КАУФЛАНД - тема 49

• 70 710
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
Дани, ти розовата кутийка филтри ли търсиш? Днес в ТМаркет ги видях( и кръглите и другите) по 6.99( в София-област, но предполагам, че и в др.градове. Не са в брошура!)

# 466
Този е да. На мен ми пасва на каната . Може да не съм прочела правилно какъв тип търси тя.
Предпочитам когато са в черна кутия филтрите - те са по - добри. В розова с магнезий не ми харесват и по- бързо се изхабяват.

Дани, не виждам филтри никъде из брошурата. ☹

Саня, ще бъдат намалени 2 вида сладолед без добавена захар. 🤔Може да се пробваме. Макар че ти си правиш и имаш доста оригинални идеи. Даже си записах някои неща. 😉

Аз правя - но търся заместител на захарта и затова съм дала отдих тези дни. Имам манго замразено и пъпеш .

# 467
Днес напазарИх добре Wink
Падна ми се една продавачка.. чистеше почти след всеки продукт и се изнерви от едно ревящо дете. Ама поне са разбрани. Помолих да ме изчака да сложа всичко на лентата и тогава да започне да маркира.

# 468
Дани, ти розовата кутийка филтри ли търсиш? Днес в ТМаркет ги видях( и кръглите и другите) по 6.99( в София-област, но предполагам, че и в др.градове. Не са в брошура!)

Ето тези търся, и да е имало от тях в нашия град няма Тмаркет.
https://www.aquaphor.bg/smenyaemi-filtri/filtri-za-kani/a5

# 469
Днес установих, че нашите каси за самообслужване били 2 вида. С карта и с карта/кеш.
Исках да пробутам едни мърляви банкноти, ама съм била на каса за карта.
Нищо, ограмотих се. Simple Smile С пари другия път.
На онези вече изобщо не припарвам.
И в Т маркет днес направих сефтето на такава каса. Там пък само с карта може.

# 470
Аз тази седмица взех кана с 3 филтъра за 20лв. И без това скоро не сме я сменяли, макар че старата беше същата. Тия дългите филтри май рядко ги пускат,  защо не си вземете и една кана с филтри B25 , идва без пари Simple Smile

# 471
Имах и ми беше неудобна, смених няколко модела, докато тази сега Прованс ли как се казва ми е фаворит. Не се разделям с нея, в крайна сметка пуснах поръчка от сайта на аквафор 4 филтъра за 34,90.

# 472
Купих си едно парео преливащо от жълто в оранжево. Трябва ми като летен шал - чуден десен, прекрасен памучен материал, много голям размер 130/180. Взех и едни очила тип авиаторрки с много светли стъкла но филтър400. Отдавна търся такива за разсеяна светлина понеже и ам проблеми с реакцията на зеницата на такава светлина. Много съм доволна.

# 473
Аз видях, че Филаделфия в намалена и взех на детето от варианта с шоколад. Да видим дали ще го одобри. Аз не ям сирене/ топено сирене, но отдавна чакам да намалят този вид

# 474
Тя Филаделфия нали е крема сирене , а не топено.
Има разлика

# 475
Тъй де, аз и такова не ям Wink

# 476
Ако каната ви е Прованс, може да ползвате и филтри В5.
Тях редовно ги пускат на промоция.

# 477
  • Варна
Аз ли съм най- ранобудна днес Blush
Хайде, ставайте, време е за кафе.
https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_KDZ_1400_BG30/view/fly … 7CTS%3D1627101808

# 478
Добро утро.
Аз нищо не харесах от брошурата. Може би само диня ще вземем.

# 479
  • София
Хареса ми новата брошура, много от нещата които купувам регулярно, ще бъдат на промоция. Доволна съм.
Скрит текст:
Дано заредят по-нормални количества копър другата седмица, че вчера отново нямаше...

Общи условия

Активация на акаунт