КАУФЛАНД - тема 49

• 70 760
  • 771
  •   1
Отговори
# 375
Искам да споделя, че често съм Купувала с неделя много късно след обед или надвечер нехранителни неща от брошурата за следващата седмица, именно на намалена цена. Не е било епизод искам да кажа. Беше ми удобно, защото в К се пазари един път седмично, често е в неделя и обикновено разни артикули  са свършили  Преди две седмици исках да купя едни пластмасови етажерки с чекмеджета за килера и още нещо не помня какво. Бяхме в неделя 20:30. Всичко беше заредено, всичко беше само на редовна цена. Проверих много артикули за да съм сигурна, явно вече ще е такава политиката, жалко.

Освен това нещо интересно. Преди половин година купих от съботна промоция кана Брита с три патрона. Мисля че беше 30 лева. Верно кантата от по-тесните и високи с видимо по - малък обем от ползваната от нас в момента, но пак цената беше привлекателна. Прибрах яв за запасна. На старата тези дни нещо й се изгъна капака и реших да извадя новата. Изненада голяма - няма отгоре отвор за наливане на вида, трябва да махаш капака изцяло. Явно абсолютно олекотен и поеФтинен модел. Не знаех че има такива, голяма изненада беше., не много приятна но сега стана всно защо се предлага такъв комплект.

# 376
  • до най-прекрасния мъж
Брита имат такъв модел от много време и обикновено него пускат по промоции. Имам същата, купувана от Лидл преди 5-6 години. Малко е неудобно това с капака, но каната не е лоша и влиза на вратата на хладилника.

# 377
Редно е стоките на промоция от понеделник да са с нормална цена в неделя.

# 378
Тъй и тъй ходих рано да гласувам, викам си що да не направя един пазар, докато хората спят още.
Първо уважих конкуренцията и най-накрая се класирах за пилешки бутчета на промоция. После се засилих към Кауфланд. Нищо не ми трябваше оттам, но все пак си взех деликатесен пъпеш за 1,27 кг, банани за 1,32 и 2бр сиви клинове за 4.40 двата. Пъпешът ухае страхотно, цялата кухня мирише, въпреки че е завит в найлонова торбичка.
Нищо съществено не съм купила, но съм доволна от пазара.

Да допълня за промоциите, при нас тиганът на Брио, който си купих скоро за 12,99 лв на промоция с червен етикет -50%, днес беше с бял етикет с редовна цена 12,99 лв.

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 11:44 от Дидичка

# 379
  • София
Като заговори за пил. Бутчета и се сетих как влачех торбита с по 5-6 кг на ръка на смешна цена от 0,50лв/кг защото бях уцелила последната партида, която явно трябваше да я изчистят.... После преминах на Ананиев и сега доколкото разбрах него го местят на ул Козлодуй и на мястото на Ава в Орландовци ще има Фантастико.... Да се смея ли или да се радвам незнам!

# 380
  • Пеликания
Да попитам универсалните капаци хубави ли са? Някой има ли от тях?

# 381
Хубави били капаците, писаха.
Не помня откога не бях ходила в тази верига. Днес ходихме специално заради един препарат, ама вече го няма.
Скрит текст:
Преди ползвах този в бялата опаковка, нещо като Циф е. Сега видях само жълтия, ама той е гелообразен. Не съм го тествала още. Този белия го ползвах да си търкам тави и тенджери, и жълтия взех с такива намерения.
Има ли и други луди като мен, да са го ползвали вече?

# 382
Преди две седмици исках да купя едни пластмасови етажерки с чекмеджета за килера и още нещо не помня какво. Бяхме в неделя 20:30. Всичко беше заредено, всичко беше само на редовна цена. Проверих много артикули за да съм сигурна, явно вече ще е такава политиката, жалко.
За това ли става въпрос? 

# 383
  • СОФИЯ
Аз купих този хляб вчера. Сигурно е добре че мухлясва, срок на годност погледнах днес

# 384
  • Sofia
Аз утре сутрин ще ида за нещо брошурско, ама така да се съмнявам, че ще го има... Ама ще знам да не им се хващам повече на номерцата, че и пътувам няколко спирки до магазина.

# 385
Аз утре сутрин ще ида за нещо брошурско, ама така да се съмнявам, че ще го има... Ама ще знам да не им се хващам повече на номерцата, че и пътувам няколко спирки до магазина.
Ама не го казваш , че да не хукнат всички за него . Пожелавам успех

# 386
  • Sofia
Ама не го казваш , че да не хукнат всички за него . Пожелавам успех
Баш, то да бяха само хората в темата...  Ще се похваля, ако случайно взема, да дам идея  или да подсетя и друг евентуално...
Мерси, Саня! Simple Smile

# 387
Преди две седмици исках да купя едни пластмасови етажерки с чекмеджета за килера и още нещо не помня какво. Бяхме в неделя 20:30. Всичко беше заредено, всичко беше само на редовна цена. Проверих много артикули за да съм сигурна, явно вече ще е такава политиката, жалко.
За това ли става въпрос? 

Да, за тях. Купихме два комплекта, наредих ги в килера един върху друг
 Малко по - малки са от предишните ми, но няма да придирям.

# 388
Аз купих този хляб вчера. Сигурно е добре че мухлясва, срок на годност погледнах днес

Отивайки за хлебчета за хамбургери миналата есен, - да намерих, но ВСИЧКИТЕ бяха мухлясали ; 2 кашончета..извиках "отговорника" на хлебните изделия, онзи мушмурок вдигна рамене, смотолеви нещо и ги отнесе..
Вероятно и тяхното съхранение куца.

# 389
  • Sofia
Ходих днес за този грил тиган. Отказа ме това, че дъното е кръгло и е само за един котлон, пък е доста голям тиганът. Също и, че ребрата са от ниските.  Освен това на мен ми е прекалено дълбок за грил тиган.  Иначе е лекичък... голямо предимство, но е едно на 3 недостатъка.  

Освен това и цвете исках, пък то било от вторник, аман от тия ден за едно, друг за друго... Иначе служителят, дето ми отвори очите беше много любезен.

Поне си взех царевица, ягоди и крема сирене с горгонзола.

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 11:39 от Morena

Общи условия

Активация на акаунт