КАУФЛАНД - тема 49

• 70 779
  • 771
  •   1
Отговори
# 315
Не съм доволна от пликове на Брио. Като бяха в акция купих 2бр. от големите, сложих зимни якета. Вчера забелязах, че са изпуснали .

# 316
Някой успя ли да свърже смартчасовника със смартфон?
Инсталирах програмата на смартфона, пуснах блутута,но самият часовник не мога да го свържа с гдм-а.
Някой с опит да сподели, моля.
Успя ли да го свържеш?
Може ли и без смартфон да се ползва?
А как е харесва ли ти измерва ли правилно, колко му държи батерията?

Не успях да го свържа .
Без да се свърже с гсм не може и часа да му свериш дори .

# 317
И аз не съм доволна от тези вакуум торби. На Лидл са по- добри, но не са в постоянния асортимент.

# 318
  • София
Миналата седмица отиваме с дъщеря ми, вечерта към 21 ч., хората вече почистват. Сетих се за едни крушки от малките, с особен цокъл.
Скрит текст:
Ровихме като кокошки поне 15 минути, на Осрам нахвърляни както им падне, не съответстват на етикетите, в абсолютно еднакви кутийки. Накрая уж видях, че на голямата опаковка пишеше g9 (този цокъл ми трябва), взимам опаковани в найлон 2 бр., въпреки че виждам на снимката, че не са баш като онези вкъщи. Разбира се, не светят, ядосвам се, уж казах да се пази бележката - някоя от нас я е изхвърлила. На другия ден виждам, че не само цокълът не е същия, ами и те са за 12 волта, не за 220. Поне едното да бях уцелила Simple Smile
Дали мога да ги върна без бележка? Съмнява ме, но да питам все пак.
 Да ви похваля горещо помпата за вода, ако си нямате, имам същата или подобна от Алиекспрес 3-4 години, дори ми излезе малко по-скъпа. У нас сипваме минерална вода, синът ми не се справяше с ръчната, и това беше причината да поръчам електрическата. Дебитът й не е много голям, ако искаш да напълниш 1 л шише - бръмчи сума време, но за чаша е супер.

# 319
Искат касовата бележка заради баркода на нея, с който влизат в системата и правят сторното. Без бележка това няма как да стане. Това важи за всички стоки, включително за собствените марки на Кауфланд. Ако ви върне парите без бележка, това означа служителката да ги даде от джоба си, защото кутията ѝ ще излезе на минус. Е, те няма да ѝ ги удържат, но има черна точка все пак.

# 320
  • София
Мда, така си и мислех. Мога да кажа дата и приблизителен час на покупка, все пак едва ли се купуват постоянно

# 321
Да помоля някой да снима електрическата помпа за вода, кутийката и отвътре тялото на помпата. Помолих един познат да ми вземе, но ми е донесъл малко по-различна от снимката.
В смисъл на картинката на кутията и в брошурата е един модел, а тази в моята кутия е друг модел, изцяло черна и с друга форма.
Той си купил и на него, тези по-му харесали, преди известно време бил си купил от другаде, съмнява ме, че ги е подменил и ми е сложил неговата старата.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 23:28 от dani-ela-80

# 322
  • Русе
Ако си мислите, че по обяд имаше олиото, което така усилено рекламират цяла вечер по телевизиите....
Дори и етикет не срещнах никъде.
Взехме само скумрия(хубава е, сочна), торби за прахосмукачката Керхер и кисело мляко.

# 323
  • Варна
Здравейте, някой от вас има ли машинката за вакуумиране Switch on? Какви са впечатленията ви? Споделиха ми мнение, че работела добре само с пликовете, включени в кутията. Купих я вчера с намаление, тествах я и се получи добре. Ама да тичам ли до Метро да взема от техните пликове и да видя какво ще стане? Thinking

# 324
  • Карлово
Ако си мислите, че по обяд имаше олиото, което така усилено рекламират цяла вечер по телевизиите....
Дори и етикет не срещнах никъде.
Взехме само скумрия(хубава е, сочна), торби за прахосмукачката Керхер и кисело мляко.
Чакай малко. Скумрията беше на промоция миналата седмица, тази трябва да е пъстървата или греша.

# 325
Да помоля някой да снима електрическата помпа за вода, кутийката и отвътре тялото на помпата. Помолих един познат да ми вземе, но ми е донесъл малко по-различна от снимката.
В смисъл на картинката на кутията и в брошурата е един модел, а тази в моята кутия е друг модел, изцяло черна и с друга форма.
Той си купил и на него, тези по-му харесали, преди известно време бил си купил от другаде, съмнява ме, че ги е подменил и ми е сложил неговата старата.
Скрит текст:

Касова даде ли? Казваш, че искаш да я върнеш, защото не ти харесва. Ако почне да шикалкави, просто работата е ясна, че е направил това, в което се съмняваш.

# 326
Даде ми бележка, купил е 2броя на него и на мен, но ми дава различен модел от показания на кутията и в брошурата. Предполагам и, че имат някаква гаранция, ако се стигне до нея нали от магазина ще видят, че е различна от картинката на кутията.Не дай си боже да се окаже и неговата, която не е от там ще има да бера срам.

# 327
Даде ми бележка, купил е 2броя на него и на мен, но ми дава различен модел от показания на кутията и в брошурата. Предполагам и, че имат някаква гаранция, ако се стигне до нея нали от магазина ще видят, че е различна от картинката на кутията.Не дай си боже да се окаже и неговата, която не е от там ще има да бера срам.
Ами снимайте опаковка и това което е различно и все някой ще ви каже дали в К се продава от това различното или пък е попаднало по странен начин във въпросната кутия .

# 328
  • София
Тя е снимала и наистина отгоре е по-различна.
Може да се попита на телефона на К. или да се изпрати снимката, сигурно имат някакъв мейл.
А може и да отидете на място с бележката и помпата и да попитате, само да е в ненатоварено време

# 329
Саня, ами снимала съм всичко, погледни по-назад.

Общи условия

Активация на акаунт