КАУФЛАНД - тема 49

• 70 802
  • 771
  •   1
Отговори
# 330
Саня, ами снимала съм всичко, погледни по-назад.
Извинявам се .
Да не би пък - да е била някоя върната и те да не се проверили добре и вътре в кутията да е сложено нещо различно.
Друг вариант някой да си я е сменил в магазина - твоят познат да не е огледал и така да е попаднала.
Трети - този човек по невнимание да е ви е дал нещо друго

# 331
Не знам твърди, че взел последните две, вика отворих ги да ги разгледам дали нещо не липсва и ги взел.
Как е имейла на кауфланд да им пиша и да им изпратя снимките.

# 332
Не знам твърди, че взел последните две, вика отворих ги да ги разгледам дали нещо не липсва и ги взел.
Как е имейла на кауфланд да им пиша и да им изпратя снимките.
Съвет от мен предвид последния ми "сблъсък" с тях: пиши на Месинджър, ако имаш профил. На тази страница: https://www.facebook.com/kaufland.bulgaria/. Аз писах по това време някъде и ми отговориха бързо, изяснихме нещата преди края на работното им време (за контакти с клиенти). Мисля, че до около 18:30 ч. са активни там, ще погледна пак докога сме писали. На мейла не ме отразиха изобщо.

П.П. До около 17:50 ч. съм си писала с тях. Аз също изпращах снимки, така че не е проблем, че не е на мейл.

# 333
И аз бих направила справка директно с Кауфланд.

# 334
  • На изток от Ада
Аз ще ходя сега мога да видя за тази помпа dani-ela-80

# 335
Писах им във фейсбук, поискаха и снимана бележка, преди малко им изпратих и нея и ще чакам обратна връзка с развоя на казуса. Наси, ако можеш хвърли едно око.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 20:21 от dani-ela-80

# 336
  • Русе
Ако си мислите, че по обяд имаше олиото, което така усилено рекламират цяла вечер по телевизиите....
Дори и етикет не срещнах никъде.
Взехме само скумрия(хубава е, сочна), торби за прахосмукачката Керхер и кисело мляко.
Чакай малко. Скумрията беше на промоция миналата седмица, тази трябва да е пъстървата или греша.
4,29 лв е скумрията.

# 337
  • На изток от Ада
За съжаление ги нямаше, dani-ela-80.
Взех си мляко прясно, Олимпус. Бях отишла за бурканчетата със сламки, но на касата останових, че нямам пари.

# 338
  • Карлово
Ако си мислите, че по обяд имаше олиото, което така усилено рекламират цяла вечер по телевизиите....
Дори и етикет не срещнах никъде.
Взехме само скумрия(хубава е, сочна), торби за прахосмукачката Керхер и кисело мляко.
Чакай малко. Скумрията беше на промоция миналата седмица, тази трябва да е пъстървата или греша.
4,29 лв е скумрията.
Голяма блейка съм. Извинявай за поста. Аз се бях приготвила да взимам охладена пъстърва и понеже миналата седмица се борих за скумрия, пак от охладената витрина и накрая в неделя случих на наличност и взех, та си писах по-горния въпрос. През деня вчера ходих и видях замразената скумрия на промоция и свързах твоето похвално изказване за скумрията и загрях. Понеже няма пъстърва ще взема и аз от замразената риба, но не ми се чисти...

За съжаление ги нямаше, dani-ela-80.
Взех си мляко прясно, Олимпус. Бях отишла за бурканчетата със сламки, но на касата останових, че нямам пари.

И аз се оказах с недостатъчна наличност на касата, много се увлякох по плодовете и трябваше да се откажа от едни резерви за самобръсначка, на промоция тази седмица. Днес пак ще ходя, пък не ми е много близо.

# 339
Днес олио имаше. Всеки носеше по няколко бутилки. Имаше и хора със стекове.
Аз заредих кафе- Чибо и нес кафе. Маги уни сос- мъжът ми много го тачи. И вкотитеш Ленор, кърпички Бебелан.Уж за 1 нещо влязох... Wink

# 340
Ние минахме в понеделник сутринта, един мъж се шмугна пред мен и метна два стека олио в количката, а на палето бяха останали последните два стека 🥴
На касите беше цирк, само две работещи с касиерки, останалите - на самообслужване. Опашки, народ, бабите шашнати, не могат да се оправят с касите на самообслужване, щуращи се касиерки да оправят бъркотията и блокираните каси. То не че и ние не я блокирахме де, в някакъв момент реших да върна обратно в количката вече маркираните продукти, то пък трябвало да си седят на мястото 🥴 Не знам за хора с пълни колички колко ще са удобни тези каси, то няма кой знае колко място там.
Не съм доволна от ситуацията, в тази пандемия да се бутаме един върху друг, на два метра сбутани три каси.

# 341
  • Пловдив
Ние минахме в понеделник сутринта, един мъж се шмугна пред мен и метна два стека олио в количката, а на палето бяха останали последните два стека 🥴
На касите беше цирк, само две работещи с касиерки, останалите - на самообслужване. Опашки, народ, бабите шашнати, не могат да се оправят с касите на самообслужване, щуращи се касиерки да оправят бъркотията и блокираните каси. То не че и ние не я блокирахме де, в някакъв момент реших да върна обратно в количката вече маркираните продукти, то пък трябвало да си седят на мястото 🥴 Не знам за хора с пълни колички колко ще са удобни тези каси, то няма кой знае колко място там.
Не съм доволна от ситуацията, в тази пандемия се бутаме един върху друг с тези каси
Тези каси със сигурност са удобни са хора с малко покупки,за тези с пълните колички много по бързо ще минат на каса с касиерка отколкото да се тормозят  да си маркират сами.

# 342
И аз така мисля. Обаче рядко виждам в Кауфланд хора с малко покупки : ))

# 343
  • София
Много съм разочарована от "промоциите" на Кауфланд. В неделя минах и си харесах една италианска кана за пречистване на вода. Служителка ми каза, че не можело да я взема, че от понеделник я пускали с намаление. Вчера минал мм, но нещо се колебаел за цвета. Служителка го уверила, че са получили стока и го посъветвала днес да мине, защото ще има от всички цветове. Днес отиваме и се оказва първо, че ново зареждане не е имало и второ, че промоцията е била до вчера 🙄 2 дни промоция! Егати и мошениците!

# 344
Направо забравих да видя за олио.
Тя само мама го ползва и нямам навик да търся често. Но и не ми се мерна по централните пътеки.

Общи условия

Активация на акаунт