявам времето да е ок и да няма вълни.
От коя част на плажа  са твоите снимки?  Ние плажуваме отляво на рекичката.

# 263
От северната, в посока къмпинг Делфин. Почти последните чадъри. После има голяма свободна част чак до скалите на къмпинга. Много е спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт