Професионални серии за коса 148

• 61 841
  • 785
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, какво препоръчвате при вече спрял косопад след covid19, но участък отпред колкото монета от 2лв. е почти гол. По принцип косата е суха, гъста и твърда, има ли нещо подходящо за локална терапия? Ампулите Aminexil на Kerastase май са за спиране на самия косопад по-скоро?

# 436
Търкайте със скилидка чесън ако има как

# 437
LoLo дължините ти са останали само по блондор,не знам с какво са те тонирали и преди колко време,но имаш нужда от тониране.
И Марокан и Терапист са от най-добрите серии които съм ползвала,не се отказвай от тях.Според мен, махни това олио и си вземи хубав кремообразен финиш,или поне смесвай олиото с финиша и така нанасяй.
Сега след Терапист си направи яка хидратираща терапия,ако имаш терапевтична преса ползвай и нея,или пресата с фолио.Например,спиш с еластисайзъра,даже добави и масла в него, ако имаш(самостоятелно той на мен не ми вършеше работа),измиваш,нанасяш обилно мароканския балсам,втриваш го хубаво в кичурите и минаваш с пресата няколко пъти всеки кичур.После завиваш на кок,слагаш шапка и стоиш поне половин час.Измий и сложи само някакъв хидратиращ крем-финиш.
Ако имаш възможност си вземи някакъв Плекс.Аз бих заменила и еластисайзъра с Олаплекс 3.

# 438
Saudade, тоникът на Ф. Кингсли за растеж. Simple Smile

# 439
  • Някъде там
Момичета, какво препоръчвате при вече спрял косопад след covid19, но участък отпред колкото монета от 2лв. е почти гол. По принцип косата е суха, гъста и твърда, има ли нещо подходящо за локална терапия? Ампулите Aminexil на Kerastase май са за спиране на самия косопад по-скоро?
Имах зверски косопад след ковид.
Сега имам много нови растежи.
Ще напиша какво използвам, но не знам от кое от тези неща е този страхотен ефект.
Шампоан за дълга коса Керастаз, серум за скалп от същата серия.
Ланза за растеж (шампоан, балсам и спрей серум)
Сега включих и ампули на Напура, не е от тях новата косичка. Ипозлвам ги от седмица.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 21:07 от Искрица

# 440
Lolo Vanessa добре ти го е казала, а и аз в предишния си отговор към теб казах да ползваш хидратиращи продукти 1-2 пъти и тогава да пробваш пак Терапист, защото не е окей така. Такива силни протеинови серии не са за поредни ползвания просто, винаги ще дават греда ако се ползват неправилно. Хидратация, терапия, вкарване на пигмент в косъма и тогава започваш с Терапист и редуване с други серии.

# 441
  • София
Vanessa, PeachHoney, много Благодаря момичета за подробните коментари и разяснения, ще следам съветите ви и се надявам на подобрение Simple Smile Аз както се вижда не съм от много разбиращите по темата, но гледам да попивам от вас! Хвърлила съм око на олаплекса от доста време и на капкита на Oway също, от към продукти има какво да се желае още съсигурност, те първа започвам да се снабдявам. Благодаря още веднъж!

# 442
В Арлен са пуснали страшна промоция:

С подарък четка - 130лв,без подарък - 94лв, как да не ви вземе човек 😂😂

# 443
  • София
Оправили са цената на 94 лв и с четката, но като се поръчат по отделно 3-те продукта се получава по-евтино. 🙂

# 444
  • Варна
Косопадът след ковид идва от ш....те антибиотици и цялото натоварване на организма от тях. Вълшебството спасява вече трета моя позната от тоя ад. Последната има направо петна почти голи. Е след 10 дни нанасяне сутрин и вечер вече се виждат косъмчета колкото двудневна мъжка брада навсякъде.
Аз искам да похваля дамата с копринените калъфки,за която Анелия пусна линк преди време. Перфектна изработка изключително адекватно и коректно отношение. Много съм доволна,а цената е два пъти по-ниска от на предишните ми.

# 445
Принцесо, на кое казваш Вълшебство, пропуснала съм? И при моята близка е голо петно..
Благодаря ви за съветите, момичета!

ПС: видях назад в  коментарите и прочетох публикацията на Магнолия за него. Ако някоя от вас има излишно количество, което няма да ползва, с радост ще я отърва. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 15:38 от Saudadе

# 446
  • Пловдив
prinzesata, може ли да пуснеш този линк за калъфките? Разглеждах го преди време, но не съм го запазила.

# 447
Косопадът след ковид идва от ш....те антибиотици и цялото натоварване на организма от тях. Вълшебството спасява вече трета моя позната от тоя ад. Последната има направо петна почти голи. Е след 10 дни нанасяне сутрин и вечер вече се виждат косъмчета колкото двудневна мъжка брада навсякъде.
Аз искам да похваля дамата с копринените калъфки,за която Анелия пусна линк преди време. Перфектна изработка изключително адекватно и коректно отношение. Много съм доволна,а цената е два пъти по-ниска от на предишните ми.
Изкарах Ковид без лечение и пак косата ми падаше брутално. Според мен човек не бива да оставя нещата да се оправят от само себе си, а да действа било с Вълшебството, било ампули или добавки. Някъде бях чела, че след силен косопад трябва незабавно да се действа в насока възстановяване, тъй като в противен случай нещата стават необратими.

# 448
не е вярно,аз умишлено не пих антибиотик,но после имах жесток косопад.Самата болест се отразява така на организма

# 449
В Парфимо са заредили новата маска на Олаплекс. Веднага я поръчах, както и номер 3. С код 5SAVEBG ми излязоха с безплатна доставка. В Нотино за поръчка над сто лева на продукти Керастас има подарък Résistance Extentioniste Thermique 50 мл.

Общи условия

Активация на акаунт