КАУФЛАНД - тема 49

• 70 801
  • 771
  •   1
Отговори
# 285
Охранителят си върши работата и няма вина. Кауфланд не си поддържат охранителната система. Лесно се разсъждава отнесено, но ако ти се случи в действителност, не само ще вдигне кръвно, а може и инфаркт да получи човек, да не говорим, че след това не ми се и влиза в този магазин без да съм особено чувствителна

# 286
  • Sofia
Морена, на каква цена е това фастъчено масло и какви видове има?
https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_KDZ_7800_BG26/view/fly … 7CTS%3D1625316335

# 287
Благодаря!
Не съм го видяла, ще ходя да купувам, че много го обичам това фастъчено масло!

# 288
Аз пък от новата брошура меркалисах суровите скариди и Фагрито...
Какво означава "меркалисах"? Smiley Не съм го чувала/виждала досега никога. Simple Smile

Благодаря за препоръката за котешките езичета още веднъж! Flowers Hibiscus Не си спомням кои дами писахте, но да сте живи и здрави! Много са вкусни и със сладолед, и без сладолед, и с шоколад, и без шоколад... FlushedJoy

# 289
Конти, от "мерак", желание.

# 290
Конти, от "мерак", желание.
Благодаря ти! Simple Smile Обаче защо се разместват буквите? Thinking Пуснах го първо в Гугъл, но ми мълчи като партизанин! Smiley

# 291
А къде всъщност около кои продукти са фъстъченото масло и таханите.. Ходим често, но все е набързо и не успявам да обиколя навсякъде да ги потърся Hands V

# 292
Ох, аз, такова... отнесох един тиган по невнимание. И два сладоледа, единият с банан, другият лешников. Малко ябълки, малко маслинки. Но яйца забравих.

Някой с отзиви за тенджерите от следващата седмица?

# 293
Отдавна съм купувала тахан и тогава беше в близост до кафе, чай, суха сметана, течен шоколад.
Вероятно е грешка при изписване.
Скрит текст:

# 294
Конти, може да е искала да напише Мераклисах, без да иска да е разменила буквите.

# 295
  • Sofia
Конти, може да е искала да напише Мераклисах, без да иска да е разменила буквите.
Баш... от там предполагам ти идва "незнанието", Конти. Simple Smile
Скрит текст:
Ама такива грешки,  ако знаете колко често ми се случват... да разменя местата на буквите, много се дразня на себе си... във вайбър така нарочно сме си оставяли нередактирано и си умираме от смях с човека отсреща... а пък веднъж  бях натиснала П вместо М в думата мръдна... казвах че ще мръдна до едикъде си...  Пък една жена описвайки храната  беше написала "порН (т)окал"

А къде всъщност около кои продукти са фъстъченото масло ...
Ами ще кажа при нас къде е, но най добре да питате, макар и това да не помогна много, че набързо ми отговори служител... добре че беше щерката, която беше открила предния ден само гладкото фъст. масло, че нали не са на едно място... Та при нас не са на късата страна (челото, както му казват) на централния коридор (както се предполага за промоционални стоки от брошурата), а са на един от последните регали, близо до хляба от лявата страна на коридора и на регала подредени като обичайни стоки и пак казвам не са на едно място гладкото и с парченцата фъст. масло, едното е малко по встрани от другото. Предния ден и кленовия сироп го нямаше, но аз като отидох се беше появил.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 18:52 от Morena

# 296
Благодаря, мацки! Hug Всичко разбрах вече. Simple Smile

Забравих да похваля преди време едни сатенирани долни чаршафи, които хванах случайно изостанали и много намалени. Супер са! На тяхната марка спално бельо са. Оглеждайте се, ако харесвате такива чаршафчета. Simple Smile

# 297
  • русе
Мента в саксийка продават ли?

# 298
Да , и розмарин и босилек / основно е босилек - от него вече имам цяла плантация на терасата

# 299
Благодаря за отговорите по-горе! ❤️
Сега съм с малко странен въпрос... Понеже детето си хареса много едно куче играчка на друго дете.. Оказа се, че било от Кауфланд от брошурата по Коледа.. Намерих снимка от тази брощура, ще я постна по-долу.. Та да питам дали знаете случайно дали и сега се предлагат и дали сте виждали освен по Коледа
В нашия филиал не съм виждала

Общи условия

Активация на акаунт