Професионални серии за коса 148

• 61 848
  • 785
  •   1
Отговори
# 420
Вземи си капките oway и крем преди сушене.

Поръчах си аз четка на ОG. Дано се науча и да работя с нея😄
Коя четка точно взехте? Като една истинска сврака и на мен ми се прииска да отнеса някоя.

# 421
Оставям отзив за няколко продукта. Косата ми е с фин косъм, не я боядисвам вече, въпреки, че по крайщата все още има русо. Ползвам сешоар и преса. Измих я с шампоана на Напура за възстановяване на кератина и след ъова сложих маската от същата серия. Накрая направих и терапията Cellula madre, жълтите ампули с концентрат за блясък. Косата ми стана мека, жива, лъскава и подредена. Ефекта е страхотен особено след като тези дни косата ми изглеждаше като метла.
П. П. Наистина остатъчната миризма е ужасна, някаква смесица между мокро животно и метал.. Tired Face
Само на мен ли миризмата на терапията ми харесва?! 😁😁😁

# 422
😄😄😄 Обикновено и аз съм от тези, на които повечето миризми им харесват дори те масово да са нехаресвани от останалите и си мислех дори, че и тази ще ми допадне въпреки негативните коментари, ноооо буквално е ужасна 😄

# 423
Вземи си капките oway и крем преди сушене.

Поръчах си аз четка на ОG. Дано се науча и да работя с нея😄
Коя четка точно взехте? Като една истинска сврака и на мен ми се прииска да отнеса някоя.
Доста ги разглеждах, не открих съществена разлика между всички 😄спрях се на тази четка  за изсушаване 40мм Olivia Garden Nano Thermic Ceramic + Ion Shaper . Доста изгодна цена в Мейкъп ми се видя и затова я отстрелях.
Гледах една известна блогърка ползва такава но по-голям размер 44мм. Тя показва общо 3 модела четки. Има клип как се суши но с по-малък размер от нейната OG и е друг модел, така и неразбрах какъв е.... и ми хареса ефекта и реших да взема 40мм. А и с моята коса както ми падат всякакви чупки,къдрици и т.н за няма и 2ч,колкото по по-ситно толкова по-дълго да издържи. Ако изобщо успея нещо да направя 😄

# 424
И аз се присъединявам към свраките ,кажете за моята тънка изрусена косица до раменете, коя е по подходяща ,като целя издухване и приглаждане ,не заврънтулки.
Скрит текст:
1.

2.

3.

# 425
И аз искам четка за изсушаване, обаче, тези на Оливия Гардън, с бодличките, няма ли много да накъсат косъма???
Продължавам да търся сешоар. Споделете нещо хубаво, около 100 лв.

# 426
gigova,залагам на втората. Не виждам колко мм е първата. И относно изсушаването с такъв вид четки можеш да постигнеш всякакъв ефект  Стига да имаш техника завъртулките не са задължителни.

Ani888,доколкото съм чела не накъсва косата, аз ще изкажа мнение като я пробвам. Сешоар ползвам Phillips 2200w с йони,не е професионален но ми върши идеална работа. Доста е стар ползвам го от 7-8г свекито ми го подари от Испания.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 00:04 от CoCo`Milk 🥥

# 427
Gigova, аз бих заложила на втората.

# 428
  • Варна
Stensfild Cellula madre е смърдел голям,но е работеща терапия на сравнително приемлива цена. Посестримите и на Ланза са в пъти по-скъпи,а и те смърдят Grinning. Много ми е странно обаче като чета,че ползвате терапията след маска и то след Напура С9.....Маската на Напура е чудесен протеин сама по себе си,а терапията е хубаво да се прави на чиста коса,за да подейства пълноценно.

# 429
Момичета, събирам мнения за кератиновата серия на Кюн, имате ли наблюдения?

# 430
Не съм много на "ти" с професионалните продукти и затова правя всякакви комбинации (понякога доста абсурдни). Под чиста коса какво имате предвид, да е измита с някакъв неутрален шампоан ли? Иначе терапията наистина е добра, а миризмата някак ще я преглътна 😄
Stensfild Cellula madre е смърдел голям,но е работеща терапия на сравнително приемлива цена. Посестримите и на Ланза са в пъти по-скъпи,а и те смърдят Grinning. Много ми е странно обаче като чета,че ползвате терапията след маска и то след Напура С9.....Маската на Напура е чудесен протеин сама по себе си,а терапията е хубаво да се прави на чиста коса,за да подейства пълноценно.

# 431
  • Варна
Терапия се прави на измита с ДПШ/желателно/или друг протеинов шампоан коса. Идеята е да се почисти максимално косъма от наслагвания и след това на чисто да се вкарат полезностите на терапията.

# 432
Здравейте.Някой да е бил на ботокс терапия за коса?Препоръчаха ми я за уплътняване на косъма.След напротеинчване на косата(руса сэм), почнах да ползвам основно хидратиращи продукти, но косата ми цъфти та цъфти и моята фризьорка ми препоръча тази терапия, но ...имам чувството, че ще са пари на вятъра.

# 433
  • София
Ето го пак нагледно резултатът от протеин на моята коса днес...
понеже вчера го коментерахме и днес пробвах да сложа също и финиш  термо крем (kerastase), а маслото на loreal ползвах на суха вече коса. Но пак си е все същото - цялата е бухнала и разпарчетосана 😅 та исках да мина само да се ,, похваля'' и явно  да се примиря. 😃 Може би просто не са за моята коса.  Или пък просто сериозно е изгоряла от този балеаж преди месец и няма оправия сега.

# 434
Здравейте, някой знае ли кой е актуалния код за 15% отстъпка при поръчка от Арлен?
Мерси предварително!

Общи условия

Активация на акаунт