КАУФЛАНД - тема 49

• 70 772
  • 771
  •   1
Отговори
# 390
От чисто любопитство - защо не ти харесват ниските ребра?

# 391
Не съм Морена, но мога да кажа аз защо не харесвам ниски ребра - почти няма разлика от обикновен тиган, продуктите плуват в сока, който са пуснали и често грил ивиците са мираж. Имам един такъв на Тефал и го ползвам изключително рядко.

# 392
  • Sofia
Не съм Морена, но мога да кажа аз защо не харесвам ниски ребра - почти няма разлика от обикновен тиган, продуктите плуват в сока, който са пуснали и често грил ивиците са мираж. Имам един такъв на Тефал и го ползвам изключително рядко.
С две ръце подкрепям казаното, това са и моите доводи.

# 393
С две ръце подкрепям казаното, това са и моите доводи.
Моят е с кръгло дъно - не от Лидл . Италиански и съм доволна . Но не знам дали този не е по- голям.
Нормално дълбок - не е много лек или много тежък . Но ребрата е възможно да са една идея по - високи . Така че може да купя и аз с по- високи. Тъй като досега не съм имала друг и този ми върши работа - хич не знаех че има разлика . Но ще се огледам.

# 394
  • до най-прекрасния мъж
И аз имам грил-тиган Тефал и хич не се сещам да го извадя. В обикновен става по абсолютно идентичен начин. Грил-тиганът е полезен само за шишчета, че побира повече, заради формата си.

# 395
И аз имам грил-тиган Тефал и хич не се сещам да го извадя. В обикновен става по абсолютно идентичен начин. Грил-тиганът е полезен само за шишчета, че побира повече, заради формата си.
Не съм съгласна . На моят си става точно като на скара.
Аз нямам възможност да имам скара и ми е много удобен .

# 396
Затова грил тиганът ми е чугун. Това вече си е скара и не се чудя защо ми такъв тиган или да правя оребряване за украсата само.

# 397
  • Sofia
На мен "оребряването" на храната ми е основно вкус, чак после и вид/украса. Simple Smile
Чугунен грил тиган имам, но е малък и ми е нужен и по-голям.

# 398
Оребряването не е само визуално - определено има значение и за вкуса и при мен.
Така че открия ли читав тиган бих купила и аз . Но засега и този ми е добре. Но трудно го мия - натрупва там налеп от мазнината или какво е точно . Не смея с абразив , че да не падне покритието.
Чугуна се оказа много тежък за мен

# 399
Днес ходих за детски бански с УВ защита и не ги намерих. Питах, но и служителката не знаеше. Моля, ако някой ги е докопал днес, да каже къде са!

# 400
  • София
В кошовете бяха наредени детските бански. Не ми трябват и не съм ги пипала, но имаше жена с дете пред коша и подробно ги разглеждаха.

# 401
В кошовете бяха наредени детските бански. Не ми трябват и не съм ги пипала, но имаше жена с дете пред коша и подробно ги разглеждаха.

Скрит текст:
Вие ,ако ще купувате нещо не го ли разглеждате или
Филтрите от кога са на промо - от петък или

# 402
  • София
Саня, що за въпрос??
В моята брошура филтри няма! Няма как да ти отговоря на въпроса!

# 403
Саня, що за въпрос??
В моята брошура филтри няма! Няма как да ти отговоря на въпроса!
Отивам да гледам пак .
Била стара брошура . Тоест някой е донесъл миналата седмица купчина стари брошури - аз само я взех и видях филтри . Изтървала съм . Ще ги поръчвам пак от сайта

# 404
Ставам заклет фен на касите за самообслужване Simple Smile
Слава Богу, че ги има. Бързо и лесно, няма да се редя повече по другите, само когато ползвам ваучери. С тях не може.

Общи условия

Активация на акаунт