КАУФЛАНД - тема 49

• 70 808
  • 771
  •   1
Отговори
# 345
Олио нямаше снощи в. 19.30ч в Банишора, но опашки имаше и се падаше повече от 5 мин.чакане защото всички бяха с по една дължина на лентата наредени покупки.Надали някой е получил ваучер.

# 346
Дева, нямаше извадено олио на пътеките, явно с цел да не се търси много много 😎

# 347
  • оттам, откъдето започва България
В нашия филиал (разказано от майка ми - пенсионерка), отива в 07:30 ч. за олио. Опашка от много хора, за да влязат. След тези чакащи, още са идвали.
Влизат в Кауфланд - олио няма. Служители обясняват, че днес няма да има доставка.
Питам се, що не са казали на хората отвън да не чакат, ако са за олио. (то не е много трудно да се разбере, като видиш кой ти чака пред вратата)
По-късно в 09:17 ч. (от касовия бон) олио има. ММ купи и за нас и за майка ми. Откъде се появи олиото, никой не разбра (щото нали нямаше да има днес).

В ХХІ век ми е странно това поведение на хипермаркетите с обявени промоции.
Кому е нужно да правят хората на маймуни? Thinking

# 348
В нашия филиал (разказано от майка ми - пенсионерка), отива в 07:30 ч. за олио. Опашка от много хора, за да влязат. След тези чакащи, още са идвали.
Влизат в Кауфланд - олио няма. Служители обясняват, че днес няма да има доставка.
Питам се, що не са казали на хората отвън да не чакат, ако са за олио. (то не е много трудно да се разбере, като видиш кой ти чака пред вратата)
По-късно в 09:17 ч. (от касовия бон) олио има. ММ купи и за нас и за майка ми. Откъде се появи олиото, никой не разбра (щото нали нямаше да има днес).

В ХХІ век ми е странно това поведение на хипермаркетите с обявени промоции.
Кому е нужно да правят хората на маймуни? Thinking
А то за първи път да им е ... Една верига бяха обявили месо на сносни цени. Опашка. Един човек снима с телефона си. Охраната го извежда под предлог няма право да снима. Идват журналисти и снимат без да влязат в обекта. Няма как да ги изгонят. По "домофона" обявяват има забавяне на месото моля елате следобед. Следобед месо пак няма. След месец магазина затвори. След 6 цялата верига в България.

# 349
Дева, нямаше извадено олио на пътеките, явно с цел да не се търси много много 😎
Аз баш от пътеката го взех иначе нямаше да се сетя въобще да взема

# 350
Направих сефтето на касите за самообслужване. Simple Smile
Като за пръв път, добре се справих.
Бях с 2 продукта, един шарлан с оцет пак си намерих, с червен етикет. Simple Smile
Не ми се чакаше на другите каси и реших да пробвам новото улеснение. За мен е много удобно.
Намерих олио, имаше много, но не на пътеката, а до стената, навътре.
Но и друг път там съм намирала, та им знам фатките Simple Smile

# 351
  • Русе
О, чудо! Тази сутрин и при нас имаше олио. Минах за храна за котето и мрежа за комари, та си взех и 2 бутилки олио. Пенсионерите по 2 стека слагаха в количките.

# 352
Значи, прахосмукачката робот и другата ми прахосмукачка вече събират прах, откакто ползвам тази от Кауфланд малката Wink
Всеки ден чистя набързо с нея и съм много доволна.
Само кабела идва късичък

# 353
  • Варна
Бях с 2 продукта, един шарлан с оцет пак си намерих, с червен етикет. Simple Smile
Не ми се чакаше на другите каси и реших да пробвам новото улеснение. За мен е много удобно.

А как става плащането?

# 354
  • Пловдив

А как става плащането?
В брой и с карта.

п.п. Ако имате алкохол иска оторизация от касиер.

# 355
  • Русе
А как става плащането?
Поставяш банкнота на мястото отредено за банкноти и/или монети на мястото за монети. Изчакваш да се отброят и ако има ресто ти се връща отдолу(съответно пак банкноти и/или монети), ако не - изписва, че остатъка е нула и ти вади касова бележка. Сканираш един от всичките и баркодове Grinning най-дългия, за да ти се отворят "вратите" и да можеш да излезеш.

# 356
Даниела, диспенсърът е такъв, какъвто си получила. Различен от снимката на кутията. Човекът не те е излъгал.

# 357
Соулче много ти благодаря Simple Smile. Тия от кауфланд излезнаха с общи приказки и така и не разбрах. Пак благодарение на форума, благодаря много Hug

# 358
Ние имаме такъв диспенсър от една година. Не е лош Wink

# 359
Моля. 🙂 Като го видях, веднага се сетих за теб. Кутийките не са запечатани и отворих поне 7-8, за да проверя дали няма два модела. Но не, всички са еднакви, като този, който съм снимала. Много тъпо да сложат друга снимка на кутията. Това не е ли подвеждаща реклама? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт