КАУФЛАНД - тема 49

• 70 808
  • 771
  •   1
Отговори
# 240
Да си отговоря на въпроса за люлката- на кашона има и картинка на люлка с облегалка. Не съм я отворила още.
Влез в сайта, излиза някакво съобщение за люлката ама го затворих много бързо.

# 241
Да си отговоря на въпроса за люлката- на кашона има и картинка на люлка с облегалка. Не съм я отворила още.
Влез в сайта, излиза някакво съобщение за люлката ама го затворих много бързо.

Някаква люлка беше изтеглена от пазара, заради негарантирана безопасност.
Да не е същата?

# 242
  • Точно където трябва
Пийк, аз се светнах каквото ми трябваше. Писах, ако и още някой се чуди.

# 243
# 244
Момичета може ли снимка на четката на прахосмукачката?

# 245
Нищо особено не е

Има и такава опция

Може да се ползва и без четката

# 246
Някой успя ли да свърже смартчасовника със смартфон?
Инсталирах програмата на смартфона, пуснах блутута,но самият часовник не мога да го свържа с гдм-а.
Някой с опит да сподели, моля.

# 247
Пазарувах миналата седмица  в Кауфланд на ул. Каблешков, и след като платих на касата при излизане между колонките се включи алармата.  При мен дойде охраната и поиска да ми провери торбата. Силно се уплаших, че съм забравила нещо, въпреки че проверявам по два пъти на лентата пред касата. Охранителят ми  пребърка торбичката, в която освен покупките имах само 2 лекарства и портмонето. За щастие не бях забравила нищо, всичко беше чекирано. Попитах го защо тогава звъни, той ми отговори, че няма представа. Помолих го да мине с покупките поотделно през чекинга, за да видим от кой продукт звъни, но той отказа, явно нямате такава процедура. Аз си бях оставила якето с ключовете в една торба в клетка за багаж, т.е. не звънеше заради метал.
Аз се притесних и защото хора ме гледаха, а една  съученичка работи в аптеката отсреща, в момента я нямаше, но колегите и също ме познават и не знам какво са си помислили и ще и разкажат. Тръгнах си толкова стресирана, че забравих да си взема багажа от клетката на трябваше да се връщам. Върнах се като болна в къщи с високо кръвно. Едва не получих удар. Написах оплакване до Кауфланд без никакъв отзвук.

# 248
Човек не трябва да се стресира от такива неща, нали всичко е било наред все пак.

# 249
  • София
На мен преди мноого години в един от първите китайски магазини с евтинджоси (на Графа под колоните) ми се разпищя алармата, а нищо не бях купувала. Бях със щерка ми, с раницата й от у-ще, обаче не - пищеше от моята чанта. Накрая се оказа, ако щете вярвайте - от кутийка тампони, баркодът нещо задействаше.

# 250
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Пазарувах миналата седмица  в Кауфланд на ул. Каблешков, и след като платих на касата при излизане между колонките се включи алармата.  При мен дойде охраната и поиска да ми провери торбата. Силно се уплаших, че съм забравила нещо, въпреки че проверявам по два пъти на лентата пред касата. Охранителят ми  пребърка торбичката, в която освен покупките имах само 2 лекарства и портмонето. За щастие не бях забравила нищо, всичко беше чекирано. Попитах го защо тогава звъни, той ми отговори, че няма представа. Помолих го да мине с покупките поотделно през чекинга, за да видим от кой продукт звъни, но той отказа, явно нямате такава процедура. Аз си бях оставила якето с ключовете в една торба в клетка за багаж, т.е. не звънеше заради метал.
Аз се притесних и защото хора ме гледаха, а една  съученичка работи в аптеката отсреща, в момента я нямаше, но колегите и също ме познават и не знам какво са си помислили и ще и разкажат. Тръгнах си толкова стресирана, че забравих да си взема багажа от клетката на трябваше да се връщам. Върнах се като болна в къщи с високо кръвно. Едва не получих удар. Написах оплакване до Кауфланд без никакъв отзвук.

Пиши до охранителната фирма.

# 251
  • София
Такива неща се случват не толкова рядко и е излишно да се вдига кръвно заради това какво може да си помисли съученичката, колегите й и клиентите в магазина.
Ако охраната се е държала грубо - може да се пише, но тя е там за това. Не всекиму пише на челото "не краде"

# 252
В моловете това редовно се случва.

# 253
Аз не го приемам за нещо нормално . И не би трябвало да се приема - ако да служителят греши е нужно да се извини за притеснението

# 254
  • София
А защо служителят да греши? Алармата е изпищяла и той е дошъл.
Да, може да се извини, но може и да не, особено ако другата страна също не прояви разбиране.

Общи условия

Активация на акаунт